Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
siminica spune:
buna dimineata!!
o zi buna frumoasa si sanatoasa. astazi incep 9 saptamani! uraaa! sper doar sa fie bine!
simina
maryb spune:
fetelor, am uitat sa va spun ca ieri la masa cu colegii mei a venit o tipa cu peste si cand am simtit mirosul am zis ca vomit acolo.....aoleu ce nasol e....
mav, explica-mi si mie te rog, ce inseamna vezicula vitelina ??? stiu ca este sacul yolk, dar ce rol are mai exact ???
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
mary, nu mai sunt chiar asa rele greturile nici la mine, dar inca n-am scapat de ele... si in plus, ma apuca voma "din senin"... nu f des, dar... e suficient de neplacut.![]()
estyanda, cum se numeste fetita ta? ca doar nu vrei sa apara in lista cu semnul intrebarii...
spiridusul si mnarcisa, scrieti-ne DN, UM, DPN daca vreti sa fiti trecute in lista! mnarcisa... si DN lui Narcis, da?
maryb spune:
mav, deci inseamna ca de acum ar trebui sa ne cam lase greturile ???
fetita estyandei se numeste Anda.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
mary, vezicula vitelina sau sacul vitelin sau vezicula ombilicala cum mai scriau fetele... inseamna acelasi lucru. Deci, in sacul corionic se afla embrionul si sacul vitelin, care-l hraneste pe bb pana se va forma placenta (atunci sacul vitelin dispare).
Edit: sper ca n-am scris prostii, eu asa am inteles din ce-am citit...
Oricum, "cerculetul" acela care se vede la echo sigur are rolul de a hrani embrionul pana se formeaza placenta (asta mi-a zis chiar dr!).
maryb spune:
quote:
Originally posted by mav
mary, vezicula vitelina sau sacul vitelin sau vezicula ombilicala cum mai scriau fetele... inseamna acelasi lucru. Deci, in sacul corionic se afla embrionul si sacul vitelin, care-l hraneste pe bb pana se va forma placenta (atunci sacul vitelin dispare).
multumesc frumos pentru lamuriri
....deci de acolo papa bebe al meu maryb
8+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
loren@ spune:
Eu am inteles ca in jur de 12 sapt. trece raul asta..cu greata si arsuri...si la Bia sigur dupa 12 am scapat de raul din I trim...dar ce super ar fi daca acum as scapa mi repede...nu am arsurile de atunci, dar o stare de greata si gust ciudat basca mirosurile care imi fac rau...si am si dim si seara..cu toate astea maninc cind pot ca mi-e pofta si apoi ma apuca raul..naspa rau!
Bia
bebe mic
7+
mav spune:
mary, daca te intereseaza, vezi ca am pus la aceeasi www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">adresa niste schite cu explicatii (de specialitate).![]()
maryb spune:
loren, nu e obligatoriu sa ai greturi pana in saptamana 12...uite sunt fete care nu au deloc, sau altele carora le este rau doar 2s, mie de ex. imi este rau dinainte sa fac testul cu 2 zile. Deci in concluzie mie imi este rau de 5s. Bine ca doar azi pana la ora asta m-am simtit ok, dar nu e timpul pierdut sa mai reapara greturile astea....am mai auzit fete care spuneau ca le-au lasat greturile cateva zile si apoi le luau din nou....deci....vom trai si vom vedea...
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
mai fetelor, cu greturile astea... nu stiu ce sa zic, depinde de fiecare persoana. la sebi aveam 5 luni si inca nu putea sa gatesc mancare (ma mutasem la mama, ca altfel muream de foame) si ma trezeam si noaptea si dadeam la ratze....
acum vad ca e putin diferit: mi-e mai rau dimineata, apoi e mai binisor, desi am avut destule zile cand am avut o greata permanenta...
azi m-am trezit ok, e si frumos afara, seb mai are doar cateva bubite cu lichid, cele mai multe s-au uscat... eu inca n-am bube si spre ca am scapat!
8+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)