Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
maryb spune:
quote:
Originally posted by mav
mary, daca te intereseaza, vezi ca am pus la aceeasi www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">adresa niste schite cu explicatii (de specialitate).
merci frumos, chiar o sa citesc ca sunt foarte curioasa....

maryb
8+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
mav spune:
suntem 18 mamici din 45 de gravidute, deci mai mult de o treime dintre noi avem copilasi acasa!
8+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Maria_K spune:
buna burtici!
revin cu "problema" de ieri, si anume : nu ma deranjeaza ca nu am simptome ci ca NU MAI AM. pana acum ma dureau sanii de muream si aveam o greata continua. acum seara parca simt o durere usoara in sani, dar atat. si dimi cand imi beau cafeaua parca am un gol in stomac. asta e tot ce mai simt. e normal? sau nu mai sunt eu normala?
eu sunt in sapt 6 de la UM si sapt 5 + 3 zile de sarcina (dupa calculator si dupa ecograf). paranoia e in floare la mine!
Maria, mamica
5+
brie spune:
Buna dimineata fetelor! va pup pe toate si va doresc o zi excelenta
maryb, vreau sa te rog si eu ceva.Imi poti da si mie nr de tel al dr Iossup sa-mi fac si eu o programare la eco pt morfologie fetala? Este barbat sau femeie? Lucreaza in spital sau are cabinet particular? Si mai am inca o intrebare.....cu cat timp inainte sa ma programez, este cumva supra-aglomerat?
Brie
8+
mnarcisa spune:
quote:
Originally posted by mav
mary,
spiridusul si mnarcisa, scrieti-ne DN, UM, DPN daca vreti sa fiti trecute in lista! mnarcisa... si DN lui Narcis, da?
DN- 9.01.1983 ; UN- 25.02.2008 ; DPN 3.12.2008, iar Narcis a aparut pe 20.02.2000

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
4+http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=7181

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
spiridusul spune:
Kita, eu parca aveam 5 sapt de la Um cand am facut prina ecografie, la un ecograf vechi de cand e lumea.. si s-a vazut ca ar fi bb acolo
De ce iti este jena sa spui de bb? Ca este prea devreme?
Vrajitoarea, cred ca secretiile acelea sunt normale. acum raspund din amintiri. de la prima sarcina. dar.. ma gandesc.. se dizolva si el utrogestanul ala, nu ? si poate nu se absoarbe tot, si atuci se elimina... e ca atunci cand folosesti ovule
Mnarcisa, buna dimineata si tie
MAv esti toba de carte. de retinut. cand am o intrebare, fugutza la mav 
Maryb, nu vreau sa te dezamgesc...depinde de persoana. stai sa vezi, ca dupa greturi apare oboseala, arsuri, picioare umflate.. ho,ho-ho sa vezi distractie. avem cam 8 luni de distractii d-astea... si sa vezi ce o sa le uiti, si dupa aceea o sa vrei sa o iei repede de la capat.
siminica, bravoooo. uite aici optimismul in floare, imi place de tine
maryb, peste, bleah. de acum stii sa te feresti de el ![]()
mav, spiridusul are um 09.02 dpn...habar n-am, ca sa vezi lipsa de interes
btw daca vreti sa va ajut cu listutz, sa imi dati si mie parola pe pm
oileuuuu, m-ati pierdut cu toate cuvintele astea mari: vezicula nu's de care, sac nu's de care..... am zis, sunteti cu teoria la punct. e f bine
mama ta nu vrea sa ma adopte si pe mine? ca eu nu fac mancare de fel... si o mai vrea si fi-miu ceva de mancare![]()
![]()
brie, din cate stiu la Dr Daniel Iosup (sper ca mi-am amintit bine numele)trebuie programare cu vreo 2 luni inainte. e suprasolicitat omul.... de-aia am ratat eu morfo-cum-ii-zice la prima sarcina
MAriaKeu stii ce as face in locul tau? ca sa nu mai stai cu griji, fugi pe seara la orice maternitate, la medicul de garda, faci repede un contril, si scapi de indoieli
gata, am rasfoit toooot.
burticile si mamicile
maryb spune:
brie, activeaza-ti PM-ul ca sa-ti dau nr. lui iosup. este barbat ![]()
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
spiridusule, abia ai scapat de moderare... esti sigura ca vrei sa te aventurezi sa editezi listuta, ca nu-i chiar asa usor...?!
te-am rugat sa ne dai toate datele... inclusiv datele de nastere pt tine si copilul tau (+numele copilului). daca ai avut um pe 9.02, atunci ai dpn=16.11.2008.
brie spune:
Cine ma invata si pe mine cum sa-mi activez PM-ul? Ma straduiesc singurica de ceva timp dar n-am reusit...
Brie
8+