Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by maryb

miria, nu ai suparat pe nimeni ...doar ca mi s-a parut ca exista o discutie in contradictoriu cu acidul folic si cu elevitul...

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Doamne Fereste de discutii in contradictoriu! Se poate intelege ca discutam in contradictoriu pentru ca nu suntem fata in fata sa vorbim ca fetele, iar tonalitatea nu o stim, doar o banuim.
Oricum, la ce bucurie avem noi in noi, greu ne-ar putea face cineva sa ne certam sau mai stiu eu ce. Eu ma bucur mult ca vorbim si ne impartasim din temeri, idei, sperante. Ma bucur mult, sincer, si va inca o data

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MARY - Pareri sunt cu carul pentru orice pe lumea asta. Este adevarat ca inseamna mult cum iti expui punctul de vedere, dar oricine si-l poate zice.

Totusi, sufleteste si psihic suntem in perioada asta foarte sensibile, asa ca, eu stiu daca s-a suparat cineva, desi n-am intentionat.

RALU - Du-te la medic macar sa-ti confirme ca iei bine ce iei. Suntem prea la inceput ca sa bajbaim cu sanatatea bebelui sau a noastra.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mai are cineva programare la eco maine?

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

buna ziua la toata lumea!

revin si eu cu aceleasi intrebari ca si ieri...care incep sa devina fixuri ingrijoratoare.
deci va rog eu frumos sa ma ajutati...
deci eu am facut o intravaginala la 6 saptamani si 3 zile... am auzit clar bataile inimii (sper ca ale copilului si nu ale mele). pe ecografie scrie Omb FC 82bpm
doctorul nu mi-a zis nici ca-i bine nici ca-i rau si nici eu nu am intrebat daca e vreo problema, dar acum ca tot va citesc mi se par cam mici si ma apuca disperarea.
va rog frumos sa-mi spuneti si mie cat au fost bataile la voi eventual daca stiti un link internet cu cifre, date...
incep sa o iau razna de grija si urmatoare eco e pe 5.04.2008

in alta ordine de idei am aflat astazi ca departamentul meu se inchide, deci nu mai am job....ura si la gara! tre' sa fiu calma si sa respir profund!
va pup,
simina

Mergi la inceput

MAV - Cand te-am recunoscut, te-am salutat. Pace as face cu tine doar daca as fi fost in "razboi" si cum nu am fost consider ca-i Ok ca s-a clarificat ceva.

Nu cred ca a intrat cineva in panica cum bine a zis RALU, ci doar au aparut reactii la diferite informatii pentru ca toate suntem dornice sa aflam cat mai multe si sa impartasim informatiile noastre.

Imi pare rau pentru suferinta sarcinilor pierdute. Asa cum, ma bucur pentru sarcinile pe care le-ai avut.

Daca ai citit multe, inseamna ca esti familiarizata si cu diferitele opinii, inclusiv ale cercetatorilor.

Sanatate si o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetele care ati facut eco la 6s si ceva, raspundeti-i si lui siminica cate batai/minut avea bebelusul vostru ca sa se linisteasca si ea.

eu am facut eco la 7s+3z si avea 158 batai/minut, dar nu este relevanta comparatia. trebuie sa-ti raspunda fete care au facut eco la aceeasi varsta ca a ta.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

SIMINA - In primul rand, ti-ar trebui un medic care sa se ocupe de tine si sa-ti explice fiecare amanunt pe care nu-l intelegi. Datele si valorile normale intr-o investigatie de specialitate este totusi ceva profi si fetele nu iti pot zice decat, eventual, valorile lor.

Totusi, cred, ca daca era ceva in neregula, medicul la care ai fost te-ar fi anuntat.

Nu trimiti acasa o pacienta cu probleme fara sa-i zici, nu?

Stai linistita si nu te mai gandi la rautati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

multumesc de incurajari! stiti si voi cum e cu piticii pe creier...
cine a mai facut la 6 saptamani (de la UM si 4 saptamani bebe), va rog sa ma ajutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Siminica, sunt pe fuga acum, dar iti raspund.
108 batai pe minut la sase sapatamani si doua zile dupa UM, sase fix dupa eco! Pupici!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

siminica, nu stiu sa sun nimic despre bataile inmii, pt ca niciodata nu am analizat prea mult acografiile,
daca dr a zis ca e bine, am stat calma.

despre job.. tu ai dus adeverinta ca esti gravi? daca nu, du acum ceva de la med de familie. poate scapi.

Mergi la inceput