Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pe Laura am 'resuscitat-o' io acuma si vine.
cucoana comoda ce ejti

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Uite lupu... nu e lupu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

pe Laura am 'resuscitat-o' io acuma si vine.
cucoana comoda ce ejti

Meeeyyy Simonela daca ai stii tu ce durere de cap avusei io ieri........stateam in toate pozitiile posibile si imposibile sa-mi treaca durerea de capatzana,luat medicamente en gross si nimic. Plangeam de nu mai puteam si am chemat-o intr-un final pe mami la noi sa stea cu Maya ca io nu ma mai puteam nici ridica din pat.Pe cuvant asa ceva chiar ca n-am mai patit de mult.
Maya a dormit ieri la amiaz de la 15-17.50 si m-am pus si eu odata cu ea doar,doar o-i adormi si io si mi-o trece durerea nicicum frate......
Acum de dimineata mis mai bine da parca tot am ceva durere de cap.....dar bag fuga ceva la matz apoi 2 algocalmine si sper sa fiu bine pt dixctractziune

O sa aduc si eu galetutza si ustensile de nisip daca are Simo nashap daca nu luam nisipu' de la pisici
Hai ca merg sa curat crumpii ca sa facem pireul pt la pranz.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Haaallllooooooo Claudiaaaaa nici un signal????
Cum ai ajuns,ce face Andi??
Hai ma vreu o veste de la tine -ici.

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

...ce v-am zis...am resuscitat-o au ba?!
Katik, vrei si tu o tura?! hai...poate reusiti cumva sa veniti!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! Eu am uitat ca se schimba oraasa ca ma lafaiam pisiceste in pat, convinsa ca m-am trezit ca harnicutza devreme si am timp de toate treburile, asa pana cand m-a intrebat sotzul daca ma simt bine, ca e cam tarziu ... nu era 9,30 era 10, 30.

Katik, vai ... tocmai ma pregateam sa te sun, am zis ia sa citesc mai intai ce ati mai crosetat, nu-mi venea sa cred ....

Maria, nu vreau sa te dezamagesc dar ... da, ai uitat cate ceva. De exemplu:
1. Zambile

2. Pisici

3. Caine

4. pe mingi, cine intra primu in cort, pe lopatzele

... hai mai ca glumesc

Incerc sa obtin informatii despre posibilitatea transmisiunii live internationale de la al meu sotz, da nu cred sa reusesc, i se pare asa ceva firesc ca nu pricepe ce nu pricep eu

Acu despre ora sosirii, sigur la noi nu va fi ora 15, incerc sa nu intarzii mult... Pupici tuturor.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai mai katik

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danitin

... da, ai uitat cate ceva. De exemplu:
1. Zambile

2. Pisici

3. Caine

4. pe mingi, cine intra primu in cort, pe lopatzele

Daaa Simoooo muncutz' zambililii telii Maya le ia in mana,le miroase si face picii... poate ma fac si cu ceva buchet de flori acasa
Deja o antrenez la florile mele

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sunt si eu, aici, cu voi, fetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

repatriat pe acasa. adus coifuri si tropete si ghirlande macar sa stiu de-o treaba, nu?!
Nina, esti prima sosita, ia si matale un coif, ca nu-ti strica

am fugit sa le insir..

pentru Emma

Mergi la inceput