De la ce apare rana pe col?
Raspunsuri - Pagina 2
RazaDeSoare spune:
Am avut si eu o rana pe col.Am mers la cauterizare anul trecut.Cand am intrebat ginecologul de la ce a aparut,iesplicatia a fost"o ai de mult,de cand erai mica"
.Am consultat 3 medici si toti mi-au spus ca exista o rana,insa aparitia a fost cauzata de alti factori:secretii vaginala puternice,ba ca sunt secretiile foarte acide,sau de la o simpla raceala.Ba chiar am si vazut-o.Era mare,din ce imi explica medicul acolo.Interventia a fost super nasoala,a durut enorm,am si lesinat acolo,iar acasa am avut 2 zile dureri ingrozitoare,nu m-am putut ridica din pat+inca de 3 ori lesinata prin baie si pe unde am apucat.Dupa asta am mers la pansament timp de 2 luni,si acum sunt ok.S-a vindecat si nu a mai recidivat.
Voua v-a spus ca se poate sa reapara in timp???Mie asa mi s-a spus
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
elyanne spune:
Steriletul n-are legatura cu rana pe col... Asta este introdus in uter.. Doar firele atarna la exterior... si alea n-au cum sa iti faca o rana... si nici sterieltul in sine... ca altfel ar rani uterul...
Eu am avut o rana descopertia cand era mdeja insarcinata. S-a agrvat pana am nascut... Am facut analize (secretie, pap, hpv) si colposcopie... era o rana si atat ... fara infectie cu hpv ... provocata probabil de candida... de care nu scapam deloc iar in sarcina nici atat
Am cauterizat-o... toate bune si frumoase pana de curand, dupa ce am nascut a doua oara, la un an iarasi a aparut... Fara sa mai am probleme cu candida de data asta.... Dr. zicea ca sunt unele persoane care asa patesc... chair daca e cauterizata ai sanse sa reapara peste o vreme... Si mama la fel a patit-o ani de zile... Acum fac analize + control la 6 luni ... si pt. ca analizele sunt in regula, rana este la suprafata (cu toate ca-i intinsa pe o suprafata maricica) ... si nu mai stiu ce ma izicea dr. despre... oricum de bine
... a ramas sa o tinem sub control, si tratament local cu ovule... mai asteptam cu cauterizarea... pt. ca se pare ca nu-i o solutie cel putin la mine.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
dalina2x2 spune:
de curand am aflat de la cineva ca si-a vindecat rana pe col cu spray aloe First, de la Forever Living Products.. Bai de sezut in fiecare seara cu coada soricelului si galbenele, dupa care spray cu aloe - First (cu irigatorul; banuiesc ca punea cativa stropi in putina apa) si nu se mai ridica din pat pana dimineata.