Youthful Island-slabeste sau nu ? RASPUNS: DA! (1)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by ioana55

Constat ca am facut o pasiune nebuna pt salata verde pe care sincer nici nu puteam sa o vad inainte. Cantarul arata cu minus bine dar raportez abea miercuri cand fac o saptamana si eu . Capul nu ma doare, de dormit tot 4-5 ore dorm ,dar cu toate astea ma simt fresh ca o floare.In curand bubulina mea nu o sa ma mai recunoasca. Va urez o saptamana cu cat mai multe kg in minus!

Deci va convingeti si voi incet-incet ca nu vorbeam timpenii...nici cu slabitul, nici cu energia...am muncit saptamina asta non-stop si nu se cunoste, adica n-am cazut...inca, maine o iau de la capat... si nici o pauza n-am avut!
Noapte buna !

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Nora , eu vorbeam de masa aia pe care trebuie sa o iei dupa o ora de la pastile .Eu o saream si pe aia si nu mancam deloc nici dupa o ora si de aceea ma apuca tremuratul.Scuze , cred ca nu m-am exprimat eu corect .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miruta

Nora , eu vorbeam de masa aia pe care trebuie sa o iei dupa o ora de la pastile .Eu o saream si pe aia si nu mancam deloc nici dupa o ora si de aceea ma apuca tremuratul.Scuze , cred ca nu m-am exprimat eu corect .

Sa stii ca si eu uit sa maninc, ma iau cu treaba si...nu maninc. Nu mi-e foame. Dar acum m-am obisnuit si nu mai am nici un fel de stare, am avut ceva doar in prima saptamina. Ideea e ca trebuie sa le iei de 3 ori pe zi, chiar daca a minca dupa ele inseamna doar un mar. Asa mi s-a spus si spun si eu mai departe.
Acum trec la 3 x 3 pe zi, de maine. Ca pina acum am luat cite 5

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Nora, deci cum facem sa le comand si eu...Le vreau cat mai repede...240 de capsule(pt o luna parca imi ajung nu?)..prin curier ca sa ajunga mai repede si cred ca imi vin acasa, nu?Prin posta probabil trebuie sa merg eu dupa ele si nu am cum cu bebe mic...
Le vreau cat mai repede pt ca pt mine orice zi conteaza ca sa slabesc pana in iunie cand imi fac la croitorie rochia de mireasa...:)

Iti scriu pe PM, sau imi consideri oficiala comanda?

Iti multumesc din suflet!

Spor la slabit si o saptamana usoara va doresc tuturor!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tatiana83

Nora, deci cum facem sa le comand si eu...Le vreau cat mai repede...240 de capsule(pt o luna parca imi ajung nu?)..prin curier ca sa ajunga mai repede si cred ca imi vin acasa, nu?Prin posta probabil trebuie sa merg eu dupa ele si nu am cum cu bebe mic...
Le vreau cat mai repede pt ca pt mine orice zi conteaza ca sa slabesc pana in iunie cand imi fac la croitorie rochia de mireasa...:)

Iti scriu pe PM, sau imi consideri oficiala comanda?

Iti multumesc din suflet!

Spor la slabit si o saptamana usoara va doresc tuturor!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

Cred ca n-ai inteles bine...eu nu vind, am luat ca si alte fete, chiar pe forumul acesta am auzit de ele, am cautat si...am demarat actiunea. Pentru ca nu se stiau prea multe despre insula tineretii mi-am zis asa: daca experimentez eu si iese bine, macar sa foloseasca si altor fete. Si eu zic ca iese...si va veti convinge si voi, cele care luati.
Pe PM am dat un numar de telefon al tipei de la care le-am luat, atita tot. Oricum, am inteles ca sunt pe terminate...se pare ca cererea e mare. Si le-am primit prin curier a doua zi. Simplu!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Fetelelor, am o intrebare: tocmai am primit pastilele, deci nu mai pot sa iau cele de dimineata. Pot sa incep de la pranz, sau trebuie sa incep de dimineata? Trebuie sa fie zi full?

Mergi la inceput

Am inteles ca Nora nu vine pastilele insa nu am primit nici un numar de contact al persoanei si am crezut ca ma va pune Nora in legatura cu respectiva...Sau poate nu am ajuns mesajul la mine...cert este nu am numar de telefon si vreau mult de tot pastilele pana nu se termina...plizzz...imi poate trimite si mie cineva numarul de telefon al personei de la care pot cumpara pastilele?
Pe adresa mea de mail musat_tatiana_mihaela@yahoo.com pt ca PM nu mi se activeaza...va rog

Multumesc mult de tot!

Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu sunt in a 4-a zi de luat pastile si par ca functioneaza :)
Din fericire nu am pana acum efecte adverse, ci doar putina sete si energie in plus.

Tatiana, ti-am dat mail.

Mergi la inceput

Am primit nr de telefon.
Va multumesc mult de tot fetelor pt amabilitate!

Spor la slabit!

Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Astazi mi-a fost cam rau.Dureri de cap , ameteala , tremur si palpitatii.Mergeam pe strada si simteam ca mi se face rau .sper sa nu se mai intample ca vreau mult sa le iau ..chiar functioneaza , deja se vede ceva ....maine incerc sa iau dimineata 3 ,la pranz si seara 2 sa vedem...corpul meu nu e obisnuit cu atat de multa cofeina si poate de-aia.Poate functioneaza si asa ...mai incet dar sigur .Bafta multa la slabit!

Mergi la inceput