Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 9
mihos spune:
buna mamicilor/buricilor de martie aprilie 2008!
am descoperit de curand acest site si imi place mult de tot.. si sincer invat destul de multe din sporovaielile voastre..
astept si eu o bebelina, am DPN 6 aprilie si sunt tare nerabdatoare..
sper sa impartasesc cu voi din experiente (eu as putea spune ca nu am deloc fiindca sunt la primul bebe, insa.. trebuie sa ne descurcam cumva..)
felicitari si pupici tuturor!
underqueen spune:
neatza! ce matinala sunt!
Vio, si eu cred ca laptele de mama are toate cele trebuincioase, dar laptele la biberon?
Blankar, felicitari mamico!
Cami, success daca azi e ziua cea mare!
Mihos, bine ai venit!
intrebare: voi spalati hainele lui bebe la masina? ca eu pana acum le-am spalat in mana...si-mi ia o gramada. nu stiu de care detergent sa bag la masina...
ps: pozici noi aici
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani pentru Rebecca si Ioana!!! (nu am apucat sa intru ieri sa le felicit)
La multe luni si ani pentru Tudor Stefan si Mihai!!!
Mai am de recuperat din urma si poate la amiaza, cand imi doarme pruncul, revin. 
Mami
37+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
underqueen spune:
mersi mult Cristina ! 
POZE
underqueen spune:
ce liniste e...clar ca nu ma cronometrez deloc cu restul stolului...
POZE
POZE TUDOR
bitza037 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!!!
Felicitari noilor mamici si bebeilor lor!!!!!
Multumesc Kya si Ursuleata pentru articolele legate de spitale si Summit.

Vineri ma duc din nou la dr.si poate aflu ceva nouatati legate de restrictiile de intrare in spital.Va dau de stire!!!!
Luny tu cand ai de gand sa pui poze cu printul tau????sau ai pus deja si eu nu le-am vazut????
Ma duc sa verific ce am in bagajul de spital si ce-mi mai lipseste.Aidca o sa ma sfatuiesc cu voi.Pupici dulci!!
IRINA 
+36

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
clauclau spune:
Underqueen, eu le spal la masina! Cat a stat mama la mine , mi le spala de mana, dar dupa ce-a plecat le-am bagat la masina rapid! De unde atata timp?
Iar la bebe se da doar vigantol ( care este obligatoriu). Nu inteleg cum de nu ti-a spus doctorita lui ...
Cami, sa ai o nastere usoara si frumoasa si asteptam vesti !
Blankar, ma bucur ca ai avut asa nastere frumoasa! Sa-ti traiasca bebe Eric.
Kya, felicitari pentru programare, mai ai putin si tu, acum chiar ca esti pe AMR!
Delphin, i-am explicat lui Razvanel ca el in continuare este la fel pentru noi, nimic nu s-a schimbat! El uneori pare ca intelege si vad ca o iubeste pe Rebecca, dar alteori are iesiri din astea de gelozie... Si intr-adevar totul depinde ca cat timp stau si cu el, caci daca Rebe doarme cand vine de la gradi, e bine ca stam de vorba si ne jucam pana se trezeste ea. Daca o gaseste treaza, e clar ori la sanul meu , ori in brate si asta nu-i prea convine! Dar o sa se obisnuiasca cu siguranta.
Cristina, multumim de urare.
Bubu, Stela, Cris, 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Mihos, bine ai venit pe crenguta!
Noi azi mergem la controlul de o luna, abia astept sa vad ce si cum.
Apropo, Olgutza, felicitari pentru evolutia frumoasa a Ioanei!
( n-am mai putut intra aseara sa te felicit).
Eu ma topesc cand imi zambeste Rebe, vad ca se intampla din ce in ce mai des, treaza fiind. Se uita in ochii mei si cand imi zambeste e mortala, ii rad si ochisorii si obrajorii, toata fata e o fericire. Iar mie aproape imi dau lacrimile..., fetita mea creste! Astea sunt momente minunate care nu or sa se mai intoarca niciodata.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Neata, fetele... Toata noaptea n-am dormit ca am o mare nedumerire... Poate un bebe sa ia in cea de-a treia saptamana 450 gr?? L-am cantarit aseara pe David de 3 ori ca nu-mi venea sa cred ochilor! Cantarul arata 4 kg si acum o sapt avea 3,550. Oare sa fi luat chiar atat de mult? Am probat cantarul si arata bine... E de la Chicco si nu cred sa dea eroare.
Ce ziceti?!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
eve28 spune:
buna dimineata fetelor, sper ca ma mai tineti minte. Vreau sa felicit si eu toate mamicile pentru curajul lor si sa le doresc multa putere sa treaca peste orice si bebeilor sa fie sanatosi si mancaciosi si sa va aduca numai bucurii si impliniri.
Sunt din nou insarcinata si nu pot sa va spun ce sentimente ma incearca , dar acum stiu ca am un ingeras care ma iubeste si care ma vegheaza tot timpul.
Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu ca totul va fi bine.
Va multumesc ca mi-ati ascultat bucuria(acum am facut testul si doream sa impartasesc cuiva si stiam ca voi imi sunteti prietene)
Va pup si va doresc multa sanatate tuturor
O suferinta prea puternica!