Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 8
ccris_ccris spune:
randunici,
AM reusit sa intru si eu pe forum, v-am citit din urma si fac si eu o scrisorica:

ROXANA, BLANKAR, SA VA TRAIASCA PUIUTII, SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI SI VOUA RECUPERARE RAPIDA, MAMICILOR!
Simo, sa-ti traiasca grasanul si sa te bucuri de el!
Luny, mersic pentru raspuns. Avantaj tu ca a fost doamna doctor si nu dmnul doctor! Mie tot mi-e jena, dar asta e! N-o lua in seama pe mama ta, desi m-as fi suparat si eu, dar eu i-as fi zis ceva, ca nu ma rabda gura. Lasa ca eu sunt numa vergeturi pe burtica.
Clau, nasol cu gelozia la fratior, succes si diplomatie!
Felicitari, Kya, sa fie intr-un ceas bun! Azi a fost sarbatoare, nu trebuia sa speli!
Adriuta, bine ai revenit pe crengutza! Imi pare rau ca ai avut probleme, dar sper ca le-ai depasit.
Aoleu, Ali, cred c-o bateam pe bona aia numa-n gura ca la coasa!
Si un pic de galerie pentru Niko, sper sa nu fie prea tariu:
HAI NIKO, NASTERE USOARA!

Am terminat curatenia unde mi-am propus azi, mai am doar bucataria maine si...gata.
Mi-a venit si patutul, l-a montat taica-miu, e superb. Mai am sa iau saltelutza si lenjerie si m-am linistit. Sambata ma duc si eu la KIDEXPO sa vad ce au pe-acolo.
Va pupic de noapte buna!
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
bubu05 spune:
Hei dragutelor, n-am mai apucat sa intru deloc azi
, a fost si randunoiul liber si ne-am plimbarit. Am fost in Mall Vitan, prin magazine, la locul de joaca cu Vlad, apoi am papat la KFC
, dupa-masa am facut nani si apoi am stat si ne-am jucat cu copilul amandoi.
N-am apucat sa citesc capitolasul nou, l-am terminat pe cel vechi si am facut o mini scrisorica:
Sovi, ti-am trimis PM cu intarziere ![]()
Ioana, eu stiu ca in prima luna ar trebui sa vina pediatrul saptamanal acasa sa-l cantareasca pe bb si sa-l consulte, apoi in fiecare luna te duci tu cu el la control.
Faza tare e ca si eu am vorbit cu pediatra lui Vlad si cica nu mai au masina de teren
si ca toata lumea merge la cabinet, dar au o zi pe saptamana "de teren" in care nu stiu ce fac
, stau acolo si mai consulta daca vine cineva...eu i-am zis sotului ca macar se duce si le aduce el acasa cu masina si le duce inapoi la policlinica, ca eu n-o sa pot sa merg cu bb la cabinet in primele saptamani...sa vedem cum va fi...
Clau, auzi tu la Razvanel-razvratitul! Si el e mai mare, intelege altfel ce se intampla cu tine, cu bebe...e greu, te cred...si cred ca e mai greu acum in primele luni, cand va mai creste Rebe se va si obisnui cu ideea de sora si sigur se va schimba.
Luny, de-asta ziceam ca mai bine te descurci singura decat sa auzi tot felul de sfaturi si babisme, chiar si de la mama
. Si stiu sigur ca te scot din minti sfaturile astea...ce sa zic, ii poti spune ca daca vrea sa te ajute, sa-ti faca o mancarica, sa-ti calce si sa te lase pe tine sa te odihnesti, sa te refaci usor, fara sfaturi...
Naty, chiar am ramas super impresionata cand ai zis ca Delphinas si Adriuta ti-au trimis hainute micute, un gest extraordinar din partea lor!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
adriuta spune:
Violeta,
Mii de CONGRATULATIONS!!!! pentru venirea pe lume a lui bebe SEAN.
Este un dulce si l-am admirat cu drag in pozute. Sotul mi-a zis sa iti transmit ca iti seamana... si sunt de acord cu el. Sa va traiasca sanatos si norocos. Ii dorim o viata frumoasa si sa va iubeasca si sa va respecte toata viata.
L-am admirat in pozicile de azi si e una in care parca se uita la ceas si alta cu degetelul in sus:))) e mortal.
Esti norocoasa ca iti sta in swing. Este un copil tare, tare cumintel si dulcic.
Adrian urla cat il tin plamanii. Primele 5-10 minute sunt ok. Apoi incepe un plans de genul.... m-am plictisit de asta...help!!! Si am incercat 2 pana acum. Si in carrier(chestia aia de il porti in brate) plange si nu ii place.
Am vazut ca si tie ti-au dat formula in spital si imi vine sa le dau cu ceva in cap ca stomacelul unui nou nascut are 5-7 ml capacitate si eu mulgeam cate 5-10 ml colostru si spuneau desteptele de asistente ca nu e destul.Abia acasa am citit capacitatea stomacelului lor. Cred ca au vorba cu firmele de formula si cand am plecat de la spital mi-au facut cadou o gentoaie pliiiiiiina cu sample-uri di carti despre formula :(((( Acum am vazut capacitatea stomacului la bebei. Si daca le dai multa formula le largeste stomacelul si vor mai mult...
pentru lactatie mergi la un magazin de produse naturiste(farmers market...organic market...) sau chiar si pe ebay si ti le aduc acasa.
Sunt FENUGREEK pastile(2-3 ori/zi)anise tea, caraway tea, fennel tea sau mother's milk un ceai special pentru lactatie. Mai sunt tot felul de pastile dar sa stii ca fenugreekul m-a ajutat. Si nu dicuta sub 3 litri lichid pe zi.
LactationConnection.com
hai ca fug ca s-a trezit frichinel...pupici tie si la SEAN!!!! neaparat
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
mihutza11 spune:
Felicitari Blankar pt nasterea usoara! 

bebe Eric bine ai venit! Sa cfii sanatos, mancacios si voios! 

Vio, ce de fete face bebe Sean.. si cum sta cu degetelul!
Mai nu stiu ce a fost azi ca doar stiam ca e sarbatoare dar si eu am spalat
... si doar citisem si aici pe forum... deh frate, neuronu' asta!

Mihaela
40s+2 zi cu
Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mstela spune:
Adriuta
,ma bucur tare sa aud asa vesti bune despre voi..cred ca e un scumpic puiul tau cu ooooa
.Ce zici,37 grade???
...Ce chestie..Mai fa-ti timp si de ciripit,nu-l mai rasfata atat pe Adrian![]()
..
Mary,stai cuminte si Doamne ajuta-ne!Nu-ti mai pune atatea intrebari..
Vio,m-a topit Sean-ul tau
..E o scumpete
..
Silvia
Coryyyy?Ariel???Zozeeeeeee?Mamicccc?si celelalte mamici,und sunteti ascunse?
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
bubu05 spune:
Vio, cel mai bine sa-i hidratezi pielicica cu ulei, nu are nimic ca se descuameaza. Iar kk e normal! Poate sa faca la fiecare alaptat si nu are diareeeee! Pupici la mami!
Ioana, de putica si eu am aflat ca se pune in sus mai tarziu, dar e ok sa i-o lasi cum sta ea. Nu stiu de faza cu vascularizatul, dar cica asa se pune, in sus 
Mai citesc, mai scriu
...
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Ma bag in patutz..
Noapte buna!!

Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
bubu05 spune:
Kya, Felicitari pt. bb-control si stabilirea datei! Mai esti stresata cu summit-ul?? ![]()
Olgutza, felicitari pt. evolutia bebelinei! 
Gudinde, am scris si eu ca tot pe Tutunaru i-l recomand Monei...ea a fost o data la el, poate il suna!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Vio, ce scumpic e Sean cu fetzele lui 
Adriuta, bine ai revenit din butoi si pupici la frichinel!
Mihutza, prinde barza, ce mai stai?
Ursulet, ce-ai facut la kontrol?
Coryyy, pe unde esti, mami?
Gekole, nascusi?![]()
Blankar, felicitari pt. bebe Eric si pt. nastere usoara si rapida!
Cris, harnicuta, ai terminat, bravos!
Mami-papacica, tu ce tot faci??
Eu ma duc in patut ca miscoceste rau bebica! Ne vedem dimineata! eu azi n-am spalat si n-am calcat ca a fost sarbatoare, deci maine trebuie neaparat!
Noapte buna, pupicei!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cami33 spune:
Multumesc mult fetelor care mi-au facut galerie dar se pare ca ziua cea mare pentru noi va fi 26 martie(adica azi).
Am niste emotii ingrozitoare, nu pot dormi si abia astept sa se faca dimineata.
Va pup pe toate si promit sa va dau vestea nasterii lui bebe cat de repede voi putea.
Doamne ajuta-ne!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si
38+
Luca Razvan
pozici