Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare randunici!

am ajuns acasa si noi din ungaria si vreau sa va spun ca a fost printre cele mai frumoase experiente din viata mea nasterea. L-am nascut pe Eric in 13 martie la ora 4. A avut 3410 grame si 51 de centimetri. Asa de repede l-am nascut ca nici mie nu mi-a venit sa cred. La 12 s-a rupt apa si la 4 l-am tinut in brate.Fara anestezie l-am nascut.Am stat 7 zile in spital ca a facut icter.E tare dulcic , o sa pun poze cand o sa am mai mult timp liber.A luat nota 10.
va pup si sa aveti asa nastere cum am avut eu cele care urmati
a fost si sotul meu inauntru, a fost super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Felicitari,kya!
Cuscra Simo,ai arvunit baietii,gata??Ia-uite,Iulia,la ce aspira ea...la cei copti.Am zis eu ca-i periculoasa tipa,nu-i trebuie ei baietei mai mici ca ea..
Wauuu..felicitari blankar...mamma mia..ce noroc..Sa va traiasca micutul!

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Randunele dragi am si io 2 probleme acu' (Gogule.. )

1. Dr. mea zice k daca nu nasc pana vineri ma vede la un control joi si vineri nasc k e de garda. Mergem pe ideea de nastere naturala k si la inceput. Insa ma gandesc la ce inseamna in acest caz.. ce diferente sunt daca imi induce nasterea vineri fata de modul in care ma apuca normal acasa? Pana acum m-am pregatit moral k "se poate intampla oricand".. k abia tin sarcina... si am ajuns la nastere indusa!?!?!?

2. am citit pe forum la subiectul nasteri despre cineva care a nascut de curand la municipal si care a cerut epidurala la nasterea naturala. cica ar fi dus-o cu vorba k ii fac pana a ajuns la dilatatie 7-8 si "nu s-a mai putut".. apoi persoana a vazut k era un anunt acolo cum k se da epidurala numai la cezariana.. sau alte motive neoficiale.. k sectia nu are anestezistul propriu.. k nu se mai complica de cand au avut scandalul de anul trecut cu mamica aia lasata de izbelishte..?
Stie cineva ceva de asta? A nascut cineva de curand la municipal natural cu epidurala? A intampinat probleme?

..3. Si apropos' de nastere naturala complet 100%.. era cineva dintre randunici care a nascut asa chiar acum de curand.. insa nu-mi mai amintesc cine.. era la prima nastere? Cum si-a dat seama k o sa reziste pana contractiile cele mari incat sa nu ceara anestezie la 3-4 dilatatie? bine stiu k durerea e ceva f subiectiv..

Offf.. toate dilemele astea inainte de momentul cel mare ma omoara!

..4. Mi-am dat seama k am si a 4-a problema pana la sfarsit.. Eu de vreo luna si jumatate am dureri k de menstruatie dimineata, in timpul zilei mai rar si noaptea.. (noaptea daca ma duc la shushu si schimb pozitia pe partea cealalta ma lasa durerea).. Am vazut k unele randunici au spus k au fost semnele inceputului de travaliu.. sau intr-o zi doua au nascut.. Eu cand ar trebui sa-mi fac probleme?
Dr mi-a zis de sange, dop sau apa.. atunci spital.. si la contractii dureroase.. Insa io sunt in dureri de o luna.. desi nu sunt la intervale repetate sau din ce in ce mai scurte.. deci!?

Sper k am avut vreo urma de coerenta in toate dilemele mele si k sunt cateva randunele care imi pot raspunde la ele.. plizzzz..

Mary 39 sapt. si 2 zile cu Gogoshik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

FELICITARI BLANKAR! BRAVO MAMICO, ma bucur ca ti-a fost atat de usor!

BINE AI VENIT PE LUME MICUTULE ERIC!!!

Mary din pacate nu am cum sa te ajut pentru ca nu stiu raspunsul la nici una din problemele tale. si nu mai fii atat de stresata ca o sa se rezolve totul, si o sa fie totul bine.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 14 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vad ca nu mai e nimeni pe crenguta. Ma duc si eu la nani!
Noapte buna.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 14 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele,

Ma simt asa de aiurea ca nu am mai scris nimic de zile intregi, saptamani aproape... dar am trecut printr-o perioada nasoala tare de tot. V-am citit cand am avut timp si am inceput enshpe mesaje ...niciodata n-apucam sa termin si imi ziceam ...maine...si tot asa.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei. Randuneilor pufosi si Randunelelor pufoase le doresc o viata frumoasa, sa fie norocosi, sanatosi si impreuna cu mamicile randunici si taticii randunoi sa umple cuibuletele cu veselie si ciripituri dragi.
De asemenea am adminrat pozici asa printre picatele si ...Doamne ca frumosi is toti!! si ce cresc de repede...
Nu pot sa nu remarc si sa nu imi exprim...si eu , chiar daca mai tarzior bucuria pentru NATY care are acum casa mai bogata ca oricand de cand Iulia a venit acasuca. Naty, sa va de-a Dumnezeu noroc si sa treceti cu bine peste aceste inceputuri care la nimeni nu-s usoare. Vorba lui Ariel...ajungi frate sa dormi pe WC.
Noi suntem sanatosi si zilele se trec una dupa alta. Adrian s-a transformat intr-un rasfatzel. Eu ii mai zic frichinel...ca tare bine il caracterizeaza. Vrea numai la mine in brate si ii place sa descopere lumea. Cu ochisorii se uita peste tot si cand se concentreaza la ceva ii face mari si scoate un oaaaa...A inceput sa isi scoata suzi din gura in semn de protest si cel mai favorit loc este patul lui mami si a lui tati unde se simte ca in sanul lui Avram. La plimbari nu zice malc si face capul stanga dreapta sa nu cumva sa piarda ceva...iar cand ajungem acasa doarme de numa. De 3 zile a inceput sa gangureasca si ne zambeste...cand are el chef.
Cu somnicul ...stam mai prost ziua mai mult REM dar am facut program de un somn luuung de pranz (11-3) si noaptea de la 8 pana dimineata la 6.30 nu avem treaba. se scoala la 4 ore sa pape si back to sleep...Afara la noi sunt si 37 grade ziua(asa arata termomentrul caruciorului cand l-am lasat pe terasa afara) asa ca plimbarile le facem dimineata si dupa amiaza cand sunt cam 23, 25 grade. Curand nu o sa mai putem iesi decat fooooarte devreme dimineata...asta e ..tzara lui cuptor frate.
Laptele meu deoarece am avut niste probleme.... de familie... si m-am suparat tare...da' tare de tot cateva zile (nu pe sotz...el saracul este baza in casa acum, el gateste, curatenie,...toate le face) mi-a dat inapoi si eram panicata tare de tot. Acum a revenit dar ii dau o data pe zi formula in completare 60 ml. Am gasit formula organica si tin sa va spun:
Feriti-va de formula pe baza de corn syrup...e dezastru si evitati sa dati la bebe orice contine corn syrup si sucrose. Slava Domnului in Europa nu este asa de mult folosit dar aici e dezastru. Violeta...!!!
Sper ca o data ce am iesit din "borcan" sa plutesc si eu cu voi...si sa reusesc sa fiu cat de cat constanta.
Va pup si va doresc nasteri usoare cele care sunteti inca pe drum si nopti si zile usoare pentru cele care sunteti mamici.

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

poze noi cu bebe SEAN, facute azi - 9 zile

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

ADRIUTZA!!! chiar ma intrebam ce e cu tine!
Imi pare rau sa aud ca ai avut necazuri in familie, bine ca nu ai pierdut laptele si esti spre bine. Ma bucur ca bebele tau e sanatos si activ. Eu i-am dat Similac Advance - Infant Formula cateva zile in completare pana mi-a mai venit laptele. Am inceput din spital sa-i dau, dar acum, de cateva zile papa exclusiv la san. Sper sa nu fie nevoie sa ma intorc la formula. Stiu ca e periculos corn syrop, si noi ne ferim de el.
Iti doresc sa-ti treaca supararile si sa vii numai cu vesti bune.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

hagiyannis eu din experienta mea ti-as recomanda ca epidurala sa fie un subiect caruia sa ii acorzi o foarte mare importanta . de ce??? Pentru ca de ce sa transformi ceva asa de frumos cum este nasterea intr-un cosmar. Stiu... sunt atatea femei care au nascut USOR fara dureri si fara epidurala, dar gandeste-te ca poate nu o sa faci parte din acest club...
Asemenea multora si eu m-am crezut viteaza si am zis...las' ca pot... si mi s-a oferit nu o data. Apoi 5 minute mi-au trebuit sa ma decid :)))) ba sa urlu in gura mare ...unde e anestezistu ala breeeee... Si a venit saracu in 10 minute si DOAMNE CA BINE A MAI FOST DUPA. Asa de bine ca am dormit ... cateva ore :))) Si tot din proprie experienta am putut impinge si am simtit fooooarteee gentil si finutz fiecare contractie ca sa pot impinge. deci infirm mitul ca daca ai epidurala nu mai poti impinge.
NU am nici o durere in spate sau altundeva...sechele... si am amintiri minunate de la nasterea fiului meu. Si daca stiinta ne ofera aceasta sansa(vorba mamei mele...pai pe vremea mea urlai si se tavaleau pe jos femeile si nu le dadea decat algocalmin...parca..) de ce sa nu profiti de ea.
Indiferent de decizia pe care o vei lua iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si ...norocos.

Mamica de randunel

http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Fetelor, va multumesc ca mi-ati raspuns, ce randunici dragutze sunteti . Mi-a mai crescut moralul cand am auzit ca ma voi putea descurca singura. Chiar azi am zis sa ies din casa, sa incep sa-mi mai exersez muschii incet-incet, sa platesc o factura( eu sunt cu cerclaj, contractii si condamnata la pat) si am constatat ca imi trebuie 2 semafoare ca sa traversez strada, Deci totul e sa ma refac repede dupa cezariana, hmm, o sa gandesc pozitiv in privinta asta.
Sper sa va fiu de folos cu 2 idei: 1 la baietei putzica se pozitioneaza cu varful spre picioare( e o prostie ca va creste mare daca e pusa spre ombilic=babisme, la fel ca si infasatul ca sa aiba picioare drepte). 2 pt cele carora baieteii va fac peretii cu model cand ii schimbati, am inteles ca trebuie sa le atingeti putzica ( in primele saptamani)cu mana si ei dau drumul la pipi. Probabil atingeati involuntar si atunci aveati supriza. E foarte interesant fenomenul..abia astept sa vad daca si bb al meu raspunde la asta.

pe burtici de bebici si viitoare mamici!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput