Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo27 spune:
Ce mai faci,mamico Naty?esti suparici pe mine?
...sper ca nu!
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Underqueen, Simo, Violeta 
Offf, am citit ce a patit Monalac. Dupa cate a patimit biata de ea cu prima sarcina, acum si cu a doua...
sunt convinsa insa ca o sa-i fie bine, la fel cu a fost si cu Cris. Povestea ei uluitoare o gasiti la nasterea unei stele "Ai in baiat - sa-l dai direct la gradinita"
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 14 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Bravo Kya de vestile bune si de AMR! 
Mihaela
40s+2 zi cu
Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
Simo, Doamne fereste, de ce sa fiu suparata pe tine? Ca l-ai dat pe Il Barosano Teodorei?
Lasa ca merita micuta un baiat asa bun. Ti-am zis, daca Sasha nu va fi interesat de Iulia (ca deja ii cam da tarcoale Ioana a Olgutzei), fata mea se orienteaza ea la cei mai maturi si copti-un Razvanel de Clau, un Luca de Simonette, un Vladut de Bubu...pai ce, ei sunt de lepadat??
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
...ca sa nu mai zic de David al tau care are niste ooochi...si un zambet duulce...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Sefa, Sasha e deja vorbit pt. Iulia, asa ca noi nu ne bagam! Parol! 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
Naty,David nu e arvunit de nimeni![]()
![]()
...asa,ca,daca nu te deranjeaza diferenta de varsta
...si,David chiar ca e matur,fata de bebeii de pe crenguta
...no,ma facui cu 2 nurori de Bucuresti
!ma bucur ca nu esti suparici

POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
va las ... merg sa-i fac baita lui David,sa-l pregatesc de nani,apoi se scoala Il Barosano si trebuie si el imbaiat si primenit
...pe maine!va
POZE
luny spune:
kya, felicitari, scumpa!!..hai ca mai ai putin si tu!!
naty, de acord cu tine cu schimbatul scutecului, asa facem si noi!
vad ca deja va inruditi,randunici,e batalie pe care, cine, cum, cu cine,ce dragutz!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny asa e, a mai ramas putin de tot.
Ce-mi place mie de voi mamici proaspete, ca invat o gramada din experienta voastra! Imi notez tot ca la carte 
Apropos Naty cum te-ai mai descurcat cu Balanta Sibiu? Ca si eu tot d-ala vroiam sa cumpar.
Acum vad ca s-a terminat masina de spalat cu asternuturi, si ma duc sa le pun la uscat, si apoi sa termin cu ce mi-a mai ramas de calcat de dimineata.
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 14 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!