Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 5
numeioana spune:
Imi pare f rau pt Mona. Sper sa fie bine ea si bebe!! Cred ca aprimit destule numere de doctori... Fiecare zice ca dr ei e mai bun... Trebuie sa mearga sa ceara mai multe pareri...dar in situatia ei e f greu. Am inteles ca e internata si sangereaza...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Maria, NU!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
randunici!
Ne-am intors de la control. Toate bune si frumoase, bebelina miscacioasa. Avem deja 3kg 250g!
Colul lung si inchis (s-a imbunatatit situatia fata de data trecuta).
SIIII - avem si data cezarienei: 8 aprilie 2008!!!! Adica fix de azi in 2 saptamani.
Ne trece si pe noi cineva in listuta, va rog frumos. 
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR maxim 3 sapt.
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Gudinde,am citit ce a scris Monalac
-Doamne,ce inima poate sa aibe dr aia?!
imi pare rau ca nu pot sa o ajut,ca sunt din Bv ...caci dr cu care am nascut eu este de nota 10 si sigur ar fi ajutat-o!sa dea Bunul Dumnezeu sa-si gaseasca un medic bun si sa nu se intample nimic rau cu sarcina-

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Si mi-am schimbat si semnatura cu AMR-ul.
Cand ma gandesc ca mai e atat de putin... ma apuca si mai tare emotiile, si parca constientizez din ce in ce mai mult.
Doamne Ajuta sa fie bine! 
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 14 zile
A inceput o mare dragoste
God didn't bring me this far, to leave me here!
underqueen spune:
Kya felicitari! pentru bebelina miscacioasa!
eu abia azi am inceput sa-i dau Vigantol, ca nu mi-a zis nimeni ca trebuie...sper sa recupereze repede si sa nu fie probleme...
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
Simo27 spune:
Kya,felicitari pentru bebelina grasuta si miscacioasa
!si pentru AMR
Maria,ce vitamine sa dai unui sugar?!?!NU
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Gudinde, am trimis si eu nr drei mele pt Monalac pe care o stiu foarte bine.
Maria, NU (azi am fost sfatuita despre toate cele de pediatru)-doar Vigantol.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
VioletaH spune:
Delphin, Simo, Ioana, multumesc mult de raspunsuri. Ioana, sa stii ca si eu tot ca tine fac, doar ca eu il mai schimb o data si dupa sanul 2 daca aud sau miros placintzica. Si-l mai pun o data la ragaiala. Daca maraie ii mai dau tzitzi 1-2 minute si adoarme la loc si fuga in patutz.
Maria, eu nu-i dau si nu-i voi da nici o vitamina, nici un supliment, nimic. Consider ca laptele de mama are tot ce-i trebuie unui bebe.
Kya, sa fie cu noroc data stabilita!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Ioana-indiferent de nr de kk, copilul se schimba INAINTE de supt; daca face kk in timpul mesei, se lasa asa macar jumatate de ora-o ora si abia apoi se schimba, altfel poate sa verse. De altfel, nici un fel de manevra nu trebuie facuta imediat dupa ce a mancat copilul.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea