Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 4
underqueen spune:
ioana si eu il ridic cand pun pampersul, si uneori se uda, dar doar daca nu ridic bine pampersul la spate
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
natynic spune:

Hai mai, Ioana, zau! Cum sa-i pui putzica in sus?! Dar ce, barbatii o tin asa? Bietul copil-auzi, ce idee, sa se vascularizeze mai bine...

Ramo, ai dreptate, culmea e ca am stiut toata ziua ca e Bunavestire dar...Eh, ai sa vezi si tu cum iti e capul in nori cand esti mamica...
Olgutza, folosirea Fenobarbitalului are o explicatie medicala cat se poate de clara, prin actiunea asupra ficatului, de ce adica sa nu crezi?? Asa se trateaza icterul sever sau prelungit, e f corect!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
pe toata lumea...si felicitari noilor veniti pe lume!
Noile mamicutze Violeta, Ioana...e normal sa se ia pielea, si David a avut si a trecut...am hidratat cu crema de corp pt. bb, despre putzulica...si eu o las asa cum este...in jos, iar kk, asa e la bb in prima luna Violeta, lichid cu boabe de mustar...si mai sunt si lipicioase rau
.
Clau, nu-ti face griji prea mari cu Razvanel...les psy spun ca e normal...trebuie sa-i explicati pe indelete ca el are locul lui si ca tu te ocupi de rebeca pt. ca ea e mica si nu poate singurica si ca ai nevoie si de ajutorul lui...etc. Si incearca sa o pasezi pe Rebeca tatalui cand se poate si petrece putin timp cu razvanel..o poveste...timpul baitzei...stii tu!
si curaj!
Seb...la fel, inca face traznai, dar cred ca si din pricina ca sta mult in casa...aici e frig si nu poate iesi prea mult afara...si se plictiseste in casa, el iubeste sa iasa afara! Vin ele zilele frumoase, sper!![]()
pozici
bb2
burticutza
numeioana spune:
Da, asa e caca de bebe mic
. Delphin, Violeta, Luny, Naty, mersi de raspunsuri!! Deci putica o sa stea asa cum vrea ea.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
tare faza cu putica in sus
...zau,asa!m-am distrat...am mai auzit la cineva ca asa trebuie sa i-o pui ca sa nu faca fimoza,dar din cate stiu nu e nici o legatura
...in fine,fiecare cu fluturasii lui!
Vio,si lui Samuel i "s-a schimbat"pielea
...nu e nici un motiv de ingrijorare!
Olga,felicitari pentru laptic
...uite ce mare a crescut Ioana!
Delphin,
-subscriu si eu la vremea friguroasa
...-6 grade
Mihutza,
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Naty, nu cred in efectul benefic al fenobarbitalului, mai ales ca vad ca e recomandat cam "dupa ureche" - unii zic ca "in cazul copilului alimentat natural, este normal icterul pana la 2 luni" iar altii zic "chemati urgent medicul, masurati nivelul de bilirubina si administrati fenobarbital" - ca sa nu mai zic de cealalta "calitate" - efectul sedativ. Plus ca doctorita habar-n-avea ca trebuie reteta pentru fenobarbital?!??! 
In orice caz Ioana nu prezinta absolut nici un simptom dintre cele ale icterului nuclear - asa ca am decis sa mai astept. ![]()
Oricum nu l-am cumparat pt. simplul motiv ca nu am avut reteta iar la cabinet nu m-am intors pentru ca acolo asteptau cuminti la coada copii bolnavi (gripa, viroza... stii tu cam ce poate fi la coada la un cabinet pediatric in aceasta perioada a anului) 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mstela spune:
Felicitari Naty,pt noile achizitii
..
Ioana,tocmai am vazut azi pe Dvd-ul Bebe vine acasa aratand ca putzik baietelului se da in jos usor in Pampers,pt a nu uda hainele.
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
gudinde spune:
Fetelor,
Am o mare rugaminte.
Va rog din suflet daca puteti sa o ajutati pe Monalac: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117253
Doctorita ei nu se mai uita la ea, iar eu din pacate stiu foarte bine la la Pantelimon nu se baga alt medic peste cazul unui coleg nici daca moare pacienta.
Nu imi vine sa cred ca dr. pacu se dovedeste a fi o astfel de cazatura umana dar nu ea este importanta in acest moment.
Monalac este o femeie minunata si cred ca multe dintre voi stiti cat de mult s-a luptat pt a avea primul copil si apoi burtica de acum.
numeioana spune:
http://www.beststart.org/resources/breastfeeding/pdf/Brstfdpstr.pdf
Nu mai stiu cine a dat linkul asta, Adriuta parca... E f interesant... Violeta, uite cum e cu kk. Face la fiecare masa in perioada asta. Intr-o carte am citit ca cica sa-l schimbi inainte de masa, dar daca face kk ce faci, il lasi asa sau il mai schimbi o data?! Eu ii dau sa pape de la un san, il pun sa ragaie, ii schimb pampersul si apoi ii dau de la celalalt san, adoarme si il pun in patut...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
intrebare: voi dati vitamine lui bebe? in afara de Vigantol...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE