Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bine ai venit pe lume Raducu! Sa cresti mare si voinic!

Mami Rox, cea studioasa, sa fii sanatoasa si recuperare rapida!

Mihaela 40s+1 zi cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

http://www.myshares.ro/action/viewvideo/3192/Comportamentul_unei_bone/

AM RAMAS SOCATA SI EU SI SOTUL !!!!CE POATE SA FACA O BONA. DOAMNE!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.19 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,Ali,ce fiara!!Numai pumni ar merita o asa femeie,care,in loc sa faca alta meserie,a ales sa fie baby-sitter..

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

N-a aparut Elara inca?

Mersi, Olgutz! Intrebam pt ca mie mi-a zis ca trebuie sa vina o data pe luna acasa la bebe sa-l evalueze si eu aveam impresia ca trebuie sa vina mai des... Felicitari pt kg in plus!! Azi ne cantarim si noi. Sunt curioasa cat a mai luat. Acum o sapt. avea 3550 gr.

Mai am o intrebare pt mamele de baietei. Putica se ridica in sus cand punem Pampersul? Azi mi-a zis cumnata mea s-o ridic si mi-a facut pipi pe costumas, iar eu nu am vazut, asa ca a dormit ud tot. Asa m-am ofticat ca nu i-am lasat-o cum statea ea!!

Maria, e f simpatic Tudorica!!

Zozelina, unde esti???!! Maine faceti o luna! Si Tudorica la fel... La multi multi ani!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ola!

tot 2 in 1 sunt... desi aseara parca am simtit ceva dureri de spate... oare sa sper ca ma dilat? oricum maine avem bebe control si cred ca de data asta il bombardez pe dok cu intrebari ca data trecuta parca eram turmentata .

Am vazut puiutzi frumosi Il Barosano, Ioana si Tudor ... ufff... ca abia astept sa imi arat si eu odorul...
Ali, mi s-a zburlit parul pe mine cu bona aia... Doamne fereste de monstri din astia!

Hai Cami!!
Hai Niko!
Sa aveti nasteri usoare!

Mihaela 40s+2 zi cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mersi, ioana!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

violeta, stai linistita, este absolut normal la varsta asta sa existea scuamele alea, se cojeste strratul superficial de piele, nu trebuie sa ii faci nimic, trece de la sine, si Matty, a avut pa manute, a trecut, acum are le laba piciorului...am citit in Capraru, stai linistita!
ioana, eu nu ii umblu la putzi, pun scutecul asa cum sta ea, nici nu ma gandisem la asta...si de curtat putzi, mai incolo...noua nici buricutzul nu ne-a cazut, maine facem 10 zile...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ioana, mie mi-au spus de la spital sa-i indrept putzica in jos cand ii schimb diaperul, tocmai ca sa nu se ude deasupra (in special buricul, ca lui Sean inca nu i-a cazut).

Cred ca al meu are diaree...face apa cu "boabe de mustar". Stiu ca de la laptele de mama e f. moale, dar chiar asa? Si face caca la fiecare diaper. Ce sa fac????

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cica sa-i pui putica in sus ca sa se vascularizeze si sa creasca. De parca daca ai lasa-o asa ar ramane mica!! Ce prostie!!

Si noua ne-a cazut buri pe la 2 saptamani... Acum e tare frumos fara

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mersi de raspuns Luny!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput