Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 2
underqueen spune:
pozici noi cu bebe Tudor!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
natynic spune:
Maria, realmente Tudor e un frumusel!
baiatul
Luny, despre faza cu mama...nu te pot sfatui decat sa recitesti propria ta deviza, inscrisa in josul semnaturii...si asta-i tot!
Mi-a venit pediatrul, ffff dragut, m-a sfatuit cu multe chestii, revin si va povestesc.
Am desfacut azi prima data din pachet caruciorul; am constatat, contrar informatiilor citite pe net, ca nu coboara pana la orizontala 
. Vestea buna insa e ca am incercat sa pun pe el scoica (luata separat, alta marca) si intra perfect, deci m-am scos!
Acum ma duc sa calc lucrurile noastre si sa bag la masina de spalat lucrusoarele Iuliei ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
AngeliquedeS spune:
Am intrat sa va urez nasteri usoare si puiuti sanatosi si norocosi. Un pupic special pt Zozela si bb Mihai!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
ramo_cata spune:
naty-am vazut ca bagi la spalat lucrusoarele iuliei...vezi ca e sarbatoare,e cruce rosie...buna vestire...mai bine le lasi pt maine
rami26
+
37 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
luny spune:
asa e,Naty, ce rost are sa pun la suflet fiecare vorba aruncata in vant?...despre faza cu caruciorul, si la noi e la fel, si am observat ca la majoritatea, nu se prea lasa perfect la orizontala, dar nu cred ca e problema pana la urma, in patutul de la maternitate statea putin ridicat bebe si am inteles ca e chiar ok pt bebe asa!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Am plecat la bebe-control.
Alina
35+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 23 zile!!!
underqueen spune:
ursulet succes!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
ramo_cata spune:
ursulet asteptam vesti bune...iti tinem pumnii
rami26
+
37 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
Olgutzika spune:
Asaaa! Raportam 4250g (deci in kilogram luat in plus intr-o luna) si 53.5 cm (de la 49). Sunt mandra de laptele meu
!
Vestea proasta este insa ca inca are icter, slab ce e drept, dar sclerele sunt usor galbene catre extremele ochiului...i-a prescris fenorbarbital, in care NU cred nici de frica. Ma documentez deocamdata! Naty? Ma sperie aiurea fenobarbitalul? Carutzul e absolut ok, stai linistita. Nu e la 180 grade, face un unghi ff mic, dar copilul sta foarte confortabil. Ai incercat sa o pui pe Iulia, de proba, asa?
Ioana, pediatra mea a venit acasa imediat dupa ce am ajuns acasa, iar controalele obligatorii sunt la 2,4,6 si 12 luni. Nu stiu sa fie obligata sa vina acasa in afara de primul control, cand evalueaza si "conditiile de trai" ale copilului...asa e bordeiul meu..poate alte bordeie, alte obiceie..
Sovi, livrarile de la babies-wold.at se fac prin DPD (www.dpd.net) si in Romania prin Pegasus (www.pegasus.ro) - reprezentantii DPD in Romania. Primesti un parcel tracking number de la DPD, si stii in timp real cam pe unde e coletul tau. In 48 de ore l-am avut la usa, in ambele dati. Transportul a costat 29EUR indiferent de greutatea coletului.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
VioletaH spune:
mamicilor,
lui Sean i se cojeste pielicica peste tot! in special maini, picioare si gatutz. e normal???? zici ca are arsuri solare, doar ca nu e bronzat ![]()
RoxDox FELICITARI!!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam(16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA