Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

clau si eu patesc la fel cand imi zambeste Tudor! chiar daca nu ma vede inca foarte bine, imi recunoaste vocea si imi zambeste larg...iar cand rade prin somn imi vine sa-l mananc, nu alta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eve, felicitari!! Ma bucur din suflet pentru tine!! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si la termen, bebe sanatos si tot ce-ti doresti!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Eva felicitari!

ioana si eu am nelamuriri cu cantarul...o data mi-a aratat o diferenta de 250 de gr. in 2 zile...acum doar 150 in 4 zile...cred ca nici bebe nu ia in greutate constant, uneori ia mai mult, alteori mai putin...da' si eu il cantaresc in fiecare zi, desi stiu ca trebuie la o saptamana

POZE

POZE TUDOR

Mergi la inceput

Maria, tu ii pui lui Tudor 2 caciulite?? Eu ii pun doar dupa baie si apoi i-o scot. O data i-am pus din aia care se leaga sub barbie, se vede si in poze si l-am gasit cu ea scoase de pe cap si stransa de gat, asa ca n-o sa mai poarte asa ceva in vecii vecilor!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

ioana ii punea doamna care ma ajuta la baie baticut si dupa aia caciulita dupa baita, ca nici una nu-i tinea bine la urechi...acum nu-i mai pun ca nu ma descurc cu baticutul...

POZE

POZE TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Eu nu-i mai pun caciulita nici dupa baie ca-mi facea un scandal de numa'! Mereu cand ajungeam la caciulita, inebunea de nervi..., asa ca am renuntat . Iar afara cand iesim ii pun un fesulet subtire!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Am inteles, Maria! Deci baticut pe dedesubt...

Clau, si eu tot fesulete ii pun acum, numai cu astea ma inteleg.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Clau am si eu o intrebare legata de ritualul baitei. Am inteles ca si tu folosesti produsele Sanosan. Eu am cumparat de la ei o lotiune de ingrijire si un spumant cu sampon. Intrebarea mea este: mai trebuie sa iau si ulei? De care, pentru ca sunt 2 unul de curatare si unul de ingrijire? Masajul cu ce se face, cu ulei? Ce altceva mai trebuie sa iau de la Sanosan?

+38, Bianca Maria
AMR 7 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata mamicute matinale!

Eu tot matinala sunt, dar mai lenevesc langa Vladut, apoi papam, facem patul si mai dureaza pana deschid calculatorul.
Azi fac un tort de ciocolata, are sotul niste pofte mai mari ca ale mele , am facut crema aseara si acum ma abuc de foi(e cu vreo 8 foi de pandispan).

Maria, rufele la masina, mamico, pai stai sa pierzi timpul?? le bagi la 30-40 de grade ca nu sunt murdare, pui dero normal de la voi sau din ala senzitive, daca are pielicica mai sensibila, putin balsam si dubla clatire. Si eu zic sa renuntati la caciulita, chiar si dupa baie! Daca e sters binein urechi n-are de ce sa le aiba acoperite, doar nu bate vantul in casa.
Eu iti spun din proprie experienta, eram super disperata la Vlad, ii puneam caciula, il tineam invelit cu paturica pana il alaptam, iar eu stateam in sutien si curgeau apele pe mine de cald ce era in casa!!! Deci, nu face asa!

Clau, succes la control cu Rebe!

Ioana, pai e super daca a luat atat int-o saptamana! Si cum ai zis si tu, nu ia la fel in fiecare saptamana, deci e super bine!

Mai, ce-mi place mie de voi trei, cum sporovaiti cu noaptea-n cap

Mihos, bine ai venit pe crenguta, baga 10 mesaje sa scapi de moderare!

Eve, felicitari! Doamne Ajuta sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata si tot stolul

Eve ma bucur tare mult pentru tine. sa dea Domnul sa fie perfect de data asta, si sa ai un copilut asa cum iti doresti tu.

Miho bine ai venit printre noi. Hai indrazneste si intra in vorba. Spune-ne mai multe despre tine

Cris si eu ma dus sambata la Kidex. Cu spalatul, asa e, am comis-o. Am uitat ca era Buna Vestire...

Clau bafta la controlul de luna.

Eu nu stiu cum am reusit dar cred ca am racit . Ma doare in gat de abia pot sa mai inghit. Am inceput cu homeopatele si cu ceaiurile cu miere. Sper sa nu mai ia mai rau, ca numai de raceala nu am chef acum.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput