Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

clau si o tii cu capul gol?

bubule la mine in casa e rece. in camera la bebe e cald, si cand se deschide usa se face curent...prefer sa evit. plus ca eu abia m-am invatat sa-l tin in brate neinfasat in paturica...ca intinde mainile si picioarele in toate partile...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu... tort cu ciocolata Esti mortala! Eu sa sti ca-mi iau notite din posturile tale "La bucatarie" si cele de la papica pentru pitici.
Ca sa nu mai zic de pozele cu mancarica... Te declar bucatareasa sefa!

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 13 zile

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helou fetelor!!!
Eu sunt tot in recuperari, nu am reusit inca , sunt la capitolul 132, nu ma las, asa sunt eu ,tre sa fiu la zi.
Am o multime de intrebari de mamiceala, dar chiar vreau sa fiu la zi!!
Va pup pe toate randunicile!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

livi

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, mersi! E tortul cu trufe din retetele Balbinei, l-am mai facut si e super, doar ca trebuie sa coci 8 foi pt. blat si dureaza putin...
Mie abia imi trece nasul asta infundat, de ieri parca e mai bine...iau 2 vit C pe zi si atat si mananc cate un gref pe zi.

Aaa, si eu merg la Kidex ori vineri dimineata ori sambata dimineata, poate luam ceva(vreau sa iau carut si scoica, sterilizator si pompita de san, sa vad tampoanele de sani Avent cat costa fata de farmacie, ma refer la cele lavabile, daca nu, imi iau chicco, eu m-am impacat super cu alea).

Maria, daca ai 22-24 de grade e bine. Iar daca la bebe e mai cald si deschizi usa nu se face curent, intra doar un aer mai rece...pe cuvant daca nu iti spun ca la fel faceam si eu si acum cand ma gandesc imi vine sa mor de ciuda cu infofolitul...ma mai cicalea si socrela
Acum nu am cumparat nici o caciulita, decat 2 fesuri pt. afara!
Tu gandeste-te ca daca nu simti curent pe la urechi, nu are sems sa-i pui caciula!
Sa nu te superi ca ti-am zis, te rog

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Inca nu am nascut...sper ca bebe Alex sa nu sara randul pana pe 30 martie...in rest...cand nu mi-a fost rau noaptea (arsuri monstruoase ca si Maaloxu' e depasit de situatie + febra)...mi-a fost rau ziua (contractii de nu puteam sa stau pe scaun)...

Azi parca sunt ceva mai bine...da' tot ma chinuie raceala si febra.
Ma duc sa mananc ceva...si sa citesc din urma si dupa aia va replic.
Mi-a fost dor de voiiii!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
FELICITARI Eve28!!(am simtit ca trebuie sa incep cu tine, e vestea cea mai buna primita)
FELICITARI BLANKAR, traiasca Eric!!
HAI CAMII!!!
Maria-rufele la masina de spalat, cu detergent lichid Dalin de copii hipoalergenic, sunt f multumita.
Ioana, am inceput dimineata cu aceeasi uimire ca tine. Ieri mi-a aratat asistenta cum functioneste cantarul Sibiu dar am amanat pt azi dimi sa cantaresc printesa. Si...o cantaresc odata...NU SE POATE, iar nu e bine, offf, hai sa repet...mut cantarul pe alta suprafata...pun copilu care nu pricepea ce vreau cu ea...la fel: 2500 g!!! (reamintesc, am scos-o din spital acum 9 zile cu 2150). Nu se poate!!! Sa verific: iau un vas gradat, pun apa 500 ml, il cantaresc cu si apoi fara apa...si arata corect! 350 g in 9 zile????
Vio-Sean are asa o figura matura, ganditoare, iti vine sa-l mananci
Adriuta, imi pare rau de probleme, imi pare bine ca Adrian e bine si cu somnul...zi mersi, a mea numai ziua stie sa doarma, noaptea "vorbeste" non-stop, ea stie cu cine!
Si nu in ultimul rand, bun venit Mihos!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Pucca, pt masaj eu zic ca e mai buna lotiunea de corp decat uleiul (de la Sanosan)

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty te referi la lotunea de ingrijire, da?

+38, Bianca Maria
AMR 7 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Cooryyy, si mie mi-a fost dooooor...Dar vezi ca nu te-am strigat, stiam ca apari tu la momentul oportun. Ai grija de tine, mai e putin, ok?
Maria, parca ai fi barbatul meu...dormim intr-o caldura sufocanta pt ca-i e frica sa nu-i fie frig copilului. Il fentez ziua.Ieri cand a venit pediatrul m-a laudat ca o tineam intr-un body si un costumas subtire, capul gol. Si eu ii pun caciulita dupa baie, o tin maxim o ora si o scot. Nu protesteaza la caciulita, dar cand i-o scot e evident multumita.Nu exagera, altfel iti va raci non-stop Tudorelul.In schimb m-a certat ca am scos-o ieri afara si era vant. Dar am tinut-o doar 20 min

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput