Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Va salut pe toate, mamici si burtici!
De 1 luna va citesc zilnic...e deschis forumul cat stau prin casa dar n-am fost cu suficienta initiativa sa si scriu. Acum am prins curaj se pare de la celelalte fete "nou venite" si iata ca m-am inregistrat si eu.
Ma pregatesc de marea intalnire...undeva pe 1 aprilie ar trebui, dar nu se stie. Este baietel, poate ca va fi mai lenes. Dar de 2 zile se prezinta cu miscari noi si senzatii la fel de noi pentru mamica. Asa ca numai el stie ce are de gand. Oricum va fi, noi il asteptam cu drag.
De cand sunt acasa mi-ati prins tare bine, ca-mi era groaza de ce voi face acasa ultima luna, si am inlocuit serviciul cu "intalnirile" cu voi, asa ca a trecut si aceasta luna infricosatoare.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Pucca, aceea (cu capac roz)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

abia acum ne-am trezit...

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

buna dimineata fetelor!

dar matinale mai sunteti; pai eu cam pe la ora asta ma trezesc dragelor.. ca de cand stau acasa, de cateva saptamani, toata ziua ma intorc de pe o parte pe alta si normal ca functionez dupa alt fus orar!

de ex. azi noapte dupa ce ca m-am trezit din ora-n ora aproape (ma si cul pe la 3...) am visat tot soiul de tampenii, d]gen ca ma prinde travaliul si nu sunt gata cu spalatul, calcatul.. etc(mari griji, nu-i asa..??); ca nu reusesc sa ajung la spital in timp util.. etc.
se si misca bebelina mea in burtica de nu mai stiu pe care parte sa stau (tot imi e frica sa nu stau pe ea daca ma apas prea mult..)si ma tot foiesc..

acum ma duc sa beau o cafeluta.. ca atipesc aici.. si revin!

pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, eu ii fac masajul cu uleiul de ingrijire pentru bebelusi care contine ulei de masline si musetel. Are capacul tot roz, nu stiu daca e acelasi de care zice Naty, dar cred ca nu, caci asta este ulei clar, nu lotiune. Intra repede in piele si Rebe se simte foarte bine cu el.

Underqueen, o las cu caputul gol mereu, chiar si dupa baita.

Kya, offf, mama ei de raceala! Stai la caldurica si fa-te repede bine.

Eve, ma bucur tare mult pentru tine. Felicitari pentru sarcina si sa ai un bebe perfect.

Bubu, da mai, in curand o sa sporovaiti si voi de la prima ora! M-ai omorat cu tortul ala! Lasa-ma sa-ti spun ca esti o minune la casa omului!

Naty, felicitari pentru evolutia Iuliei! Este super, ma bucur pentru tine!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau inafara de ulei, ce alte produse ai mai luat de la sanosan? Si cum le folosesti?

+38, Bianca Maria
AMR 7 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Am revenit ...ma duc sa citesc din urma..poopici

Serry36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

underqueen - tot la masina am spalat si eu toate hainutele pt bebe; nici nu am cumparat detergent sensitive insa le-am pus pe clatire de vreo 4-5 ori si am programul acela cu Ag plus..; apoi le-am calcat si cu asta basta;

referitor la produsele cosmetice de copii.. aici si la mine a fost greu de tot pana m-am hotarat ce sa cumpar (eu sunt destul de alergica, cu pielea sensibila.. si sotul meu la fel.. asa ca mi-e un pic groaza de toate cosmeticalele astea..); multe fete m-au sfatuit ca cele mai tari produse sunt Mustela.. insa au niste scoruri.. si nestiind cum va reactiona pielea bebelulului nu am cumparat inca decat sampon, ulei de corp si pudra de tal, toate de la Sanosan; sper sa fie ok.. oricum samponul (care e si spuma de baie) imi place mult de tot si mie.. l-am incercat si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, in afara de acest ulei pe care-l folosesc la masaj, am mai luat spumant si sampon cu ulei de masline si proteine din lapte ( are capacul albastru) pe care-l folosesc la baita in fiecare seara si am mai luat sapun lichid care are capacul alb si pe care inca nu l-am folosit. Si servetele de fundulet...Atat am de la Sanosan!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Multumesc Clau pentru lamuriri. O alta intrebare, sper sa nu te plictisesc, in spital tu ai luat pompa de san cu tine? Ai folosit-o? Incerc sa-mi fac bagajul si nu stiu ce sa iau cu mine. Stiu ca la Medlife n-ai nevoie de mare bagaj, dar totusi.

+38, Bianca Maria
AMR 7 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput