Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)
Raspunsuri - Pagina 18
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by Simo27
Ali,scoatem majoretele?sau mai asteptam?![]()
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
![]()
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

nu inca, macar sa mai stea bebe o saptamana si pe urma...sa se duca berzele alea la cine are intradevar nevoie de eleMai, nu am mai pomenit asa ceva, sa ninga si totodata sa si tune
ce mai inseamna si asta?_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
37+
Alexandra-IoanaPozele mele
AMR-max.18 zile pana la
mstela spune:
Cory,
.Eu tot ma rog sa mai stea bebe pana luni,ca se frichineste rau,sa nu ma internez in weekend,si tu ce zici?Daca vrei,scot agitatele pt tine
..
Luny,felicitari pt vestile bune...deci bb Matei mananca bine,nu trebuie sa-ti mai faci griji.
Unde-s poze de bb a Elarei?Mie mi-a scapat?
Am vazut bebei scumpi si draguti de Vera.

Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
natynic spune:
SUPER gemeneii tai, Vera! Deliciosi...
Maria, la Iulia patura sta NUMAI peste picioare!
Luny, nici Iulia nu se trezeste cand o pun la ragait; saraca, daca n-as pune-o, dupa ce ca are colici...
Mai dar vad ca ne-am cam mutat la Clubul scutecelor, cu putine exceptii suntem numai mamici care vorbim! Restul ce faceti fetelor ??
Acu chiar ma duc sa ma culc
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ralucaspm spune:
Vio, si lui Georgios i se curata pielea exact cum zici tu.
Ioana si noua ne-a zis cineva ca trebuie sa punem putica in sus, dar l-am intrebat pe pediatru si a zis ca sa o lasam asa cum e.
In plus, soacra-mea o tinea una si buna ca sa-i pun o paturica sub cap ca sa poata face pipi (?!) ca cica asa a facut cumnata-mea. Eu nu m-am luat dupa ea si l-am intrebat pe pediatru si mi-a zis ca in nici un caz sa nu-i pun ceva sub cap.
Nu mai stiu care fata zicea de mama ei ca i-a spus sa-si suga burta. Mie mi-a zis soacra ca mi s-au lasat sanii
.
Am fost luni la pediatru si Georgios nu luase deloc in greutate la 11 zile de la nastere, avea chiar mai putin decat la iesirea din maternitate. Ne-a spus sa-i completam cu biberon, dar imi e frica sa nu-mi pierd laptele. Asa ca mai incercam vreo 2 zile sa-l pun mai des la san si poate vineri ma duc iar sa-l cantareasca.
Cateodata mi se pare ca nu am suficient lapte, dar spre dimineata, de exemplu, copilul se trezea f des plangand si nu prea vroia sa ia sanul , desi imi tasnea laptele din ambii sani de facusem o balta de lapte in pat. Nici nu stiu ce sa mai cred.
Cu Ioanna am avut de 2 ori problema asta si din fericire am reusit sa o rezolvam. Sper sa reusim si de data asta.
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
mami_papatot spune:
hello mamici, am sosit si noi pe aici!
suntem bine mercic, atat ca am avut niste zile destul de aglomerate, petrecute mai mult pe drumuri (pe la mama, pe la una pe la alta)...am reusit sa terminam si camarutza, am luat si kit-ul pt celulele stem, ieri m-am facut mumosica (epilatul total m-a terminat, am zis ca mor, dar rezultatul este supelt)...
astazi am fost la control si am facut si testl non-stress...galuscutza e bine, eu la fel...mergem in continuare pe naturel, cu toate ca medicul meu, desi nu mi-a adus argumente medicale in acest sens, nu pare f incantat de ideea mea de a naste natural...
merg sa mai citesc din urma, dar din cate am observat, am cateva mamici de felicitat!
Raluka, rox_dox si Blankar sa va traiasca puiutzii, sa creasc amari si voinici iar voi sa aveti parte de recuperari rapide si mult laptic!
Doar 3 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+37 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
numeioana spune:
Chiar, Simonetta, unde esti tu, care nu simti ca ai copil in casa??
Vreau sa te intreb daca si-a revenit caputul lui Iannis. David are inca hematomul de la nastere si sper sa se traga cat mai repede.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
hagiyannis spune:
Da Adriuta.. asa ma gandeam si eu. Si cel mai important mi se pare sa am optiunea respectiva.. nu doar iluzia k am optiunea epiduralei.. de aceea intrebam randunelele ce stiu de "zvoanele" d la municipal.
Chiar nu sunt fete sa arunce cu pareri si la mine.. cand am scris io la pagina 7 zburase toata lumea de pe ramura si am ramas cu dilemele in plop..![]()
Mary 39sapt si 3zile cu Gogoshik
Simo27 spune:
Mary,iti raspund eu la ce stiu(despre nasterea la Municipal-nimic) despre nasterea naturala-am 2 la activ
-prima fara epidurala si a fost groaznica
...pe cuvant...nu mai puteam!plus ca am avut si mun dr de 2 lei,care nu mi-a explicat cum sa imping,cum sa respir...nu m-a ajutat mai deloc si mi-a facut si alte probleme...dar aste e alta poveste!no,dupa ce am nascut am zis:nu mai vreau copii!!!asa de traumatizata am fost...
acum,la a doua sarcina ma gandeam cu drag la epidurala si mi-am zis ca nu o sa nasc fara...si tot imi era frica de nastere,dar cand am ajuns la Clinica aveam deja dilatatie 4 si nici o durere
...dupa 2 ore dilatatie 7 ,si dureri suportabile,iar epidurala mi s-a facut la dilatatie 8,urcata pe masa,gata aproape de nascare!deci,se poate si la dilatatie 8!si am avut o nastere super usora,de vis...ce sa zic:asa sa tot nasti!deci,sa traiasca epidurala
...asa,ca acum mai vreau un bebe!![]()
eu zic ,mai ales ca esti la prima nastere sa ceri epidurala,face minuni,sa stii!!!te
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gecko spune:
un pic sa va clatiti ochii. link cu ceva poze de la spitalul unde voi naste. e in regim de stat...pentru care nu platesc nici un shfantz.
http://www.oph.health.wa.gov.au/services/resources/photos_newbornservices/index.php?img=2
bubu05 spune:
Eu am terminat de calcat lucrusoare de gagalice mica, doamneee, ce mici sunt, parca sunt de papusi! Acum am trecut la ale lui fi-miu, asa mai merge, nu le mai pierd pe masa de calcat![]()
Am facut si tortul, e la frigider 
Papacicule, bine ca esti ok, ne intrebam ce e cu tine.
Vera, eu cred ca e tare greu cu doi bebici mici, esti o norocoasa sa ai doi de-odata! Bine ca ai ajutoare!
Raluca, tinem pumnii sa ia in greutate bebe si sa ai tu lapticul bun pana la urma!
Fug iar la calcat 
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze