Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cory,nasa,-felicitari pentru o fetita asa de isteata!pe cine o semana ,oare?!
Gecko,bine ai revenit... si pentru permis
Ramo,ce putin mai ai si tu!
Luny,frumusel foc,bebe Mateias...da,eu dupa fiecare san il pun la ragait si ragaie...asa,scap de grija varsaturilor!si nu se trezeste cand il ridic la ragait...cand doarme,doarme!
Elara,bine ai venit acasa!eu nu ma confrunt cu probleme de nanic-deocamdata-asa,ca nu prea am sfaturi de dat.cat despre caldura...fiecaruia cum ii cade bine,nu?ca poate sa scrie in carte 20 de grade si sa tremuri...dar fara exagerari cu caldura,ca o sa fie tare sensibilos bebele!

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Vera,sa-ti traiasca Baietii,mamico!!!-Frumusei de frumusei!Cum te descurci cu 2?! ca noi ne plangem la un singur bebe...

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

De dimineata stau in pat, am amortit...
faza e ca ma doare spatele de mor si iar simt cum coboara bebele numai ca de data asta ma doaaaaareeeee
Trebuie sa ma duc vineri iar la control dar ma duc maine dimineata ca mi-e frica , sper sa nu se intample ceva pana atunci
Al meu e la serv si mi-a zis nu care cumva sa nasc sa astept pana ce vine el (22"00) si pe urma poate incepe balul, nu e normal... dar nu cred eu ca se intampla ceva dar mai stii.., mai ales ca berzele vad ca sunt in preajma noastra(le-a vazut sotul, dar muuultee) asa dar sunt in zona moldovei (aviz cory)
gata ma duc in pat
aaaa..acum am vazut poze cu gemenii ffff draguti
paaaaa

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.18 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

Felicitari si pentru proaspata mamicuta Elara - sa-ti traiasca puiutul sa fie sanatos, istet si sa te bucuri de el!!!!!!!!
de-acum incepe frumoasa aventura...

nastere usoara lui Cami33! te asteptam cu vesti minunate!

Gecko, nu dispera.. ma inscriu si eu in aceeasi categorie a celor care cheama barza mai repede.. insa o sa vina si la noi..(nu ca asta te-ar consola); ma intreb cat loc mai are copilul asta in burtica si de ce i-o fi asa de bine acolo.. cand il asteapta tot ce-i trebuie afara..

va pupacesc pe toate si incerc sa mai fac ceva miscare ca cica äjuta".." dar om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

da simo27 mai am asa de putin ...nu-mi vine sa cred... dupa atata stat in pat acum sunt linistita ca am scapat abia astept sa-mi tin si eu bebele in brate ...
vera-scumpi foc puiutzii tai...sa fie sanatosi...chiar asa cum te descurci?ai ajutoare?

rami26 + 37 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am fost si noi la doctor ieri si nu am facut eco, dar colul meu este lung si inchis. Asta e bine.
Ma mai duc pe 9.

Elara, gaza ta este foarte frumoasa. Va pup pe amandoua.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 22 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, am vazut si eu pozicile cu gemenei ai Verei, ce scumpi sunt!
Si pe Mateias de Luny, frumos foc!
Gecko, si ce daca turui ca o moara, noua ne place, stii doar! Bafta la examen si la ciorbica!

Eu fug la calcat rufe.

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

MAMICILOR,unde sunteti?! - Zoze,sefa-Simonette,Teo2irina,Giani,Monica9,Mimonix,RoxanaClaudia,Mary-Lou,Claudia99,Maia37,Tonic,Oprescuflore,Burticamica,Ririan,Aliceionescu,Raluca din Grecia,Adela,Midasnu,Varuna si Clabuc?!?!?!---Dati un semn!!!

POZE

Mergi la inceput

Alina,ptr colul inchis si lung!
Oana,spor la treaba-si eu am pus la spalat si de calcat..mai incolo,ca asa imi place sa calc
Ali,scoatem majoretele?sau mai asteptam?
...cam slaba miscarea pe crenguta...merg si eu la treaba...vine si un prieten de-al lui David la joaca si mi-e groaza ce o sa faca pe aici cu jucariile si cu galagia...sper sa nu-l sperie pe bebe!ca acum doarme iarasi...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera alina spune:

multumesc mult fetelor ,

e la fel de greu ca si cu un bebelus, daca e galagios si papacios, la mine s-a intamplat ca unul sa fie mai linistit, sa doarma mai mult si cand se trezeste sa stea cumintel si celalalt sa se trezeasca din aproape ora in ora si cum face ochi sa inceapa sa tipe si sa caute sanul.Este foarte greu noaptea pentru ca dorm doar cate 3-4 ore, timp in care are grija de ei sotul si mama mea, apoi ma trezesc eu si se culca ei ....si tot asa de vreo 3 saptamani.E greu dar e frumos ...
fetelor

Mergi la inceput