Mamici de Martie-Aprilie 2008! (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko...m-ai lasat fara cuvinte...acum mi-am dat seama de ce esti asa nerabdatoare sa nasti

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Bubule, aici suntem!

am uitat sa va mai spunem ca avem colul inchis si inca orientat posterior (eu mi-s posesoare de uter retrovers)...iar de luni, am trecut pe ceai de frunze de zmeur..este chiar delicios, e drept baut cu 1 lg de zahar...

gecko uite, iti vine sau nu sa crezi, trebuie sa-mi iau cadita si termometru de baie plus farmaceuticele necesare bebelusului...vezi mai mama, ca nu sunt nici eu la zi cu shopingul....dar jur ca nu am luat asa multe lucruri cum ti-ai imagina...si am constatat si prima cumparatura inutila...fasele ombilicale care nu-mi vor folosi pt ca am inteles aseara la curs ca buricutzul nu trebuie strans cu nimic...

va pupacesc pe toate cu mult drag si fug, ca ma cam doare caputzul!

dar inainte ..... Hai Cami!

Doar 3 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +37 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

am pus 3 poze noi,de azi:AICI

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

la noi ninge iarsi e si soare...na,ca n-am mai vazut asa ceva...ciudata rau vremea asta!!!!
Cuscra Stela,cum mai iti e?un pupic de la ginere

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! am venit si eu de la bb ctrl si nu sunt semne de nascare:)) ce copil cumintel si ascultator am! colul este deschis pe 2 cm, dar are orificiul intern inchis, am contractii dureroase, dar neregulate, care cedeaza la no spa, bebe are capul jos, dar mobil (ce inseamna asta, ca dr. tot mi-o zice??).
mai merg la alt bb ctrl peste 1 sapt, cand voi face alt set de analize. sper sa nu mi le contamineze iar!!!
mi-a gasit iar tensiunea 9 cu 5, mi-a zis ca e cam mica si sa bag o cafeluta...mi-am luat pepsi, mama lui de pepsi, nu ma pot abtine!!!
am trecut si prin piata si mi-am luat fructe si legume, miam miam, am dardait zdravan, urata vreme!!! dar mi-am luat un buchet mare de narcise galbene care sunt absolut superbe!!!iar acum incerc sa ma incalzesc, sunt cam fara chef de nimic si ma gandesc numai la pateuri cu branza si pufuleti. astept sa termine sotul de vopsit cei 2 pereti care au mai ramas la bebe dormitor si-l trimit sa faca aprovizonarea...
eu va las si ma duc sa admir peretii dormitorului, care arata delicios:)))(albastru turcois+verde mar+portocaliu) abia astept sa se usuce ca sa "picturez" pe ei...am renuntat la ideea de insecte si animalute, m-am hotarat sa raman la norisori pe tavan si baloane colorate pe pereti:))

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.20 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetele, stiti cumva daca pot avea probleme cu epidurala din cauza tensiunii prea mici? naty, geko? am inteles ca daca sunt caderi de tensiune in timpul anesteziei se poate remedia problema....cum??? asta nu am gasit explicat pe nicaieri!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.17 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna dimineata/ziua/seara!
Am reusit si eu sa mai citesc ce mai faceti :)

Adriuta, tare tre sa te fi suparat cineva de era sa pierzi laptele! Impune-te, sper sa nu se mai repete..

Violeta, ce expresiv bb Sean pentru cineva atat de tanar! Ce gesturi de om intelept face :)

Bubu, sarumana pt reteta!
Mihos, bine ai venit, hai la ciripeala!

Eve28, Doamne Ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Curaj si optimism, mami!

Kia, sper ca n-a evoluat raceala! Mie durerea de gat mi-a trecut picurand tincture de propolis direct pe locul care ustura. Da direct, nu mai intai pe limba si apoi inghitit.
Iti doresc un 8 Aprilie memorabil numai in sensul bun! Sa va fie intr-un ceas bun!

Livi, ma bucur ca te-ai aratat!

Naty, felicitari pentru multitudinea de grame luate de Iulia. Tre sa ii povestesc lui Sasha sa nu ramana in urma cu greutatea, ca am auzit eu ca Iuliei ii plac cei mai maricei ca ea.

Cory, ma bucur ca ne mai iubesti!
Elara, bine ai revenit! Ai scris foarte frumos despre sentimentele pe care le incerci cu micuta. Ce zambet ingeresc are! Si cat de micuta este ea in patutul ei! Si cum o studiaza ea pe mami!

Hai Cami! sa ai o nastere de vis![

Blankar, felicitari pentru asa o experienta frumoasa! Sa va traiasca bb Eric si sa fie sanatos is norocos!

Gecko, intarzie bb, cu atat mai mare va fi bucuria cand va veti vedea! Te pup pe moara!
Mi-au cazut plombele la pozele alea din spital!

Vera, ce de bebei! Sa va traiasca! Cred ca aveti ceva de munca, dar ce binecuvantare! Va doresc multa fericire si sanatate!

hagiyannis imi pare rau ca nu am raspunsuri pt tine, dar te apasat! La mine problema e invers, sa il conving pe doc sa nasc fara epidurala.

Simo, super pozicile! Ma incretesc cand te aud ca ninge acolo...

Ariel, ai un bb cu bun simt, nu iese pana nu ii zici tu ca i-e finisat habitatul

Luny, felicitari pentru papa bun de tzitzi!
Deci masajul de bb (cu tine vorbisem, nu??): se incepe cu fatza, gatul, manutele cu fiecare degetel in parte, corpul burtica in sensul acelor (de la stanga spre dreaptat ta), picioarele si fiecare degetel, il intorci pe spate, si la fel, de sus in jos.

Tot la curs fb ne-a zis ca ar recomanda uleiul de masaj nu lotiunea, pe motiv ca uleiurile in general au nevoie de mai putini conservanti si alte mascari. Si ca din pdv ei e mai bine sa facem masajul inainte de baie, si ca uleiul actioneaza ca un demachiant. Dam pe piele si la baie il clatim.
A, si inca ceva ce nu stiam: Testele zic ca anticorpii trec prin lapte de la mama la bb cu conditiasa fie trasi direct de el din tzitzi. daca e muls si lasat cat de putin in recipient, se pierd.

si: (dont kill the messanger) http://assasiniisanatatii.wordpress.com/ -mai jos sunt si pareri despre vaccinuri

V-am pupat!

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

ARIEL ma bucur ca bebe al tau te asculta... si asa mi-a zis mie dr cu cap mobil destul de jos si etc... ma duc si eu maine la spital ca nu mai tine schema, sper sa mai stea si la mine 1 saptamana...eh daca la tine nu e nici un semn de nascare cu tot cu contractii(asa cum am si eu) inseamna ca si la mine o sa mai stea si nu o sa fie nici un semn de nascare
La intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, poate stiu fetele..

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.18 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel, mie mi-a scazut tensiunea SUB 8/4 - aia mica era 3 si ceva la un moment dat... si simteam ca nu mai pot sa respir, mi-au bagat efedrina (parca) pe IV si in acelasi timp au scazut doza de anestezic. Edit: uitai sa spun ca scaderea tensiunii a fost insotita si de scaderea destul de ingrijoratoare a pulsului (banuiesc ca astea 2 merg mana in mana). Sotzul meu s-a speriat f. tare uitandu-se la monitoare...

Asadar, ce am trait eu cu epidurala:
Am avut in permanenta tensiunea monitorizata si IV cu diverse (antibiotic pentru ca am suflu sistolic, Phenergan, Pitocin pentru ca la un moment dat nu se mai contracta uterul asa tare desi eram la dilatatie maxima si inca ceva dar nu-mi mai amintesc acum). Am asteptat pana in ultimul moment cu epidurala. As fi vrut din inima sa nu fie nevoie sa o fac dar durerile erau mult prea mari. Probabil depinde de organism, unele femei o suporta foarte bine, in schimb eu am avut o gramada de efecte adverse. Cum am spus, mi-a scazut mult tensiunea, in mod normal am 11/7 si ajunsesem sub 8/4. Am avut stari de voma, dar vomam numai saliva ca aveam stoomacul gol. Si inca am dureri cam mari de mijloc, dar nu stiu sa spun cat % sunt cauzate de epidurala si cat de nasterea propriu-zisa. Plus ca am avut mari dificultati cu impinsul, am impins de la 7.30 seara pana la 1.12 noaptea, cu cateva pauze. Am fost la un pas de cezariana pentru ca nu mai iesea copilul, desi era foarte aproape de iesire. Pana la urma doctorul a folosit vacuum. Inca mai are caputul ascutit mititelul si hematom... asta e...oricum e mult mai bine si sper sa-i treaca in curand. Am fost in permanenta monitorizati si eu si bebe, daca ar fi fost cel mai mic semn ca ii scade pulsul sau ii creste dramatic m-ar fi taiat de urgenta. Cam asa. Am fost amortita de la buric in jos atat de tare incat nu puteam misca nici macar degetele de la picioare. Foarte nasol. Singurul avantaj cu epidurala a fost ca nu am simtit durerea, dar in rest au fost o gramada de neajunsuri.
Adriuta, de exemplu se pare ca nu a avut nimic negativ de la epidurala. Chestie de organism. Parerea mea este ca daca puteti sa asteptati si sa vedeti daca puteti suporta durerile fara epidurala, e bine sa o faceti. Dar, repet, asta e parerea mea bazata pe ceea ce am trait eu.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
vera,sa-ti traiasca puii!! unul blond si unul brunet?! suupeeer!!
ursu, sa-ti traiasca bre, colul lung si inchis, sa stea asa pana la 38 saptamani!!
simo, bubu, stela
Vad ca majoritatea bebeilor nu se trezesc la ragait, dar Mufa se cam trezeste, nu mereu, dar se trezeste..plus ca sta asa de multe ori minute in sir si nu ragaie, si nici nu varsa dupa aia..
ralucaspm, loool, eu eram cu mama si comentariile sfatoase!
mami.p, hai ca mai ai putin si tu!!
gecko, mama, ce-i acolo, spa de 5 stele??
ariel, pai mai ai putin si tu!!..felicitari pt bb ctrl!!
sovi thnks pt masaj! dar la maini si picioare se trage de jos in sus, nu?..noi folosim ulei de masline, dar inca nu pot sa fac masajul in fiecare zi pt ca bebe Mufa nu vrea sa stea!!..urla si e mai rau cu baia dupa aia..si am auzit ca masajul ar trebui inceput dupa ce cade buricul?!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput