Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna seara din nou!
Caz particular: fetita inteligenta,peste masura de energica, 2 ani si 10luni, 14kg si cam 92 cm! Mamica,1,60;56 kg,preocupata de casa ca o mama devotata,cu serviciu,bugetara insa si singura intretinatoare a celor 3 membri,( cu tot ce presupune asta:casa,masa,haine,si toate celelalte cheltuieli)din moment ce tatal este mult prea preocupat de jocurile pe calculator; ele ii ocupa tot timpul si a devenit prezentul absent de la ce se intampla in casa!

Gandind ca in perioada asta toata lumea isi face curatenie prin sifoniere,rog insistent un ajutor pentru amandoua! Nu de jucarii duce pitica lipsa,ci are nevoie de haine si mama la fel, ptr a putea merge mai departe!

Va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Danielle,am primit pliculetul vineri,am mai pus eu cativa si i-am luat fetei un pachet de Pam,pers la 58 roni,pachet pe care-l va avea aproximativ o luna.Multumim mult!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Vali_delide, ti-am trimis PM, tocmai am fost la copilasi la Valea Plopului si am lasat bani, va anunt ca acum sunt 250 de copii, s-a marit de asta vara "colectivul" cu 50 de copilasi.
Sper sa ma pot intalni sa iau hainutele de la Vali si daca mai are cineva ceva de dat, pot veni sa le colectez, am si eu o groaza de hainute, voi mai face un drum inainte de Pasti.

Acum nu am timp deloc, poate as face un subiect separat cu acest asezamant de copii. Au toate conditiile, dar cand vad o femeie, vin la ea si o intreaba: ai venit sa ma iei? esti mama mea? E absolut dureros! As face orice pt. ei! La vara poate am sa muncesc acolo ca voluntar, iar copii vor sta acolo in regim de tabara (fara bani, ca ei nu iau bani daca te cazeaza acolo! - aviz amatorilor), e un colt de rai, intre paduri, livezi de pomi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by martie

Vali_delide, ti-am trimis PM, tocmai am fost la copilasi la Valea Plopului si am lasat bani, va anunt ca acum sunt 250 de copii, s-a marit de asta vara "colectivul" cu 50 de copilasi.
Sper sa ma pot intalni sa iau hainutele de la Vali si daca mai are cineva ceva de dat, pot veni sa le colectez, am si eu o groaza de hainute, voi mai face un drum inainte de Pasti.

Acum nu am timp deloc, poate as face un subiect separat cu acest asezamant de copii. Au toate conditiile, dar cand vad o femeie, vin la ea si o intreaba: ai venit sa ma iei? esti mama mea? E absolut dureros! As face orice pt. ei! La vara poate am sa muncesc acolo ca voluntar, iar copii vor sta acolo in regim de tabara (fara bani, ca ei nu iau bani daca te cazeaza acolo! - aviz amatorilor), e un colt de rai, intre paduri, livezi de pomi...

Martie & Bebica & maimuta Sara

Ti-am rasp. la PM...o sa incerc sa fac un pachet mare cat pot de repede!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

O sa vin sa le iau eu, am scris pe PM detalii, daca mai are cineva hainute sau alte obiecte, lucrusoare as putea veni sa le iau, ca sa ma duc cu mai multe acum de Paste, ca trec pe acolo in drum spre Medias.
Am sa fac un proces verbal ..ceva, cu toate lucrusoarele donate, ca asa mi se pare corect, sa se stie clar unde a ajuns fiecare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

mi-au picat ochii pe acest anunt de mica publicitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=12687
170 bucati pampers nr 2, 3-6 kg, 100ron

s-ar potrivi cuiva din copilasii pe care ii stiti voi? daca da, poate merita cumparati si impartiti? nu am idee cit costa asa ceva in magazin, dar probabil ca mai mult.

eu pot contribui cu 30ron si pot sa aranjez tranzactia inclusiv trimisul la destinatar, insa mai am nevoie de 70ron si bineinteles trebuie sa stiu daca/cine ii vrea. daca sint mai multi doritori se pot imparti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

La Diana la gradinita se strang hainute si jucarii pentru za in zilele d ePaste sa fie donate catorva familii nevoiase!
Daca e cineve din Brasov pe aici si vrea s adoneze acolo, va rog sa ma contactati si sa va dau adresa!
Noi am dus azi dimineata cateva sdacose cu jucarii si hainute!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sonietchka spune:

Martie, eu sunt din Craiova si as vrea sa trimit si eu diverse lucruri la Valea Plopului. Se poate si prin Posta banuiesc... Ai cumva o adresa? Fetita mea e mica si mi-e greu s-o iau cu mine peste tot acum, dar cand se mai mareste un pic mi-ar placea sa merg si eu. Am citit numai lucruri grozave despre aceasta asociatie.
dana_e, pot contribui si eu la pampersi, banuiesc ca doritori exista.Cum trimit banii?

Mergi la inceput

Sonietchka, super idee, chiar am sa postez si adresa, numai ca acum nu o stiu, am sa intreb zilele astea cand ajung acolo, intrebasem de mail, dar inca nu au acolo, ca-i spusesem administratoarei (directoarei) sa posteze chiar ea pe DC, dar nu aveau inca internet si de altfel, nu cred ca are nici timp.
Sa pastrezi lucrusoarele ca sa trimiti prin posta, am sa intreb si am sa-ti spun. Multumesc pt. interes, chiar e minunat sa mergi acolo cu copii, sa vezi cum te primesc toti si ce multa iubire este acolo fata de orice copil, e o experienta minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Fetelor am si eu hainutze pt un baietel de la 0-12 luni si ptr o fetitza in varsta de 2-3 ani asa ca daca stiti pe cineva care ar avea nevoie dati-mi un pm.Ahh si sa nu uit mai am si un premergator de dat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput