Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori_deni spune:

buna, eu sunt din cluj si v-as ruga din suflet daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste hainite pentru fetita mea de 2 ani si 10 luni ca toate i-au ramas mici si nu ne descurcam bine pe plan financiar. Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoB spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by NicoB

Daca aveti cumva 2 marsupii de care nu mai aveti nevoie, am dori si noi pt. baietii nostri...Va multumesc anticipat...daca mai aveti si alte lucrusoare sau jucarii le primim cu cea mai mare placere...noi avem o luna si jumatate acum...

Eu am un singur marsupiu, dar ti-l dau cu placere. Este de la Chicco. Da-mi un PM.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Graviduta, merci mult de tot anticipat. Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nona,oferta mai e valabila si ti le voi trimite cand voi reusi sa ajung la posta si sa gasesc o cutie potrivita.Hainele sunt aproape noi dar vor fi un pic mototolite pentru ca le-am spalat si le-am tinut la mama mea din lipsa de spatiu de depozitare la mine.Nu sunt rupte si nu sunt tocite.
Am si niste perechi de blugi,noi,adusi din Franta dar pe care nepoata mea refuza sa ii poarte pentru ca sunt modelul acela drept si stiti cum sunt pustoaicele din ziua de azi de figuriste .Fi-mea e prea mica pentru a-i purta asa ca....ocupa locul degeaba.Repet,sunt noi .Daca vrei,ti le voi trimite si p-astea.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Multumim Laura Nicole !
Daca poti sa mi-i trimiti chiar te rog.
Mii de pupici !

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by flori_deni

buna, eu sunt din cluj si v-as ruga din suflet daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste hainite pentru fetita mea de 2 ani si 10 luni ca toate i-au ramas mici si nu ne descurcam bine pe plan financiar. Va multumesc din suflet.

vaida

da-mi te rog,adresa ta
am sa-ti trimit cat de repede pot un pachet cu hainute si jucarii

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_deni spune:

numele meu este Vaida Florentina Maria strada Jean Jaures nr.10 bl.10 sc.B et.1 ap.7 loc.Cluj Napoca jud. Cluj si iti multumesc din suflet.Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate tie si familiei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by martie

quote:
Originally posted by Dantje

Buna buna,

Am primit niste saci de haine, in care sunt hainute de bebelusi, si pentru 2-3-4 ani.Incerc sa gasesc o madalitate de a le trimite, incerc sa le trimit prin cei care au curse in Olanda(TIR) dar vreau sa stiu daca e cineva care sa le preia in Romania.Nu stiu destinatia soferilor, din acest motiv as vrea sa stiu daca e cineva care e dispus sa le primeasca , sorteze si sa le imparta mai departe.Sa fiu mai precisa, daca cursa e in Bucuresti daca cineva pe drum le poate preia sau chiar in Bucuresti.

Dantje & Martijn & Hannah

Buna, eu sunt din Bucuresti si pot sa ma deplasez daca e nevoie sa preiau hainutele, ideea ar fi alta.. ca tot vine si Pastele. Eu tot ce am si nu mai folosesc de la fetitele mele, dar si sume de bani, le trimit la Valea Plopului, la asezamantul creat de preotul Tanase (Asociatia Pro Vita).

Sunt acolo peste 200 de copilasi, si multe mamici cu bebelusi mici de tot (alungate de acasa etc.). Nu stiu daca s-a mai scris pe forum despre asta, se prea poate, au fost articole si in formula As si pe la tv au fost prezentati.

Acest preot primeste acolo orice copil fara casa, nu spune niciodata nimanui "suntem deja prea multi" sau "la 18 ani o sa te dau afara" (ca la casele de copii). Se zbate enorm sa le asigure tot ce au nevoie, din pacate (din ce am vazut si eu la fata locului) tot strainii (voluntari) se ocupa de ei, nicidecum romanii, localnicii nu auzisera macar si nici nu-i interesa macar. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu traiesc, numai curentul pe luna este vreo 30 mil.

Eu am fost acolo si sunt niste copii absolut mi-nu-nati!

Daca vreti, mai scriu, in mare.. cam asta e, eu as vrea tare mult sa-i ajutam (mereu).

Martie & Bebica & maimuta Sara

Martie

Eu am mai multe hainute ale bebelinei mele, sunt aproape noi...a primit multe si nu le-a purtat f. mult, a crescut.La 4 luni purtam hainute de 6-9 luni.
As vrea sa donez aceste lucrusoare si, pe masura ce ea creste, si altele...in plus mai pot darui si ceva jucarii, sa se bucure copilasii care nu au. Ma poti ajuta cu mai multe informatii, te rog?

Am mai vazut o mami de gemeni care are nevoie, pot trimite o parte si la ea...doar ca mi-e destul de greu sa fac colete si sa le duc la posta, pt. ca sunt singura cu bebe si mai si lucrez de acasa, iar tati vine seara...poate la un sf. de saptamana reusesc sa trimit cumva.

Ah, si daca are cineva nevoie, am biberoanele puiului pe care le-am luat la inceput, cand nu aveam laptic indeajuns, dar am reusit sa papam doar tzitzi, asa ca nu ne trebuiesc.
Multumesc!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna fetelor....am si eu o rugaminte .Cine are de donat un scaunel auto sau vrea sa-l vanda ceva mai ieftin (~50ron) as fi interesata pentru bebele meu de 3 luni.
Nona_denis mai am ceva lucrusoare sa-ti dau. Am mai aranjat lucrurile baiatului si am mai gasit lucrusoare mici si ceva mai maricele de la o prietena care are fetita.Daca mai ai nevoie astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Adrianayo, multumim foarte mult pentru oferta si pentru lucrusoarele pe care le-ai trimis deja.
Bebelina deja are suficiente hainute momentan, pentru ca am mai primit intre timp. Sunt sigura ca exista si alti copii nevoiasi, asa ca le gasim satapan.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camytu spune:

salut , sunt din focsani si as dori hainute si alte accesorii ptr fetita mea de 3 luni , ofer hainute gravide, cine doreste sa ma ajute sau sa-l ajut ma poate contacta la my_farmec@yahoo.com .pupici!!!!!

Mergi la inceput