Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daca trec prin Ploiesti,as putea sa preiau si eu ceva de aici .Stai sa vorbesc si cu cumnata mea care e in Bucuresti si poate ne poate ajuta si ea,daca nu-i plecata la ai ei in Ardeal.Gasim noi solutii ca doar suntem fete mari,nu?

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna Dantje
Daca cursa e de Bucuresti te pot ajuta eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna , buna
Am sortat hainutele, sunt 3 saci pentru bebelusi pana la 6 luni cred eu, si 2 saci pentru gemenii de 3 anisori(hristina).Am vorbit cu nenea soferul si cred ca ajunge saptamana asta in Olanda deci pe la sfarsitul saptamanii e posibil sa se intoarca in Ro,cand stiu sigur va dau de veste.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dantje,
te pot ajuta si eu,le pot prelua in Buc si trimite mai departe unde trebuie

Mamica stralucitoare
11+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by NicoB

Daca aveti cumva 2 marsupii de care nu mai aveti nevoie, am dori si noi pt. baietii nostri...Va multumesc anticipat...daca mai aveti si alte lucrusoare sau jucarii le primim cu cea mai mare placere...noi avem o luna si jumatate acum...

Nico, mami de Andreea - Maria(02.02.2005) si Daniel - Gabriel & Catalin - Mihai (24.02.2008)

Eu am un singur marsupiu, dar ti-l dau cu placere. Este de la Chicco. Da-mi un PM.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaangy spune:

buna.............asa vea si eu nevoi de un marsupiu pt bebei si de un ham.........pt primii pasi..........ma puteti ajuta si pe mine?
Va multumesc

eni mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen31 spune:

Sant noua pe Forum si am gasit acest topic ..si eu sant insarcinata in ultima luna am gemeni daca poate o mamica sa ne ajute cu hainute ptr noi nascuti .Bunica sotului meu e din gemeni dar totusi nici prin cap nu nea trecut ca vom avea gemeni .problema e ca ne-am dorit un copil chiar daca stam cu chirie.Dumnezeu ne-a dat 2..unul este pervian..speram ca totul sa fie bine.Va dorim numai bine si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am de dat doua pardesie din piele intoarsa si unul din nu stiu ce ca panja groasa pentru o fata de 13-14 ani si diverse fustite tot maricele .Merg si la o mamica slabuta dar cele protejate de mine sunt numai grasunele sau mult prea mari .

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by Dantje

Buna buna,

Am primit niste saci de haine, in care sunt hainute de bebelusi, si pentru 2-3-4 ani.Incerc sa gasesc o madalitate de a le trimite, incerc sa le trimit prin cei care au curse in Olanda(TIR) dar vreau sa stiu daca e cineva care sa le preia in Romania.Nu stiu destinatia soferilor, din acest motiv as vrea sa stiu daca e cineva care e dispus sa le primeasca , sorteze si sa le imparta mai departe.Sa fiu mai precisa, daca cursa e in Bucuresti daca cineva pe drum le poate preia sau chiar in Bucuresti.

Dantje & Martijn & Hannah

Buna, eu sunt din Bucuresti si pot sa ma deplasez daca e nevoie sa preiau hainutele, ideea ar fi alta.. ca tot vine si Pastele. Eu tot ce am si nu mai folosesc de la fetitele mele, dar si sume de bani, le trimit la Valea Plopului, la asezamantul creat de preotul Tanase (Asociatia Pro Vita).

Sunt acolo peste 200 de copilasi, si multe mamici cu bebelusi mici de tot (alungate de acasa etc.). Nu stiu daca s-a mai scris pe forum despre asta, se prea poate, au fost articole si in formula As si pe la tv au fost prezentati.

Acest preot primeste acolo orice copil fara casa, nu spune niciodata nimanui "suntem deja prea multi" sau "la 18 ani o sa te dau afara" (ca la casele de copii). Se zbate enorm sa le asigure tot ce au nevoie, din pacate (din ce am vazut si eu la fata locului) tot strainii (voluntari) se ocupa de ei, nicidecum romanii, localnicii nu auzisera macar si nici nu-i interesa macar. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu traiesc, numai curentul pe luna este vreo 30 mil.

Eu am fost acolo si sunt niste copii absolut mi-nu-nati!

Daca vreti, mai scriu, in mare.. cam asta e, eu as vrea tare mult sa-i ajutam (mereu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Laura Nicole,
Hainutele pt 13-14 ani le vreau eu daca mei e valabila oferta.
Iti las mesaj pe PM.

Mami de Denisache

Mergi la inceput