Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 6
LauraNicole spune:
Tocmai m-am intors de la pustoaica de 15 ani .
E vai de capul ei,sta intr-o saracie lucie,a fost crescuta de bunica-sa pentru ca maica-sa a facut-o tot de "fata mare" iarbarbatul maica-sii n-a acceptat-o in casa .
Vecina aia care s-a laudat ca i-a dar patut a mintit ca o nerusinata (nici nu m-asteptam la altceva din partea ei) si singurele lucruri pe care le are acum sunt cele pe care i le-am dus eu azi .Noroc ca a mers maica-mea cu mine pentru ca nu voia sa-mi deschida usa de rusine dar a recunoscut-o pe mama .A plans de am crezut ca i se face rau .Are noroc ca are san si il alapteaza la san pe cel mic .A mai luat si trei palme de la individul care traieste cu maica-sa,ca "l-a facut de ras" .Nu vrea sa spun cu cine l-a facut pe cel mic .Copilul s-a nascut cu 3 400 grame si e frumusel foc .
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven
cockeritza spune:
buna ziua ingerilor...am si eu un baietel de 2 ani si am avea nevoie de un scaun auto ca-l duce tati la cresa dimineata si nu are cine sa-l tina in masina...are 13 kg...va multumim mult de tot
LauraNicole spune:
Buna seara tuturor !
Ma vad nevoita sa rectific unele lucruri in legatura cu pustoaica de care v-am scris pentru ca am fost indusa in eroare .
Fata are 18 ani jumate,nu 15 ani jumate si este anul 2 la scoala complementara dar ultima luna nu s-a dus.Cea care a anuntat-o pe mama ca a nascut copila asta este o alta vecina de-a mamei,femeie cu care eu nu vorbesc pentru ca minte de stinge,barfeste pe toata lumea si mai e si bunica neoficiala a Alexei mele .Pe mine nu are curajul sa ma contacteze pentru ca eu nu vorbesc cu nimeni din familia aia in afara de nepoata lor,mai mare cu 2 ani decat nepoata-mea.
Cand a fost la mama i-a zis ca i-a dat ea de la nora-sa un patut de lemn si 50 roni si ca a venit la maica-mea crezand ca mai are ceva hainute de la astea mici .
Azi am fost cu cineva de pe acest forum la fata de i-am mai dus niste hainute de bb si batrana a inceput sa se laude cum o ajuta toti din casa cu bani,cum i-a cumparat unchi-su patut aseara,cat de bine se intelege tatal vitreg al fetei cu ea acum,dupa ce a ignorat-o toata viata etc...Si i-am zis maica-mii tot ce a zis adica ce spunea cand eram noi acolo si s-a dus mama sa vorbeasca cu ea .I-a spus ca i-a fost rusine sa nu o credem noi sarantoaca sarantoaca si ca de fapt patutul i l-a cumparat unchiul care-i boteaza copilul si ca "ta-su" a salutat-o atunci pentru ca stia ca suntem noi acolo .Acum eu nu stiu ce sa mai cred.Stiu doar ca ieri,eu i-am vazut pe geam pe bb si pe fata(cand am ajuns acolo),si era bebicul in pat langa ea,infasat intr-un cearceaf impaturit .Alea care le avea azi pe el erau cele care i le-am dus eu ieri .Si mai avea si intr-un lighean de pe pat,proaspat spalate,tot din cele duse de mine ieri .Mama m-a intrebat daca batrana era bauta si mie mi s-a parut ca nu era,nu?Ca poate de aia a zis asa.
Fata e la scoala complementara dar a lipsit in ultima luna .
Batrana a mai spus ca si-au dat seama de sarcina cand era in 5 luni dar maica-mii i-a spus ca nu voia sa pice ea de proasta ca n-a avut grija de fata si ca au descoperit sarcina mult mai tarziu,inainte sa nasca ,pentru ca Mihaela purta bluze largi si pulovere spunand ca-i e frig .
Baietelul are 10 zile,nu 6 asa cum aflasem eu ieri.Oricum,hainute are acum destule.Ce i-ar mai trebui cred ca sunt pampersii .Laptic ii da de la san .
Brian Adams-Heaven
mari_36gl spune:
Buna, ma numesc Marilena, sunt din Galati, nu am copii dar de 15 ani lucrez cadrul unui centru de plasament.As dori sa fac mai multe pentru acesti copii.Sunt copii cu dizabilitati si au multe nevoi.Sunt copii care au cunoscut doar boala si suferinta, copii care sufera mai mult decat ne putem noi imagina vreodata.Incerc, prin bunavointa dumneavoastra sa gasesc ajutor pentru a aduce un strop de bucurie acestor copii , acum in pragul sarbatorilor Pascale.Nevoile sunt de la imbracaminte , incaltaminte, jucarii sau orice altceva va prisoseste. Generozitatea nu consta in a da mult , ci in a da atunci cand trebuie.
cockeritza spune:
hey, girls, n-are nimeni nici macar un raspuns pentru noi? va rooog...
quote:
Originally posted by cockeritza
buna ziua ingerilor...am si eu un baietel de 2 ani si am avea nevoie de un scaun auto ca-l duce tati la cresa dimineata si nu are cine sa-l tina in masina...are 13 kg...va multumim mult de tot
Dantje spune:
Buna buna,
Am primit niste saci de haine, in care sunt hainute de bebelusi, si pentru 2-3-4 ani.Incerc sa gasesc o madalitate de a le trimite, incerc sa le trimit prin cei care au curse in Olanda(TIR) dar vreau sa stiu daca e cineva care sa le preia in Romania.Nu stiu destinatia soferilor, din acest motiv as vrea sa stiu daca e cineva care e dispus sa le primeasca , sorteze si sa le imparta mai departe.Sa fiu mai precisa, daca cursa e in Bucuresti daca cineva pe drum le poate preia sau chiar in Bucuresti.
Dantje & Martijn & Hannah
LauraNicole spune:
Te-as fi ajutat cu cea mai mare placere,Dantje dar,din pacate,noi locuim in Ploiesti acum .
Brian Adams-Heaven
hristina spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Buna buna,
Am primit niste saci de haine, in care sunt hainute de bebelusi, si pentru 2-3-4 ani.Incerc sa gasesc o madalitate de a le trimite, incerc sa le trimit prin cei care au curse in Olanda(TIR) dar vreau sa stiu daca e cineva care sa le preia in Romania.Nu stiu destinatia soferilor, din acest motiv as vrea sa stiu daca e cineva care e dispus sa le primeasca , sorteze si sa le imparta mai departe.Sa fiu mai precisa, daca cursa e in Bucuresti daca cineva pe drum le poate preia sau chiar in Bucuresti.
Eu te pot ajuta numai daca traseul soferilor este prin Pitesti;asa m-as duce sa preiau de la ei pachetele!
Oricum,pentru cine preia pachetele,rog si eu ajutor daca se poate cu ceva hainute pentru 3 anisori, fetita si baietel!!
hristina spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Hristina te rog mai multe date despre gemenii de 3 anisori:inaltime, marimi, tot ce poti afla.
Asa; copilasii au in jur de 13-14 kg ,iar ca inaltime au cam 92-94 cm!
Orice hainuta le-ar fi binevenita,daca ar veni...
Spor in actiunile de suflet!
Dantje spune:
Multumesc mult de raspunsuri , in functie de traseul soferilor va solicit ajutorul.
Hristina, am inteles ca sunt mai multe de bebelusi dar oricum mai am si eu ceva de la fiul meu, ma straduiesc sa le sortez si iti spun mai multe.
multumiri,