Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 10
martie spune:
Closca sefa, ti-am trimis PM.
Vali_delide, multumesc pt. incredere!
Cine mai are hainute pt. Valea Plopului? Le colectez si maine sau poimaine plec spre Medias.
Martie & Bebica & maimuta Sara
Editez, am gasit asta:http://hometown.aol.com/tanasenicolae/pvrom.htm
Sonietchka spune:
Martie, am incercat sa sun la numarul de pe site dar suna mereu ocupat. Dar banuiesc ca adresa merge. Oricum am pus lumea de la biserica unde merg eu sa se intereseze si ei de adresa. Dar sa te mai intreb pe tine avand in vedere ca mergi acolo. Pot trimite si haine de adulti? Ca am dat sfoara in tara si mi-au mai zis diversi prieteni fara copii ca ar avea si ei cate ceva. Mersi mult,
martie spune:
Cu siguranta poti trimite orice, cred cu tarie ca orice este binevenit, chiar asta am vorbit la tel. si cu vali_delide. Sunt atatea gravidute si mamici cu bebelusi, cred ca si pentru ele ar fi necesare haine. Eu tot ce am trimit acolo.
martie spune:
Vali_delide, multumesc si pt. cei 200 ron, o sa primesti factura si o scrisoare de multumire, cel putin noua asa ne-au dat de fiecare data. Sper sa apuc azi sa fac o sortare ca am si eu la hainute, iti multumesc inca oo data pentru incredere si pt. gestul tau minunat, abia astept sa mergem acolo impreuna cand mai cresc fetele
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by martie
Uitati-va si aici, va rog, sa ma credeti:
http://www.youtube.com/watch?v=-XwyQ4O2-ow
Eu nu am acees la acel link poti sa-mi spui si mie pe PM despre ce e vorba si de asemenea sa-mi dai adresa sa pun si eu un colet la copii din Valea Plopului.
In rest fetelor scuze ppentru absenta dar am avut ceva probleme si timpul nu mi-a mai permis sa trec si pe aici dar oricum nu va uit
Daca nu mai scriu va doresc la toti si toate un paste fericit!
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
flori_deni spune:
RALUALEXANDREI, daca poti sa ne trimiti noua niste hainute, fetita mea are 2 ani si 10 luni, ne-am bucura foarte mult.Iti multumesc si iti doresc Sarbatori Fericite
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by martie
Vali_delide, multumesc si pt. cei 200 ron, o sa primesti factura si o scrisoare de multumire, cel putin noua asa ne-au dat de fiecare data. Sper sa apuc azi sa fac o sortare ca am si eu la hainute, iti multumesc inca oo data pentru incredere si pt. gestul tau minunat, abia astept sa mergem acolo impreuna cand mai cresc fetele
Martie
Eu iti multumesc pentru gestul tau si pt. tot ce faci! Si promit ca voi mai trimite si alte lucruri, inclusiv banuti.Abia astept sa te intorci si sa povestim, sa incercam sa facem mai mult pt. copilasii aceia nevinovati!
Va doresc tuturor un Paste fericit si multa sanatate!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Sonietchka
Martie, am incercat sa sun la numarul de pe site dar suna mereu ocupat. Dar banuiesc ca adresa merge. Oricum am pus lumea de la biserica unde merg eu sa se intereseze si ei de adresa. Dar sa te mai intreb pe tine avand in vedere ca mergi acolo. Pot trimite si haine de adulti? Ca am dat sfoara in tara si mi-au mai zis diversi prieteni fara copii ca ar avea si ei cate ceva. Mersi mult,
Mariuca , Ana-Sofia 06.12.2007
Mariuca, ai aici adresa:
http://hometown.aol.com/tanasenicolae/Pvrom.htm#contact
Cu ajutorul lui Martie, careia ii multumesc din nou, am facut o mica donatie.Daca tu si alte fete aveti ceva de trimis, o puteti face la aceasta adresa.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Sonietchka spune:
multumesc de adresa. Am trimis si eu azi un colet cu hainute si jucari si putintei bani... as fi vrut mai mult dar ca inainte de sarbatori am fost cam in pana... Am vrut sa-l trimit cu postasul direct la ei ca sa nu se mai duca la posta dar e foarte complicat si citez "va usuca de bani doamna,nu merita". Si pe viitor voi mai contribui. Sa dea Domnul sa avem cu toate mereu de unde si sa fie copiii sanatosi! Paste fericit!