Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Vali --- multumesc si eu de adresa, voi trimite in curand un colet.

Paste fericit!

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Paste fericit tuturor si multa sanatate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

PASTE FERICIT SI MULTA LUMINA IN SUFLETE!! D-ZEU SA VA AJUTE PTR.TOT BINELE PE CARE IL FACETI AICI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Paste fericit,dragele mele!Sa va dea Dumnezeu linistea pe care v-o doriti,in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cristos a inviat!

Martie,
impresionant filmuletul...,minunat gestul tau...

am o mare rugaminte la voi fetelor
de curand sotul meu a gasit pe strada cersind o fata cu un copil de 4 luni in brate,nu au casa,vin de la tara de undeva...,stau intr-o scara de bloc,tatal i-a parasit...,traieste din mila oamenilor...
pe linga cateva hainute,mancare si banuti,m-am gandit s-o ajut altfel,s-o indrum catre un centru pentru mame si copii...ea spune ca nu are buletin (are carte de alegator) si ca nu o primesc in centru...,mi s-a parut putin deplasata situatia(s-ar putea sa aibe dreptate...) si am decis sa ma interesez singura daca asa este dar nu stiu unde sa intreb/sun...,stiti vreun centru de genul asta...
initial m-am gandit s-o duc la Valea Plopului,stiind ca acolo sant mai multe mame cu copii,dar nu stiu daca ar fi de acord mamica...
mi se rupe sufletul cand ma gandesc la sufletelul ala mic de 4 lunisore,care n-are parte nici de o baita calda,nici de un patut cald...,ajutati-ma cumva va rog...

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

Fetelor am si eu o intrebare la voi,sigur cred ca cineva imi va putea raspunde:CUM IMI POATE TRIMITE CINEVA DIN BUCURESTI UN PATUT DIN LEMN????CU TRENUL SAU CUM,BANUIESC,CA PRIN POSTA E GREU...N AM NICI O IDEE...VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS DACA PUTETI,SI EVENTUAL SI CAT AR COSTA SI CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ.MULTUMESC ANTICIPAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

[quote]Originally posted by naty_blondy

Fetelor am si eu o intrebare la voi,sigur cred ca cineva imi va putea raspunde:CUM IMI POATE TRIMITE CINEVA DIN BUCURESTI UN PATUT DIN LEMN????CU TRENUL SAU CUM,BANUIESC,CA PRIN POSTA E GREU...N AM NICI O IDEE...VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS DACA PUTETI,SI EVENTUAL SI CAT AR COSTA SI CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ.MULTUMESC ANTICIPAT.

naty_blondy
[/quote

Probabil cu o firma de curierat rapid ar fi mult mai usor de transportat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Cristos a inviat!

Martie,
impresionant filmuletul...,minunat gestul tau...

am o mare rugaminte la voi fetelor
de curand sotul meu a gasit pe strada cersind o fata cu un copil de 4 luni in brate,nu au casa,vin de la tara de undeva...,stau intr-o scara de bloc,tatal i-a parasit...,traieste din mila oamenilor...
pe linga cateva hainute,mancare si banuti,m-am gandit s-o ajut altfel,s-o indrum catre un centru pentru mame si copii...ea spune ca nu are buletin (are carte de alegator) si ca nu o primesc in centru...,mi s-a parut putin deplasata situatia(s-ar putea sa aibe dreptate...) si am decis sa ma interesez singura daca asa este dar nu stiu unde sa intreb/sun...,stiti vreun centru de genul asta...
initial m-am gandit s-o duc la Valea Plopului,stiind ca acolo sant mai multe mame cu copii,dar nu stiu daca ar fi de acord mamica...
mi se rupe sufletul cand ma gandesc la sufletelul ala mic de 4 lunisore,care n-are parte nici de o baita calda,nici de un patut cald...,ajutati-ma cumva va rog...

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Adevarat a inviat!
Dandusa, ai aici adrese de centre maternale.
http://maiarizescu.blogspot.com/2007/09/unde-poate-sta-o-mama-maltratata.html
Cel din sect. 3, Sf.Andrei, este al asociatiei ProVita, din care face parte si adapostul de la Valea Plopului...poate fi un inceput pt. aceste suflete chinuite...sper sa fie de folos. Doamne-ajuta...sa ne tii la curent daca reusesti sa faci ceva pt. ei!

Editez, ca am mai gasit unul:http://worldvision.ro/rom/index.php?id=200

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Vali,
multumesc din suflet pentru ajutor
culmea este ca de doua zile sotul meu n-a mai vazut-o acolo unde stia ca sta la cersit...,sa fi fost coincidenta si sa fi plecat pentru cateva minute fix cand a trecut el pe acolo...,nu stiu...,sper s-o mai gaseasca si s-o putem ajuta,ducand-o la un centru

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Ofer hainute in stare foarte buna (salopete , body-uri, pantaloni, bluzite, caciulite) 1-4 luni si niste hainute mai mari pt o fetita pe care le am de la o prietena.
Am si un sac de dormit bun pana la 6 luni.
Scutece de bumbac.
Singura mea rugaminte este sa veniti sa le luati de la mine de acasa. Zona Nicolae Grigorescu.

Mergi la inceput