Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 12
martie spune:
Dandusa, multumesc pentru aprecieri, am fost de 2 ori la Valea Plopului, m-a ambitionat Vali_delide cand am vazut ce multe hainute si jucarii a donat si atunci am luat si eu tot ce aveam si s-au strans atat de multe sacose cu haine, incat doua le-am uitat in masina, apoi, la intoarcere, am trecut iar pe-acolo ca sa le lasam si pe acestea.
L-am cunoscut da data asta personal pe parintele Tanase, nu pot sa descriu in cuvinte impresia pe care mi-a facut-o, aveam impresia ca este tatal meu, ca il cunosc de cand lumea si pamantul, un om extraordinar de cald si deschis, nicidecum cum mi-l inchipuiam eu sever si interiorizat. Un om incredibil, nici nu putea fi altfel..
Pt. banii lasati de Vali_delide si hainute si jucarii a scris personal doua scrisori de multumire si ne-a asigurat ca tot ce a realizat el, tot ce a construit acolo este din asemenea donatii mici de la multa lume ca noi. M-a impresionat foarte mult!
carmen31 spune:
rugam mamicile daca pot sa ne ajute cu hainute pentru nou nascut baietel.ne e jena ca recurgem la astfel de gest.dar nu avem incotro.si noi am dat la randul nostru cu toata dragostea ...nu ne-am gandit ca mai vine barza inca odata pentrua 3-a oara...dar uite ca sa intamplat ..
mioarabraila spune:
ajutati ne va rugam si pe noi,eu am un baietel de 8 luni si avem o situatie grea,accept orice poate fi util pt copilul meu.multumesc
Graviduta spune:
Fetelor, exista vreo adresa de email comuna? Parerea mea este ca fetele care au nevoie de ajutor sa-si trimita adresele la acea adresa de email. Spre ex, mie mi-ar conveni ca, din cand in cand, in functie de ce mai am si eu de la Mara sau nu numai, sa intru pe acea adresa de email si sa trimit ceva fetelor care au nevoie de respectivul ajutor, in fct de varsta, sexul si nevoile copiilor lor.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
danielac spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Fetelor, exista vreo adresa de email comuna? Parerea mea este ca fetele care au nevoie de ajutor sa-si trimita adresele la acea adresa de email. Spre ex, mie mi-ar conveni ca, din cand in cand, in functie de ce mai am si eu de la Mara sau nu numai, sa intru pe acea adresa de email si sa trimit ceva fetelor care au nevoie de respectivul ajutor, in fct de varsta, sexul si nevoile copiilor lor.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
nu, nu exista... dar daca fetele care cer ajutor doresc, pot sa trimita la mine adresele lor de mail si sa fac o baza cu ele... sau cum doriti.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
olguttza spune:
buna, fetelor!
am si eu de oferit un landou pt. nou nascut. poate fi folosit ca patut macar in prima luna de mamicile care nu au inca unul adevarat. se poate folosi si pt. iesirile afara (la iarba verde) de mamicile care nu inca un carut. a fost adus din State acu' niste ani. are aproape 70 cm lungime si vreo 30 latime, arata cam asa.
daca are cineva nevoie, astept PM (cu conditia sa vina sa-l ia de la mine).
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
LauraNicole spune:
Olguta,as dori eu landoul,daca se poate , bine-nteles ca nu pentru mine !
Una din prietenele mele il poate lua de la tine si mi-l poate aduce in Ploiesti .
.............................
I beg you from the bottom of my heart to vote for my pet,Lady!Can you do that 4 me,please?(Te rog mult de tot,imi votezi si mie catelul,Lady?Poti face asta pentru mine,te rog?)-http://www.pedigree.ro/detalii-caine.html#bodyv
mioarabraila spune:
o sa va spun si eu pe scurt povestea mea.LOcuim cu socrii intr un apartament cu 2 camere,deci eu sotul si copilul stam intr o camera.eu nu beneficiez de indemnizatie deoarece acum 2 ani eu am lucrat si din motive de sanatate nu m am mai p[utut duce la servici.Atunci am facut o rata pe termen de 5 ani de un milion jumate pe care o platim si in prezent.am luat aragaz,calculator si televizor.Lucreaza doar sotul cu un salariu de 7 milioane,din care platim intretinerea lumina,gazele,si restul mai luam pampersi,serv umede,iaurtele si ce ii mai trebuie copiluli.Nu ne mai ramane cam nimic,pt alte chltuieli,nu mi am mai luat o haina de nu mai stiu cand,nu pot sa i iau nici macar copilului.Avem si o datorie de 10 milioane,pt k acum 2 luni puiul meu sa imbolnavit de infectie urinara,am stat aici in spital 2 sapt si copilul nu maca nimic,ii dadeam lapte cu seringa,fortat pe gat.il strangeam de nas k sa inghita apoi vomita tot,a stat la perfuzii 3 zile apoi dr de aici,m au transferat la bucuresti la sitalul I O M C .V a rog cine poate sa ne ajute fiecare cu ce poate pt copilasul meu va las adresa mea de mes sa intrati pe ea si o sa va dau acolo adresa mea.id meu este mititicafloricica.Mutumesc din suflet,d zeu sa va ajute