Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 13
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by mioarabraila
o sa va spun si eu pe scurt povestea mea.LOcuim cu socrii intr un apartament cu 2 camere,deci eu sotul si copilul stam intr o camera.eu nu beneficiez de indemnizatie deoarece acum 2 ani eu am lucrat si din motive de sanatate nu m am mai p[utut duce la servici.Atunci am facut o rata pe termen de 5 ani de un milion jumate pe care o platim si in prezent.am luat aragaz,calculator si televizor.Lucreaza doar sotul cu un salariu de 7 milioane,din care platim intretinerea lumina,gazele,si restul mai luam pampersi,serv umede,iaurtele si ce ii mai trebuie copiluli.Nu ne mai ramane cam nimic,pt alte chltuieli,nu mi am mai luat o haina de nu mai stiu cand,nu pot sa i iau nici macar copilului.Avem si o datorie de 10 milioane,pt k acum 2 luni puiul meu sa imbolnavit de infectie urinara,am stat aici in spital 2 sapt si copilul nu maca nimic,ii dadeam lapte cu seringa,fortat pe gat.il strangeam de nas k sa inghita apoi vomita tot,a stat la perfuzii 3 zile apoi dr de aici,m au transferat la bucuresti la sitalul I O M C .V a rog cine poate sa ne ajute fiecare cu ce poate pt copilasul meu va las adresa mea de mes sa intrati pe ea si o sa va dau acolo adresa mea.id meu este mititicafloricica.Mutumesc din suflet,d zeu sa va ajute
Mioara, o sa fac eu primul pas si te intreb cam de ce ai avea nevoie? Vezi ca pe prima pagina e o lista cu ce au fetele de donat, te uiti acolo si vezi daca e ceva ce te poate ajua si le spui fetelor.
Eu am fetita mai mica, are 5 luni, deci nu stiu ce as putea sa-ti trimit, dar daca imi spui cam ce inaltime ai tu, ti-as trimite niste haine, pt. ca eu am ramas cu multe kg. si nu ma incap,iar acum sunt la cap. sortat si facut ordine la imbracaminte. Scrie repede sa ai 10 mes. sa nu mai fi moderata, sa apara mes. tale in timp real si sa-ti poti activa si PM.
Danielac, o trecem si pe Mioara pe listuta fetelor care au nevoie de ajutor, te rog?
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
mioarabraila spune:
multumesc vali,si eu m am ingrasat mult dupa nastere,am 1,55 m si 80 kg,nu stiu daca ai hainute pt mine,daca da,le accept cu placere,pt puiul meu am nevoie de un premergator,cosmetice,jucarii,un scaun pt bebe(cand ii dau sa pape il tin in brate),pampersi.Multumesc din suflet
giuliaelena spune:
Buna, ma numesc Irina Constantin,sunt din jud. Botosani si as fi foarte interesata de hainutele de fetita daca le mai ai.Giulia mea are 5 luni si creste foarte repede.V-as fi foarte recunoscatoare daca s-ar putea face ceva. Sunt dispusa sa platesc eu transportul.Adresa mea de mess este irictin@yahoo.com.
irina constantin
giuliaelena spune:
quote:
Originally posted by giuliaelena
Buna, ma numesc Irina Constantin,sunt din jud. Botosani si as fi foarte interesata de hainutele de fetita .Giulia mea are 5 luni si creste foarte repede.V-as fi foarte recunoscatoare daca s-ar putea face ceva. Sunt dispusa sa platesc eu transportul.Adresa mea de mess este irictin@yahoo.com.Eu pot dona la randul meu hainute de fetita pana la 5 luni si de baietel de3-4 ani .Daca are cineva nevoie sa ma contacteze
irina constantin
irina constantin
flori_deni spune:
mamicilor va rugam frumos daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu hainite la fetita mea de 3 ani, caci ne descurcam greu si mai am o fetita in clasa a 8 a . Va multumim.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by carmen31
rugam mamicile daca pot sa ne ajute cu hainute pentru nou nascut baietel.ne e jena ca recurgem la astfel de gest.dar nu avem incotro.si noi am dat la randul nostru cu toata dragostea ...nu ne-am gandit ca mai vine barza inca odata pentrua 3-a oara...dar uite ca sa intamplat ..
am o prietena care mi-a promis niste hainute de 4-6 luni,daca te ajuta ti le dau cu mare placere...
Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006
vali_delide spune:
quote:
multumesc vali,si eu m am ingrasat mult dupa nastere,am 1,55 m si 80 kg,nu stiu daca ai hainute pt mine,daca da,le accept cu placere,pt puiul meu am nevoie de un premergator,cosmetice,jucarii,un scaun pt bebe(cand ii dau sa pape il tin in brate),pampersi.Multumesc din suflet
Mioara, nu stiu daca ti se potriveste ceva, o sa vad si te tin la curent...eu am 1,70 si am acum 84 de kg, ceea ce inseamna ca hainele pe care le am sunt pt. cineva cam de inaltimea mea si 70 de kg.Oricum, mai caut si iti spun.Poate intre timp gasim ceva pt. bebe.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
danielac spune:
SALUTARE!
Mioarabraila, giuliaelena, florideni, va trec imediat in lista celor care doresc sa primeasca ajutor!
am nevoie de cateva date concrete, numele, datele de nastere ale copiilor pentru care cereti ajutor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
mioarabraila spune:
multumesc vali,pe baietelul meu il cheama madalin victor,este nascut pe 9 octombrie 2007,deci are 7 lunite
danielac spune:
quote:
multumesc vali,pe baietelul meu il cheama madalin victor,este nascut pe 9 octombrie 2007,deci are 7 lunite
OK, TREC IN LISTA!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg