Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 14
flori_deni spune:
eu am doua fete Denisa Maria nascuta in 3 iunie 2005 si Mihaela nascuta in 27 ianuarie 1993 iti multumesc
giuliaelena spune:
Buna,abia acum am vazut mesajul.Fetita mea se numeste Giulia Elena si este nascuta pe 20 decembrie2007.
irina constantin
carmen31 spune:
Pentru Dandusa ..in legatura cu hainutele ptr 4- 6 luni ne-ar prinde bine multumim ptr raspuns .scz de intarziere am lipsit 2 zile de pe forum asteptam sa va activati PM ptr ava trimite adresa noastra .
mari_lolutza spune:
VALI DELIDE, eu am o prietena care are nevoie de haine . Ea are aproape 1,70 m si cam 70 de kg. Ar fi foarte bucuroasa daca ai putea trimite ceva haine . Are un baiat de 6 ani cu nevoi speciale si cu banii sta destul de prost. Ea nu se poate angaja, pt. ca trebuie sa stea cu copilul, dar beneficiaza de salariul de asistent insotitor. Daca poti sa trimiti, te rog sa ma contactezi pe mine pe pm, deoarece nu are calculator. Te pup si iti multumesc de pe acum in numele ei.
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by mari_lolutza
VALI DELIDE, eu am o prietena care are nevoie de haine . Ea are aproape 1,70 m si cam 70 de kg. Ar fi foarte bucuroasa daca ai putea trimite ceva haine . Are un baiat de 6 ani cu nevoi speciale si cu banii sta destul de prost. Ea nu se poate angaja, pt. ca trebuie sa stea cu copilul, dar beneficiaza de salariul de asistent insotitor. Daca poti sa trimiti, te rog sa ma contactezi pe mine pe pm, deoarece nu are calculator. Te pup si iti multumesc de pe acum in numele ei.
mari_lolutza
Deocamdata am dat ce am avut dar, daca mai reusesc sa mai strang ceva de la alte fete si/sau rude, va tin la curent!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
padrya spune:
Buna! Daca aveti ceva hainute pentru vara...baietelul meu are acum 6 luni. Multumim frumos!
voinea spune:
Am si eu posibilitatea sa daruiesc cu drag pentru cei care au nevoie hainute pentru baietel de 4 ani si fetita de 6 luni. Unele sunt de iarna dar merita pastrate pana la urmatoarea iarna. Nu as putea sa le enumar pe toate dar in principiu sunt de la chilotel la pulover.
Daca le doreste cineva am rugamintea sa fiu contactata pe PM.
Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007
-> Album foto <- Iris Eva - Dragoste la prima vedere iris, prima zi acasa 19 aug 2007
iris la baita - prima luna
giuliaelena spune:
pentru mamica Voinea,am vazut mesajul d-voastra pe site si mi-ar prinde tare bine hainutele pentru fetita mea de 5 luni.Daca se poate face ceva va rog sa ma contactati pe mess.Adresa mea este irictin@yahoo.com.Sunt din jud.Botosani si daca ma puteti ajuta platesc eu transportul
irina constantin
carjilanico spune:
buna...am si eu nevoie de hainute si ceva de incaltat pt baietelul meu de 2ani DAVID-ALEXANDRU...am tot scris pana acum,pe mai multe site-uri,dar nimeni nu ne-a trimis inca nimic...si avem nevoie urgenta mai ales de incaltari,ca i-au ramas mici cele de anul trecut...poate ne ajutati si pe noi...multumim mult...