Mamici de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
socrate spune:
Cleo, ma bucur ca suntem vecine, poate iesim la plimbarici cu bebei, desi inca nu stiu unde...totul e beton si praf in jur.
Inca nu ma pot impaca cu gandul ca nesimtitul asta de primar a inceput acum in ultimele luni de mandat sa faca praf tot cartierul. Cateodata ma intreb cat de prosti ne cred. Cred ca singura varianta e parcul Tineretului. Dar om vedea
Momentan mai trag un pui de somn daca se opreste bb din sughitat.
Am dormit toata noaptea fara intreruperi, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult. Incerc sa profit ca dupa ce nasc nu mai am nici o sansa de odihna. Dupa aia ar tb sa mai fac ceva pt job, dar recunosc ca de cand sunt acasa nu mai am nici un pic de chef sa fac nimic. Sunt in perioada de pregatire cuib, si nu am cap pt nimic altceva.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+
cleo78 spune:
socrate...pai acolo. Imping carutul pana la C. brancoveanu... si intru in parc.
Ma mai uit lung la parcul inflorit de la spitalul Bagdazar .
Despre statul acasa..io mai aveam ceva zile de concediu de odihna, plus alea 5 zile cu ocazia casatoriei...si am zis sa le iau acu, ca altfel le pierd. Asha ca...o sa intru in concediu de maternitate prin sapt 36-37.
34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
chinabulina spune:
buna dimineata!
mihaser, super tort! iar puiutul tau e un frumos si un scump
cleo, vroiam de mult timp sa te intreb, dar neuronul meu e varza: cum tratezi astmul? sau, ma rog, ce faci cand te simti mai rau? eu am o forma de astm de cativa ani, dar nu l-am tratat niciodata... e alergic si am invatat in timp sa evit ce-mi face rau si sa tratez pe loc eventualele crize. de cand sunt gravida respir mult mai bine, adica crizele sunt mai rare (m-am lasat si de fumat, normal ), dar uneori ma mai apuca cate o criza... si eram curioasa ce ti-a recomandat medicul,pt ca eu n-am fost niciodata pt asta la medic (nu stiu de ce, daca imi trecea criza nu mi se mai parea asa grav )
32+4, viitoare mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
emycor spune:
buna dimineata!
deja bat recordul la trezit.....azi dimineata la 5 eram in picioare...daca continui asa in cateva zile ma trezesc pe la 1
lilly79si mie mi s-a intamplat acelasi lucru....colegii mei au stabilit intalnirea de 10 ani in data de 30 mai.....iar eu o sa nasc pe 18.....deci......cred ca o sa vad doar pozele
aimee79 si noi ne-am gandit sa mergem la mare cu bb prin septembrie, dar noi ne gandeam la turcia si ne sta in cale un zbor cu avionul....nu stiu daca se poate cu un bb de 3 luni......sau daca l-ar afecta cu ceva......mult nu dureaza doar 2 ore, dar no...
silviaPopsi mie mi-a dat medicul de familie co prenatal doar pt 8 zile cat mai e pana la sfarsitul lunii si mi-a zis sa revin luna viitoare sa iau si pe aprilie.....asa sunt regulile
pupici....
emycor32+
Reallaura spune:
Andreutza, nici eu nu mai pot respira, nici sa stau intinsa pe spate nu mai pot sa simt ca n-am aer!
Cleo, cat e de bine acasa?
Mihaser, ce tort suuuuper a a vut Cristian!
Sis, ia fi atenta pentru urmatoarea petrecere a lui David! Soramea i-a tot luat cu piticuti, cu pestisori...Dar cred ca trenuletul l-ar da gata!!
Cleo, cum e sa stai acasa???
Cleo, nu ne-ai spus daca e bine acasa...
Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Alysh spune:
Buna dimineata,
Fetelor, daca tati reuseste sa dea o fuga acasa in week-end, nu sunt sigura ca mai pot veni sau daca vin stau f putin. Sa nu dati cu rosii, iertare, dar mi-e tare dor de el si de luni pleaca din nou.
Oricum vad ca surioarele nu pot veni, Lorich nici ea, din pacate, Gabitam vad ca nu zice nimic si nici celelalte fete cu care nu ne-am vazut.......pe Inais n-am mai vazut-o pe forum...pe unde esti Ina?
Oricum daca va mobilizati mai multe, incerc sa ma dezlipesc de tati si sa dfau o fuga sa va salut.
Alina 33+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
buna dimineata!
mihaser, super tort! iar puiutul tau e un frumos si un scump
cleo, vroiam de mult timp sa te intreb, dar neuronul meu e varza: cum tratezi astmul? sau, ma rog, ce faci cand te simti mai rau? eu am o forma de astm de cativa ani, dar nu l-am tratat niciodata... e alergic si am invatat in timp sa evit ce-mi face rau si sa tratez pe loc eventualele crize. de cand sunt gravida respir mult mai bine, adica crizele sunt mai rare (m-am lasat si de fumat, normal ), dar uneori ma mai apuca cate o criza... si eram curioasa ce ti-a recomandat medicul,pt ca eu n-am fost niciodata pt asta la medic (nu stiu de ce, daca imi trecea criza nu mi se mai parea asa grav )
32+4, viitoare mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
chinabulina, tot astm alergic am si eu. De ani de zile nu suportam fumul de tigara, praful, dar stii cum e- ieseam la aer, respiram rar si clar, si ma linishteam! Ei...acu, in timpul sarcinii, am zugravit in luna 5-6, si praf..peste tot. Am ajuns la urgentsa...ca nu puteam respira deloc (mi-au dat spray si m-au pus la oxigen; in 1 ora mi-am mai revenit); apoi am zis ginecologului, acesta m-a trimis la alergolog, unde am facut nishte teste alergenice + teste respiratorii (spirometrie cred ca se numesc...). In concluzie: astm alergic, factori alergeni: praful... si am spray-uuri: Ventolin (bronhodilatator), unul cu cortizon (b...corte), care,desi zic ca sunt inofensive, le-am fol.numai la crize. A, toate crizele le-am facut noaptea!!!
A, alergologul mi-a zis asha: dupa ce termin de alaptat...sa revin pt alte masuratori, plus ca sunt vaccinuri care m-ar scapa de reactia la praf.
pana atunci...ma feresc. Tati da cu aspiratorul...praful nu l-am sters de 1 luna....
A, mai am cazuri in famelie de astm. Si am mai tinut...ceea ce facea tataia: ceaiuri, comprese calde pe piept...exercitii ample de respirat.
A, si inca ceva: la nastere...nu stiu cum o sa reactionez: e efort mare!!!! o sa iau spray-yrile cu mine, asha a zis alergologul, iar moasha a zis sa le aduc aminte, ca este tub de oxigen in sala, si sa nu imi fac griji.
inais e bine...am vb cu ea luni, e super ocupata cu munca.
reallaura sa iti zic?
34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Andree27 spune:
Helllooo burticutze,
Eu iara la servici si imi bat capul cu o gramada de prostii!Am de raspuns la o gramada de mailuri care nici nu sunt in atribuitia mea si cand i-am spus sefei mele sa vina sa raspunda la un mail care e datoria ei,nici macar nu s-a sinchisit sa-si miste fundul!Daca ei nu ii pasa,mie nici atat,doar nu imi bat eu capul pt toti tembelii!!!
Cleo cum te simti prima zi acasuca??????Spune ttot
Si eu am ratat aseara emisiunea Prima zi, am ratat o tura de plans ca asa ma emotioneaza de numa!!!!
Getuta cum te mai simti, mai scrie-ne ceva.
Pupicei
Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric
chinabulina spune:
cleo, sar'na pt raspuns ... la faza cu nasterea ma gandeam si eu cam cu frica, tot din aceeasi cauza. si eu am avut caz in familie, la mine bunica avea astm, doar ca eram cam mica cand a murit si nu mai stiu ce metode folosea (in afara de spray, ca pe ala mi-l amintesc bine)... ei, lasa ca trecem noi cu bine si de asta
si zi asa, e bine acasa?
eu ma duc sa ma latesc in pat si sa citesc, ca n-am mai facut-o cam de multisor...
maimutzica cu urzica
Lorich spune:
Buna!
Vad ca sunteti harnicute azi, Cleo tu ori esti in concediu ???
Eu ma simt cam obosita, ma oboseste mai mult gandul cum voi ajunge eu maine la berou, la metrou, ca vor baietii sa blocheze de maine, nu de luni. Cred ca o sa-mi iau si pranzul in autobuzul spre metrou...
Mihaser am facut imprudenta sa vad tortul... nu mai zic nimic; noroc ca ti-am vazut si puiul frumos! Sa va traiasca!
Alysh ia un si eu sunt la fel cu tati a' nostru.
mai voiam sa zic ceva, sper sa nu sune a baba... Cleo se vorbea la cursul first bebe de problemele de respiratie din cauza diafragmei, stii tu, cica la un mom dat se preg bebe de iesire si coboara burtica si poti respira din nou; dar e linistea dinaintea nasterii. Adica, e semn ca "ti se pregateste ceva"... la dr. cand te mai duci?
Va las, sunt cu ochii pe voi.
Lori 30+ asteptand un bebe Robert