Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Multumesc fetelor...Cred ca o sa incerc cu vanish si apoi daca nu merge...cu clor. Chiar maine il pun pe tati sa dea o fuga la Auchan sa imi procure vanish si clor.

Va poop si mai revin pe seara!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Eu le-am tinut in vanish inainte sa le spal, unele au iesit, altele mai putin,pe cele care mai sunt inca patate le voi folosi prin casa...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Silvia_Pop si eu la fel de greu ma misc, nu-mi inchipui sincer cum e sa mai iesi pe afara , sa mergi mai mult de zece pasi, cred ca as avea burta numai contractata si as merge ca melcul. Simbata insa ies sa stiti, intru in 37 si oricum luni tre sa merg la analize, miercuri la control, deci gata, trebuie sa mai ies, deja sunt chestii pe care tb sa le rezolv numai eu. Sa speram totusi ca bb va mai sta macar 2 saptamini, ca sa nasc atunci cind programam inducerea...Probabil miercuri imi va spune si cind D'abia astept...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetelor....

Offf...si eu am aceeasi problema cu marea...dar am rezervat deja o camera pt o saptamana in 2Mai. Cu Stefan am fost cand avea 9 luni si a fost suuuuper. Am stat 2 saptamani. A profitat piticul de plimbari lungi pe plaja in brate la tati, de somnic, de papa si joaca pe peluza vilei...etc. Acuma cu BB de 3.5 luni...in mod sigur va fi mai simplu daca o sa il alaptez. Sper doar sa fie sanatos si sa putem pleca la drum cu cei 2 copilasi.

Simona...acuma ma duc sa le bag la vanish sa vedem ce iese. Eu am niste scutece si niste bodyuri. Daca nu ies....oi vedea. Probabil ca incerc si cu clor....si apoi ma dau batuta.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Aimee as zice ca sunt aiurita dar voi folosi scuza universala : sunt insarcinata.Deci nu m-am uitat de unde esti. Mea culpa. Mersi oricum de info macar stiu unde ma duc cand sunt in Craiova...cand oi mai ajunge. Momentan provocarea e magazinul de la colt.

Magnetism mersi de oferta, dar eu stau la Aparatorii Patriei din Berceni City. Sotul (care dupa cum spuneam m-ar tine numai la pat, nu din motivele clasice ci sa fie sigur ca nu patesc nimic, nu as putea sa il condamn saracu ca nu s-a uitat 2 sec la mine si am calcat in gura de canal)zice ca nu e cazul sa ma duc prin spitale si in general intre multi oameni ca am evitat pana acum sa racim si nu e cazul sa se intample acum, si el e sigur ca ma voi descurca cu bebe.
Eu nu am parinti aproape sau alte rude sa ma ajute, dar am colege si prietene care s-au oferit sa vina sa facem prima baie si sa rezolvam alte probleme de care ma lovesc.
Am avut 11 ani cand s-a nascut sora-mea si am ingrijit-o mai mult eu, ca deh citez"tu ai vrut-o tu ai grija" asa ca sper sa imi aduc aminte tot. Macar de atunci s-a inventat pampersul ca pe vremuri spalam, fierbeam, calcam la scutece de mi-au iesit pe nas. Insa eram experta la impachetat copil dand din picioare in scutece de panza. N-o fi chiar asa de greu nici cu al meu. Cu datul din picioare si toate cele le avem si acum, se antreneaza.

Aerul conditionat : am luat un LG de 12000 de BTU de la Metro. Pretul este de : 1461 ron. In acest pret este inclusa instalarea, si un aspirator Samsung (val.vreo 2 milioane si ceva). A cumparat sotul aparatul sambata, a sunat pt instalare si ne-au programat pe luni. Evident nu a fost luni ci marti, dar au avut bunul simt sa sune sa ne spuna ca nu mai vin. Asa ca a fost rapida instalarea ca acum inca nu au multa treaba.
Dureaza efectiv vreo ora si jumatate (cu tot cu spartul geamului). Nu e o nenorocire ca nu e geam de termopan. Atunci m-as fi enervat rau.

Asa, este clasa energetica B, dar avand in vedere ca nu te poti baza pe asta, noi ne-am uitat la consum. Oricum nu il folosesti tot anul pana la urma cat sa consume.

Din ce au zis baietii de la montaj nu e cel mai bun aparat, dar este printre primele 3.

aaa singura chestie dementiala a fost ca nu avea stecker, nu stiu daca scriu bine, e vorba de chestia care intra in priza...ei, nu avea asa ceva, tb sa monteze fiecare, cica e ceva legat de norme europene.

Cam atat pot sa spun despre tema asta.

Legat de chinezesc as vrea si eu sa vin, am insa nevoie de detalii gen, adresa exacta si depind un pic si de ce zice dna doctor azi legat de colul meu.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele va multumesc din suflet pentru urari! A fost super ieri! La 16 am ajuns cu tortul acasa si am inceput sa pregatim masa! Puiul inca facea nana...si cand s-a trezit si a vazut tortul a fost speachless...i se citea in ochisori fericirea...apoi cam o ora pana i-a venit invitatul a stat si a pazit tortu` si tot zicea kriti tutu...adica asta e trenul lui Cristi . A primit cadou de la noi un jeepan de safari si de la Andrei prietenul lui o locomotiva din Thomas. Dupa ce au papat aperitiv si tort au incins o joaca de zle mari...A dormit puiul pana azi la 8 30...ceea ce e o performanta ca el la 7 30 se trezeste. Am pus poze www.dropshots.com/khron#date/2008-03-25/17:50:30" target="_blank">incepand de aici! Pofticioaselor...nu vi le recomand!

Cleo ieri dimineata m-am trezit ca eram super emotionata...am luat toate pozele cu Cri la vizionat. Plus ca mi-am decarcat o biblioteca de carti super! Acum am ce face pana nasc!

MsBB eu iti dau un vagon...dar sa stii ca alea sunt de jucarie...decat trandafirii albastri sunt comestibili!

Simonacip eu iti recomand sa le duci la o spalatorie...eu am tot incercat sa scot pete cu toate solutiile si nu am reusit...portocala si coacazele sunt ingrozitoare! Eu am o prietena care foloseste nu stiu ce solutie din afara si are masini industriale la ea la serv si scoate totul super curat.

Fetele noua ne-a dat repede certificatul de nastere acum 2 ani...si nu a vrut aia sa ia nici macar o ciocolata. La noi la primarie cred ca e mai bine organizat...i-a cam pus Chiuhandu la punct...ca nici cand am depus dosarul ptr indemnizatie nu a fost nasol...a fost chiar foarte civilizat...am stat la birou, pe fotoliu cat s-a uitat pe acte...parca eram la banca!

Getutza mie la 38+ mi s-a rupt apa...asa ca pregatiti-va! Poate neasti de ziua mea! Tinem pumnii!

Gabitza eu nu stiam de baby einstein...am gasit ceva pe you tube ieri...si am ajuns si la niste cantecele foarte haioase in spaniola...era Cris foarte incantat! Aseara ii spune lu` tat`su "ba...mmmammmammma" adica sa-i puna Crazy Loop

Fetele va pup pe toate si va tin pumnii celor care se apropie de termen!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare harnicutzelor!
Cleo,eu vin,contati pe mine..cu sau fara zgubiloi,vin!
Simona,eu emrg maine la Kidex,dupa servici..pe la 15 voi fi pe acolo.Poate reusesti totusi sa ajungi la intalnire..Cum mai e David?
Laura..cam asa si la mine..nasha pe 14.06,DPN maxim 20.06..sper sa nasc fie macar cu 5 zile inainte,fie dupa....si sa vezi o nasha la 80kg!
Magnetism,la Mariuca am scos certifictaul luni,pe loc(ea s-a nascut duminca..)Din cate imi amintesc,fara certificat nici nu ma externau...
Eu banii i-am dat astfel:la dt a 2-a zi,la moasa am trimis pe cineva dupa ce am nascut,la asistente pe masura ce 'prestau' serviciul...
La medicul de familie,ptr.cele 126 xile,lunar.Apoi ptr.CIC ditamai dosarul de depus..sa vedeti acolo ce placere..de fpat 2 dosare:unul ptr.indemnizatie,altul ptr.alocatie...tara lu' papura voda!
Getutza,facem galerie
Alte noutati..nu pre.BBlusa misca de zor.Eu abia pot respira.Chiar asa,voi aveti problema asta?parca imi apasa ceva pe stern..
Pupici,mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mihaser...ai un pui atat de scump!! si da, am rezistat la tort. Ce fain colorat e assha. Cred ca ash cere: o roataaa, o locomotivaaaa, o bucata de shina..etc. C-eash mai vrea sa fiu din nou copil.

Socrate, pai noi suntem aproape vecine!! Adica.. stam la o statie de metrou...distantsa. Multsam de recomandare de Aer conditionat. Ash vrea insa sa mi-l monteze sambata... sa fie si tati acasa. Sa vad daca pot negocia

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andreap

salutare harnicutzelor!
Cleo,eu vin,contati pe mine..cu sau fara zgubiloi,vin!
Simona,eu emrg maine la Kidex,dupa servici..pe la 15 voi fi pe acolo.Poate reusesti totusi sa ajungi la intalnire..Cum mai e David?
Laura..cam asa si la mine..nasha pe 14.06,DPN maxim 20.06..sper sa nasc fie macar cu 5 zile inainte,fie dupa....si sa vezi o nasha la 80kg!
Magnetism,la Mariuca am scos certifictaul luni,pe loc(ea s-a nascut duminca..)Din cate imi amintesc,fara certificat nici nu ma externau...
Eu banii i-am dat astfel:la dt a 2-a zi,la moasa am trimis pe cineva dupa ce am nascut,la asistente pe masura ce 'prestau' serviciul...
La medicul de familie,ptr.cele 126 xile,lunar.Apoi ptr.CIC ditamai dosarul de depus..sa vedeti acolo ce placere..de fpat 2 dosare:unul ptr.indemnizatie,altul ptr.alocatie...tara lu' papura voda!
Getutza,facem galerie
Alte noutati..nu pre.BBlusa misca de zor.Eu abia pot respira.Chiar asa,voi aveti problema asta?parca imi apasa ceva pe stern..
Pupici,mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008

andreap, la mine sarcina e mai inaintata, si de prin sapt 32 a inceput sa se lase burtica; asha ca am scapat si de arsuri si de apasarea pe plamani (multumesc lui Dumnezeu ca nu a durat f. mult, pt ca avand si astm...iti imaginezi ce nopti & seri aveam). Am dormit - si inca mai dorm pe: 1 patura, 1 p[erna, + 2 pernutse!! Adica..aproape in fund . Dar acum e muuult mai bine. Atat ca de cand a inceput sa se lase burtica..nu mai poc merge si nici sta pe scaun. UOF, cat de nemultumita pot fi!!

P.S. v-am zis cat de bine e sa stai acasa???

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, si sotului meu imi amintesc ca i-au dat certificatul de nastere al lui Andrei imediat. Declararea se face la sectorul de unde apartine spitalul, in cazul meu a fost la sectorul 2. Livretul de familie mi l-au dat la sectorul de domiciliu, adica la sectorul 1.

Mihaser, am vazut tortul, este spectaculos, cred si eu ca a fost Cristian fericit Sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare, frumos, sanatos si norocos!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo./.asta-i ptr.remarca cu 'stiti ce bine e sa stai acasa..'
Da' stiti ce bine e pe scaun la servici???
Dupa Paste cred ca intru si eu in CM,incerc asa,aman cele 126 zile cat mai mult.vreau sa iau 2 sapt.de la medicul meu,apoi de la cel al Mariucai,apoi de la 1 Iunie CO..apoi din 14 sarcina si lauzie..mai vedem

BURTICA
POZE NOI 2008

Mergi la inceput