Mamici de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
dorinutza82 spune:
Buna seara burticute. Hop si eu dupa o serie de plans la emisiunea "Prima zi" de pe Prima . Am zis sa va salut si eu, ca de citit sunt la zi, de scris am tras chiulul desi sunt in concediu de spat trecuta. Trece timpul tare repede si nu fac mai nik toata ziua, recunosc .
SilviaPop, de ce sa dai spaga lunar? Cui? Ca doar nu dai ceva medicului de familie ca sa-ti dea foaia cu concediul prenatal, eu stiu ca e absolut mocca, nu stiu sa se practice "cadourile" la medicul de familie pt concediu.
Dorinutza82 32+
gabitzam spune:
Da, asa era regula si acum 3 ani cand am fost cu Andrei, era de mers lunar la medicul de familie. Eu il trimeteam pe sotul meu, imi lasa completat doctorita la receptie. Eu am medicul de familie la CMU.
Nu e cazul de spaga la medicul de familie pentru certificatul de prenatal.
Dorinutza, bine ai mai venit pe aici! Am prins doar ultimele 10 minute din emisiunea de la Prima, mi-a adus aminte prea tarziu, desi in fiecare saptamana imi propun sa ma uit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
silvia, asta e regula, concediul prenatal se da pana la data de 30/31 a fiecarei luni. nu e vorba de asteptat spaga aici. eu, una, n-am dat spaga nici macar o bomboana medicului meu de familie. dar am sa-i duc ceva intr-o buna zi, tocmai fiindca e foarte draguta si nu cere/asteapta ceva de la tine.
cat despre viteza... eu am 3: "incet", "incetisor" si "pe loc". si primesc claxoane (desi incerc sa ma grabesc ) o gramada. cel mai tare ma frapeaza ca tocmai femeile sunt alea care ma claxoneaza sau imi "taie fata", ca, vezi doamne, se grabesc...
dar faza faina e la mine la bloc. eu stau la etajul 1/10, dar blocul are magazine la parter si mezanin, asa ca etajul 1 e cam ca etajul 3, de fapt. si acum mi-e cam greu sa urc fara lift. alta data, vecinii mei ma comentau ca de ce nu urc pe scari, ca doar stau la 1, mai fac miscare (oamenii astia n-au treaba, zau )... dar acum toti ma lasa sa urc singura in lift, sa nu cumva sa ma inghesuie ...
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
dorinutza82 spune:
Asta e prima emisiune pe care o prind si eu, ca pana acu ba eram la serviciu cand se difuza, ba uitam, specific mie de cand sunt burticoasa .
M-am linistit cu spaga, ca eu m-am inscris la medic de fam de cand eram insarcinata in aproape 3 luni, si cred ca am mai vizitat-o de 2 ori de atunci; maine merg sa o intreb cum fac cu acest concediu, in ce zi a lunii tre sa-l iau. Deci, acu sa inteleaga si ea ca noi ne calculam banutii pt nastere, nu pt o hartie pe care e obligata sa ne-o dea mocca .
Dorinutza82 32+
Magnetism79 spune:
quote:+27 cu bebel Bogdan Gabriel
Originally posted by socrate
Fetelor mersi de suport.
Aimee de unde comanzi tu bunataturi din astea yummie, ca la chinezesc eu merg pe mana templulsoarelui care are o mancare buna, comand de la ei de ani de zile, doar ca il aduc in 2 ore minim.
Insa nu stiu alte locuri de unde sa comand ceva bun, daca mi se mai arata, sau o fi nevoie vreodata. Poate imi recomanzi ceva.
Am luat numai grosul, dar tot tb sa bag aspiratorul ca sa scot din colturi greu de accesat praful, dar il astept pe sotul meu, care oricum o sa ma certe ca mi-a zis sa nu fac nimic.
Sper ca il spaguiesc cu chinezesc.
Dragutule, scuze ca iti rasp asa tarziu dar imi popusesem sa iti rasp cat de repede pot si am mai avut de mers pe colo si pe colo si am uitat dar mi-am adus aminte, uite poti venii si tu la Filantropia la cursuri sapt asta se tin Vineri la 17.00 , ne duce moasa si pe sectie sa vedem bebeii si saloanele de mamici cel putin asa a zis, vine si Cleo sperrrrrrr, nu-i asa Cleo? Va fi un pic dificil ca e vineri si e super aglomerat dar o sa ne descurcam.Eu vin cu masina si stau in Militari daca stai in drumul meu si pot sa te iau sa-mi spui negresit ca vin ,. noi suntem tare plimbareti si ne place sa mergem cu masina
Pupi
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+
Getutza81 spune:
Fetele, amusit sa va citesc, dupa o zi de citit am reusit 4 capitole sa reiau, asa pe fuga.
Acuma ma bag in pat ca bebe din burtica numi da pace, iar beby meu din patut ma tot cheama la ora de madareala !
si nui pot rezista !
Pe maine !
Geta 37+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
SilviaPop spune:
Multumesc mult pt raspuns
Spaga i-a dat sotul pt ca s-a dus in locul meu si a trebuit sa-l creada pe cuvant ca inca mai sunt insarcinata, etc( pt ca eu nu prea ma pot deplasa). Si din acelasi motiv ma enerveaza sa ma duc lunar...pai eu cu bb abia o sa pot iesi sa iau o paine, dar sa ma mai duc si la medicul de familie.. ca sotul e la sv de la 8 la 20 + drumul din pipera la ore de varf..nu mai prinde nimic deschis. Ce sistem enervant, uf, dar asta e... Eu crezusem ca s-a invatzat medicul la atentii si a zis sa venim lunar
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Reallaura spune:
Si eu am pierdut emisiunea Prima zi!! Uf, si mereu imi propun sa ma uit...
Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Magnetism79 spune:
Eu am vazut emisiunea dar unele chestii sunt deplasate.......de ex cine credeti ca ne va da certif de nastere al lui bebe [pe loc? Cucu bau ca te program si ti-l da cand vor ele adica peste 2 sapt , daca dai spaga cica ai snase sa te duci a doua zi dar cine stie..........si cica functionarii publici nu iau spaga..................sa o creada ei pe asta ca noi cand avem treaba ca frma cu ei pana nu te duci cu ceva nu te baga nimeni in seama ,alea de la primarie , toate niste ............nici nuvreau sa le pronunt numele , stau toata ziua pe scaun cu un calc in fata si cam atat, aaaaaaaaaaa si sunt cu ochii pe plicuri nu degeaba cand te duci la librarie si vrei sa-ti cumperi plicuri te intreaba daca vrei plicuri obisnuite sau din alea de spaga.
Cica sa mai ai respect pt ei, cand le vad pe schimonositele alea cum fac cand sunt la televizor mamaaaaaaaaaaa ma apuca o greata imi vine sa vars , vorba lui Badea traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
cleo78 spune:
mesajul de la o bucata de noapte
Magnetism, ne vedem vineri,da? Nu stau mult, pt ca voi pleca mai repede - la dr la Medicover, sa ne vada si sa ne vorbim.
VOiam sa ma laud: un coleg de munca mi-a imprumutat o carte superba: "Cum sa nu devii mama perfecta", o carte care prezinta toate neajjuunsurile sarcinii si maternitatii, explicatii si solutii simple dar haioase; cum sa imbini viatsa profesionala si cea personala, si mai ales cum sa nu te simti vinovata ca nu esti la fel de dedicata+priceputa ca toate babele carcotashe.
Fetelor, ma duc azi la librarie: sa caut vreo 2 carti, si sa imi iau ...plicuri de shpaga
getutsa81, mai scrie ne cate ceva!! stim ca esti busy, stim si ca pt tine e cel mai greu, esti cu sarcina cea mai inaintata, dar nu ne lasa pe jar!! De fapt...tyu esti deja la termen. O sa te rugam sa ne dai un nr de tel, ceva, sa pastram legatura; la celelalte grupuri s-au schimbat nr de tel, sa aiba fiecare o pereche cu care sa tina legatura, in caz de ceva sa anunte intalnirea berzei si aici. Tre sa iti facem galerie, nu? Asha ca... tre sa dai cel putin unei pers. nr de tel. Noi, fetele din Buc. ne-am mai intalnit, am mai inprumutat nr, avem pe meilul comun, dar ma gandeam mai devreme ca de la tine nu avem!! Si repet, esti prima abonata la barza..plus in sapt 37, deci la termen!!!
deci m-am laudat ca stau acasa in congé?
Deci chinezarim in weekend? cate suntem?
andreap
alysh
cleo
2x sis (nesigure...) (Reallaura + SImonacip)
fetelor, nu ma uit la tv la emisiuni cu bb-ei. Ca o sa incep sa plang!! Nuj eram asha lacrimogena, dar acum...sunt stropitoare!! Mai bine nu mai risc
si totusi, m-am laudat ca stau acasa in congé?
34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt