Gravidute & Mamici de Iasi (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!

Multumim de cafea Iulia

Daniela -nu semanam prea tare, asa e.

Ralu - da, eu vroiam sa iti treaca , gataMulta sanatate!

Emma - multa sanatate!

Ella - nu cred ca e din cauza ca a plecat tati, cred ca are ea o perioada, o supara ceva.

Stefania - am vazut domnisoara botezata, e superba, si ce rochita si pantofiori frumosi are.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_h spune:

Buna fetelor!Mersi frumos pentru intampinare si tare mult imi place cum va comportati toate ca un ''support group''
Anymony ti-am citit povestea nasterii si m-am uitat si pozele fetitei tale care e o superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ella10
Ieri nu stiu ce a avut fata caci mi-a plins toata ziua,noroc ca a fost mama la mine si am incercat impreuna s-o mai linistim, iar pe la 20 a adormit pina pe la 3 si de atunci e treaza si de o ora iar plinge fara motiv,nu stiu ce sa -i mai facemsunt terminata.

Fara motiv nu plange,acu depinde doar de tine sa-l dibuiesti.
A dormit 7 ore legate? Super tare!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Acum ma gindesc ca poate o doare burta caci in momentul in care o mingai pe burtica se linisteste, e posibil sa aiba colici acum?caci pina acum nu a avut, adica vreau sa zic ca nu mi-a plins asa,daca se trezea noaptea gingurea si ridea la noi dar nu plingea.
Nu a dormit 7 ore fara sa se trezeasca, s-a mai trezit a baut un pic de ceiut,apoi a adormit, a mincat prin somn,intr-un cuvint a fost linistita si am putut si noi dormi.Oricum e clar ca nu stiu eu ce sa-i facpoate la al doilea copil o sa ma descurc mai bine,mai glumesc si eu,fac haz de necaz.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ia priviti-ma

A venit mama si m-a ajutat asa ca am facut si mincare si curatenie.Mai am jumatate de ora sa ma joc cu micu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

monica e tare dulce mititelul, bine ca e vesel si jucaus.sa-i treaca repede.

ella la Amalia au inceput colicii de pe la o luna si au tinut cam o luna jum; plangea asa de tare ca ni se rupea inima; nu ai observat, isi freaca piciorusele cand plange? sau se covrigeste cand plange? Amalia asa facea si e tineam in brate, o mangaiam pe burtica sau ii puneam ceva caldut pe burtica; incearca poate ajuta.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Daniela multumesc mult pt sustinere, Bianca nu-si freaca piciorusele cind plinge si nici nu se covrigeste,pur si simplu se inroseste la fata si se incordeaza,acum s-a mai linistit i-am facut un ceai"Baby Calm" si i-am dat si a adormit.e posibil totusi sa o doara burtica caci in momentul cind o mingai pe burtica se linisteste,saraca daca ar putea ea sa-mi spuna ce o doare...ce simplu ne-ar fi fost noua la toate

poze

Mergi la inceput

Daniela ti-am vizionat pozele,sunteti o familie foarte frumoasa iar tu arati super parca nici nu ai adus pe lume un copil, arati super,si sincera safiu imi pareti cunoscuti dar nu stiu de unde sa va iau

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... m-am prezentat si eu la apel pe ziua de astazi, dar bag sama, ca e cald in tirgul iesilor si ati iesit la plimbare

Monica e vesel tare mititelul, nu e deloc necajit. -ici sa-i treaca repede bubitele.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andrei cum vede aparatul foto cum incepe sa rida.De asta e mai mereu vesel in poze.

Eu m-am intors de la scoala,in drum am luat si baiatul de la gradi dar sunt nevoita sa-l tin in casa pentru ca n-are cu ine iesi afara.

Mergi la inceput