Gravidute & Mamici de Iasi (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Iulia,toate cafelele incolonate spre mine.

monica lasa-mi si mie una ca si pe mine raisa m-a tinut treaza pana pe la 4... nu stiu ce a avut, plangea, scancea, se foia...o linisteam...cand ma puneam inapoi in pat, iar incepea...si iar de la capat!!!
quote:

Si ne-am alintat.Mi-a zis ca-mi cumpara acuarele pentru ochi de la Maxx Factory.

oare pot sa folosesc acuarelele fetelor??!!!
quote:

Daniela ,dimineata m-am uitat la pozele tale.Esti asa de frumoasa.
Fetelor voi ati vazut ce frumoasa e?Si ce tinara..

am vazut si admirat demult ochi albastri de vulpita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna dau si eu o cafea, daca trebuie. Si un pup pentru bolnavior.

Si Victor e tare marait de dimineata. Ba vrea la san, ba in carut, iar la san...Nu stiu ce are. Poate dintii aia pe care ii tot asteptam. Azi e frumos. O sa ies la plimbare. Nu am mancare si nici chef sa fac.

Michelle, a fost fain aia cu ..."e frate-miu"!

Kriss, nu-ti mai face griji pentru greutatea Alessiei. Cum spuneau si fetele, fiecare copil are ritmul lui de crestere. Si faptul ca refuza laptele praf cand stie gustul de lapte de mama e o dovada ca e fata desteapta.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neataaaa! racita cobza sunt din pacate! nu mai vrea sa plece raceala de la mine, dar i-am promis sotului ca ma fac bine pana vine el...adica maine seara..uraaaaaaaaaaaaaaa...mai e putintel. Si gata! mama lui de curs! Sa se termine odata ca m-a capiat!
Pupici! Sa aveti o zi buna si usoara!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Diana impartim cafelele.
Eu nu i-am explicat lui Vlad cum se numesc chestiile cu care ma machiez eu si dupa logica lui a concluzionat ca-s acuarele.Fac contur cu creionul si ma colorez cu acuarele.Nu-i logic?
Si Diana daca acuarelele fetelor sunt de la Maxx Factory te poti picta linistita.

Ar trebui sa fac treaba dar ma iubesc cu cel mic.Ca nu vrea sa stea singur,sta in brate .

De mincare fac mazare,eu nu maninc(nu-mi place) dar sa fie pentru sotz.(asta daca aveati nevoie de sugestii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:

Diana impartim cafelele.
Eu nu i-am explicat lui Vlad cum se numesc chestiile cu care ma machiez eu si dupa logica lui a concluzionat ca-s acuarele.Fac contur cu creionul si ma colorez cu acuarele.Nu-i logic?
Si Diana daca acuarelele fetelor sunt de la Maxx Factory te poti picta linistita.

Ar trebui sa fac treaba dar ma iubesc cu cel mic.Ca nu vrea sa stea singur,sta in brate .

De mincare fac mazare,eu nu maninc(nu-mi place) dar sa fie pentru sotz.(asta daca aveati nevoie de sugestii)

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Nonna, eu abia am terminat-o alaltaieri. Asa ca...azi nu fac nimic. Si azi am invoire sa ies la o cafea. Vine sotul mai devreme si sta cu Victor, iar Stefan ramane la mama pana mai tarziu. Asa ca nu ma cautati pe la 5 ca-s cu fetele la baut. (de fapt, ma vad doar cu o prietena, graviduta, asa ca nu o sa , dar sigur o sa , ca mi-e o pofta!!!)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vreau si eu o cafea...

Monica,super dulce dragutul tau.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!si eu as vrea o cafea,chiar daca nu bea de fel.
Ieri nu stiu ce a avut fata caci mi-a plins toata ziua,noroc ca a fost mama la mine si am incercat impreuna s-o mai linistim, iar pe la 20 a adormit pina pe la 3 si de atunci e treaza si de o ora iar plinge fara motiv,nu stiu ce sa -i mai facemsunt terminata.
Oare simte ca nu-i taica-su acasa?eu nu sunt foarte stresata sau suparata ca e plecat sotu am incercat sa inteleg ca asta-i serviciul si nu am ce face si apoi vorbim foarte des la tel,am zis sa ma controlez sa nu-i transmit starea fetei.Chiar nu stiu ce sa-i mai fac ,cred ca o sa sun pediatra,voi ce ma sfatuiti?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana distractie placuta!

off ... in perioada asta pleaca o gramada de tatici de-acasa!!!

emma multa sanatate si daca nu trece pana vine sotul... poti incerca si tu o aspirina de-aia magica!!!

ella e bine ca e mama ta la tine sa te ajute. multi si sa treaca repede timpul pana se intoarce sotul! biencuta mica sa nu mai planga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

monica, m-ai facut sa rad de dimineata, multumesc de compliment; asa par dar nu sunt chiar f. tanara. Tare dulce mititelul taul; sunt asa de scumpi cand scot cate o perluta din asta.abia astept sa vorbeasca Amalia...deocamdata face niste mutrite tare nostime si zambeste smechereste de im i vine sa o mananc nu alta.

michelle nici nu ma gandeam ca e fratele tau ca nu prea semanati, sau mi se pare mie?

ella si Amalia a avut o perioada cand era mai mica si se trezea noaptea pe la 2-3 si nu mai adormea pana dimineata iar mie imi picau ochii in gura de somn, apoi o alta perioada in care vroia numai in brate si tot asa..........dar astea trec cu multa RABDARE.....POATE O DOARE BURTICA DE PLANGE. oricum noi va trimitem si sper sa treaca repede perioada asta.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Vreau si eu o cafea...

Monica,super dulce dragutul tau.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

iote-o
eu una sincer nu reusesc sa mai fac fata cu voi..ma bucur ca sunteti asa activefata de cum incepuse subiectul ca nu aveai cu cine schimba o vb..treca ziua si erau doar 2-3 postari....dar parca prea active..pai cine mai reuseste sa citeasca din urma.....of..si stiti deja nu are rost sa ma mai plang ca as vrea sa tin pasul cu voi... plus ca sunt multe subiecte la care nu am mai intrat de mult tare... dar cred ca fetele ma inteleg... miha am o rugaminte daca vrei cand intri la casnicute sa le trimiti multi -ici din partea noastra si pls...
noi am terminat cu botezul cu pastele..am last dieta ..sunt cat un elefant..nu gasesc haine... va zic asa numai flashuri despre noi..caci altfel nu reusesc... iar tb sa plec la bb... ieri am facut primul vaccin.. s-a comportat bine ... e o dulce ... va pe toate si va urez o zi buna sper sa revin mai des ..ca de fiecare data

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput