Gravidute & Mamici de Iasi (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ia uitati ce am eu pentru voi! AICI

O pun la rece si o taiem maine dimineata, sa o avem la cafea.

Sa aveti o seara frumoasa. Eu plec. Sunt singura cu baietii. Merg sa le fac baie.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La 17 a nascut sora mea natural. Baietelul are 3550g. Din nefericire are ruptura de col. Nepotelul era bine, l-au bagat la incubator. I s-a rupt apa acasa pe la 2.30. Am sunat la salvare si nu aveau masini disponibile. Noroc ca mi-a venit in cap sa luam un taxi. A fost bine ca parintii mei erau la noi si au ramas ei acasa cu David. Am trecut prin niste momente grele si incerte! Sper sa se recupereze bine! A nascut foarte repede( cam in 2 ore) dar cu urmarile care le-ati aflat! Cica are perineul foarte dur! Stie cineva ce implica ruptura de col?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Alina sa-ti traiasca nepotzelul si finutzul si sa fie sanatos si voi la fel sa va bucurati de el.
Sanatate multa surorii tale.Sper din tot sufletul sa treaca usor peste necazul acesta.Din pacate nu stiu nimic despre ruptura de col.
pentru belelus si mamica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Ia uitati ce am eu pentru voi! AICI

O pun la rece si o taiem maine dimineata, sa o avem la cafea.

Ma faci, sa ma trezesc cu noaptea-n cap, numai sa prind si eu o feliuta

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina sa-ti traiasca nepotelul si refacere rapida surorii tale.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim mihaela (mihamora)
miha(mariussimiuc) da' nu mi-ai spus daca ti-a placut cafeaua...sau nici n-ai vazut mesajul...
va pup pe toate..am prins un pic de timp... intre mese...

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by ella10

Daniela multumesc mult pt sustinere, Bianca nu-si freaca piciorusele cind plinge si nici nu se covrigeste,pur si simplu se inroseste la fata si se incordeaza,acum s-a mai linistit i-am facut un ceai"Baby Calm" si i-am dat si a adormit.e posibil totusi sa o doara burtica caci in momentul cind o mingai pe burtica se linisteste,saraca daca ar putea ea sa-mi spuna ce o doare...ce simplu ne-ar fi fost noua la toate

Ella, incearca un saculet cu sare pe care sa-l incalzesti si sa il pui pe burtica atunci cand plange. La Stefy a dat rezultate. Multa sanatate si rabdare.... sa treaca la printesuca.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput