Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by lorinaoo1
Se pune cineva cu noi ?
La cele de mai sus adaugam aruncatul in cap sau pe spate - in cap fiindca ar vrea sa plece in 4 labe si nu prea stie cum, si atunci se popteste inevitabil in freza; pe spate fiindca o amuza teribil chestia asta - se arunca intre perne (ca doar nu-s nebuna s-o las sa dea cu capul de podele) si dupa aceea rade de se prapadeste.
A, si inca o chestie. Daca vrei s-o faci sa rada in hohote, spune-i nu! Sa mor daca-mi dau seama ce-o distreaza in halul asta - cu cat sunt mai serioasa si-i repet nu, nu cu atat e ea mai isterizata de ras.
www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra
La asta cu rasete la "nu, nu" sau "ntz, ntz" asociate cu gestul, ne bagam si noi . Eu ii spun Lorinutei sa nu bage tel in gurita (ma mai prinde cand vb la tel si dupa aia urla ca il vrea) si ea parca in ciuda imi face si drept la gurita il duce. N-am deloc prestanta in fata fie-mii. Da' oare aia cu psihologia inversa nu merge? Baga, mami, tel in gura si roade-l bine
Si uitasem sa mai adaug ceva: mi-a facut ochelarii praf, se mai tin in cateva cuie, dar de cele mai multe ori e innebunita sa mi-i zboare de pe nas
Alina.a e simpatica mutrita lui Eli
Brazuca sanatate multa Denisei
Nonna eu chiar ma bucuram ca scapase Andrei, sau cel putin asa speram. Sanatate multa si multa rabdare
Da' eu mai intreb o data: sa-i dau cereale cu miere? Stiu ca pare mai mult o intrebare retorica, dar ma mai gandeam ca din moment ce e facuta praf la propriu o fi si tratata; e in cantitate mica in cereale, de 4,08 %. Voi ce credeti?
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
violetan spune:
Alina/anya, am inteles ca ati sarbatorit Pastele? Cum a fost? Am citit despre arina, bravo, sa fie sanatoasa, frumoasa mica. Anya ce mai tranteshte? Daca ai timp mai zi-ne! Va pupam mult pe toti!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
ruxulic spune:
Da' eu mai intreb o data: sa-i dau cereale cu miere? Stiu ca pare mai mult o intrebare retorica, dar ma mai gandeam ca din moment ce e facuta praf la propriu o fi si tratata; e in cantitate mica in cereale, de 4,08 %. Voi ce credeti?
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
[/quote]
Si eu asteptam sa raspunda cineva la asta cu cerealele cu miere. Eu le-am cumparat cand ma intorceam de la birou moarta de oboseala si abia acasa mi-a sarit in oki MIERE. Eu am de gand sa mai astept vreo 2-3 luni; nu stiu de ce...poate instinctul.
ruxulic spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Fetelor intru sa va mai cer un sfat ca nu stiu ce sa ma mai fac cu Deni a mea. Am ajuns la urgenta ieri dimineata cu febra 40 si fara nici un alt simptom. Doctorita a dat doua diagnostice posibile: enterocolita sau infectie urinara. Dupa vreo doua ore de stat acolo a facut fiica-mea un kk in jet de era sa lesin cand am vazut cum iesea din funduletul ei...deci clar enetrocolita. Azi dimineata m-am dus sa ii faca antibioticul(pe care il face intravenos in branula)si am primit vestea ca are si infectie urinara.
Problema este ca desi incerc sa ii dau tratament, refuza absolut orice. Strange buzele si nu pot sa ii dau nimic: nici mancare de regim, nici ceai nici apa nici medicamente(astea i le dau fortat). Doar san vrea si atat. Inca face kk apos, are gaze...nu stiu ce sa ii mai dau sa o mai pun pe picioare.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
Eu tocmai am trecut cu Tudor printr-o enterocolita. Cica e un virus akum care se lafaie si se transmite foarte usor. Tudor nu a avut si infectie urinara. Nu a luat antibiotic, i-am dat Calpol pt a scadea febra, si un fel de cocktail (cum a zis nenea doctorul):200 ml apa, 1/2 lingurita calciu carbonic, zeama de la 1 lamaie mica si 1/2-1 lingurita de glucoza pudra. Chestia asta l-a ajutat sa-l stranga la burtica. De papa trebuia sa pape asa:lapte fara lactoza, branza de vaci cu mar, piure de morcov fiert cu orez, si pe post de supa zeama in care a fiert morcovul si orezul. Trebuie sa pui multi morcovi, cam juma de kil la juma de L de apa. Concret, Tudor a baut doar cocktailul de care ti-am zis, cativa ml de ceai, vreo 300 ml de lapte si 1-2 lingurite de morcovi. Muuuulllt, dar muullt mai putin cantitativ fata de cum papa inainte.
Dupa ce a facut foamea vreo 3 zile akum e in stare sa -mi manace si urechile. Azi noapte, pe la vreo 3 pasam banane...
Deci, stai fara grija ca o sa-si revina. Si eu muream de mila si de griji cand vedeam ca nu vrea sa manace, ca era abatut....
Multa sanatate si normal...multi pupici sa se faca bine mai repede.
ruxandra
Vivela spune:
Lavi, in legatura cu cerealele cu miere, nu stiu ce sa-ti zic, dar pot sa-ti spun ce as face eu: as mai sta un pic, pana face bb 1 an, sa stau eu linistita ca nu i-am dat cu buna stiinta ceva interzis. Cred ca n-ar pati nimic, dar stiu si eu... Stiu o gramada mamici care au dat miere la copil de 5 luni si copilul n-a patit nimic, dar de ce sa risti aiurea?
Nonna, sanatate multa lui Andrei, sa ii treaca repede .
Brazuca, offf, ce o fi in sufletul tau .... Va dorim multa sanatate, sa treaca repede pacatoasa asta de enterocolita care vad ca ii chinuie pe bebei.
D are muci de vreo 3 zile, curg ca la robinet si nici nu ma lasa sa-i curat nasul. In rest, e ok, cu chef de joaca (parca cu prea mare chef si eu nu mai fac fata), nici nu stiu daca e cazul sa ma duc la doctor cu el doar pt atata lucru. Mi-e sa nu ma duc cu muci si sa ma intorc cu vreo viroza luata "cu imprumut".
Despre "vorbit", D foloseste din plin consoanele, ultimele silabe fiind "ni-ni". Dar cel mai frumos face cand e suparat pe mine ca nu-l las sa faca ceva sau ii iau jucariile (a se citi telefonul, telecomanda, bucatile de hartie din gura...): incepe o serie de genul "atamatlatadadadatamala ...", spusa pe nerasuflate (vorba Carlei, parca injura).
La activitati fizice nu inregistram insa performante, sta in fund daca il pun, dar nu se ridica singur. De mers, nici atat. Cand sta pe burta isi ridica fundul si se taraste ca o rama, e tare haios .
Despre slabit, eu ma opresc aici, cred ca am slabit suficient, am 51 de kile si oricum nu mai tineam niciun regim, slabeam in virtutea inertiei, fara sa fac nimic. Va multumesc si doresc celor inscrise in cursa slabitului sa atinga greutatea dorita in timpul pe care si l-au propus si sa reuseasca sa se mentina cat mai mult timp asa .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
loredana_76 spune:
Buna.Multumim de aprecieri.Si daca tot v-au placut am mai pus citeva,cum se strimba(acum i-a trecut,dar l-a tinut vreo 2 saptamini),cum a adormit singur singurel cu capul intre picioare de zici ca e de cauciuc..
Si eu citesc in fiecare zi ce scrieti si admir toti copii,pentru ca toti sint frumosi si fiecare are ceva special.In schimb cu scrisul stau mai rau ca nu prea am timp.
ddanagh spune:
In sfarsit am reusit si noi sa scapam de mers la doctor, de laringita, enterocolita si supararile implicite. Intrucat in aceasta luna am ajuns la pediatru de 4 ori am reusit si am si vb mai multe, printre care si despre miere. Va redau spusele doctoritei: sa nu privez copilul de cel mai bun aliment natural pentru ca acum cativa ani au fost in America 5 cazuri de botulism ca au mancat miere la cutii de metal.
Parca mai intreba cineva de peste: mi l-a recomandat de la 8 luni pe cel de apa dulce proaspat (pastrav, salau, ...)
Catralu bine ati revenit acasa. Ma bucur enorm pentru voi.
Hai ca am luat-o pe daria de langa mine de n ori ca se catara sa se ridice si mi-e ca pica. Eu o pun in stanga, ea repede de-a busilea pana in dreapta la unitate si tot asa.
Editez ca sa revin la mierea de albine ca am lasat-o asa. Spusele doctoritei m-au bagat si pe mine in ceata asa ca mai astept si eu si alte pareri.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
sunflower1979 spune:
violetan, iti raspund eu in legatura cu chamomila. e ok sa ii dai in continuare, eu ii dau lui denis de vreo saptamana. poate stii ca remediile homeopate nu au nici un fel de contraindicatii, raul cel mai mare ce se poate intampla e sa nu aiba efect.
brazuca, of ce rau imi pare sa aud ca e asa bolnavioara denisa. eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar pot sa-ti spun ca de cateva zile, din cauza dintilor si denis a mancat doar san. e mai greu cu medicamentele, dar cred ca nu pateste nimic daca nu mananca legume sau de astea cateva zile.
am vazut si eu poze cu frumoasa ilinca (chiar frumoasa foc), cu elisa care stramba din nas (asa face si denis, dar nu l-a invatat nimeni) si parca am mai vazut ceva...am uitat...
eu sunt un pic suparata caci denis a facut o eruptie pe corp (mai putin brate si picioare), parca si pe cap. am crezut ca e vreo boala contagioasa si am mers la medicul de familie, care dupa un consult m-a trimis la sectia de contagioase, sa nu fie rubeola. acolo, dupa alt consult s-a infirmat rubeola, dar banuieste ca ar fi o toxiinfectie-alimentara sau o alergie. eu nu i-am introdus nici un aliment nou, ba mai mult, dupa cum am zis, a mancat mai mult san. cu hainele sunt foarte atenta la spalat, la fel cu crema cu care il dau, nu am schimbat nimic...eu am mancat ca de obicei, mancare facuta in casa...
nu stiu ce-o fi, dar sper sa-i treaca repede. ca tratament mi-a dat calciu gluconic si zyrtec (pe prospect scrie ca se da dupa 2 ani) si sunt foarte nelamurita si nu stiu ce sa ce sa fac...
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2342468775/in/photostream/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
ddanagh spune:
Cristina, imi dau si eu cu o parere. Poate ai fost undeva cu el cu masina si a transpirat mai rau si nu ai avut cum sa-l usuci. Eu asa am patit insa i-am facut baie de doua ori intr-o zi si in doua zile i-a trecut.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
violetan spune:
Sunflower, multumesc frumos pt raspuns! Si apropo, sarumana pt ciupercutzaaaaaaaaaaaaa!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71