Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Se pune cineva cu noi ?
La cele de mai sus adaugam aruncatul in cap sau pe spate - in cap fiindca ar vrea sa plece in 4 labe si nu prea stie cum, si atunci se popteste inevitabil in freza; pe spate fiindca o amuza teribil chestia asta - se arunca intre perne (ca doar nu-s nebuna s-o las sa dea cu capul de podele) si dupa aceea rade de se prapadeste.
A, si inca o chestie. Daca vrei s-o faci sa rada in hohote, spune-i nu! Sa mor daca-mi dau seama ce-o distreaza in halul asta - cu cat sunt mai serioasa si-i repet nu, nu cu atat e ea mai isterizata de ras.
Nonna76 spune:
Andrusa mea are varicela.A luat de la frate-su.Numai ca e mai urit,are febra,bubele sunt mai multe si mai mari,e mai agitat,nu doarme noaptea decit in brate,nu maninca decit sin sau iaurt.
Luni au aparut primele bubitze si abia astept sa faca crusta.Dupa 2 saptamini in care am stat in casa cu vlad urmeaza 2 saptamini cu Andrei.
Drept ma bucur ca nu-i frumos afara.macar nu-mi pare asa rau.
X-ray spune:
offf nonna imi pare tare rau...multa sanatate si tie nervi de otel...
am vizionat ceva poze cu ilinca de panda si david de loredana,absolut superbi!bine ca intrati rar pe aici si ii tineati ascunsi...
mai scrieti fetelor de strumfi si poznele lor,asa imi place sa citesc,mai ales ca si eli e "campioana" la deastea.acum de cand bunica ii canta in struna zau ca numai prostii a invatat!daca ar invata-o si sa mearga ar fi si mai bine dar ea dupa un minut cade ca placinta e fundu' greu...uite mutrita de care va povesteam aici
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cafera spune:
quote:
Originally posted by alina.a
offf nonna imi pare tare rau...multa sanatate si tie nervi de otel...
am vizionat ceva poze cu ilinca de panda si david de loredana,absolut superbi!bine ca intrati rar pe aici si ii tineati ascunsi...
mai scrieti fetelor de strumfi si poznele lor,asa imi place sa citesc,mai ales ca si eli e "campioana" la deastea.acum de cand bunica ii canta in struna zau ca numai prostii a invatat!daca ar invata-o si sa mearga ar fi si mai bine dar ea dupa un minut cade ca placinta e fundu' greu...uite mutrita de care va povesteam aici
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
Super mutrita! E tare haioasa, iti vine sa o mananci. Si bunica e in forma, felicitari! Am remarcat pentru ca si noi avem bunica la fel de subtirica.
stefania_97 spune:
Va anunt cu mandrie ca am mai pierdut 1 kg asa ca am ajuns la 74kg.
Adevarul e ca m-ati ajutat enorm in cura asta de slabire. Nu cred ca as fi reusit singura. Ma uit mereu la listuta si vad ca ne despartim de kg in plus toate.
Mai am vreo 6 kg de pierdut si va invit la o petrecere virtuala in cinstea kg pierdute.
Panda printesa ta e adorabila. Are niste ochi superbi.
Nonna sanatate multa!!!
La capitolul nazdravanii stam si noi bine. Ma musca, ma zgaraie si ma urmareste peste tot. SE agat de rafturi, de sertare si vrea sa se ridice. Are vreo 2 cucuie de la patut ca a trebuit sa ridic barile pt ca se gandea cum sa sara parleazul.
Fetelor aici ninge asa de frumos cu niste fulgi mari si desi.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
violetan spune:
Nonna, multa sanatate puilor tai! Sa se faca bine repede.
Alina.a, ce dulceatza de mutritza caraghioasa are eli! Parca e din tazmania
Lia, ce haios povestesti distractia cu Una! Mai spune-ne, asa cum zice si alina.a, ne plac povestile haioase cu copilashii nostri!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
brazuca25 spune:
Fetelor intru sa va mai cer un sfat ca nu stiu ce sa ma mai fac cu Deni a mea. Am ajuns la urgenta ieri dimineata cu febra 40 si fara nici un alt simptom. Doctorita a dat doua diagnostice posibile: enterocolita sau infectie urinara. Dupa vreo doua ore de stat acolo a facut fiica-mea un kk in jet de era sa lesin cand am vazut cum iesea din funduletul ei...deci clar enetrocolita. Azi dimineata m-am dus sa ii faca antibioticul(pe care il face intravenos in branula)si am primit vestea ca are si infectie urinara.
Problema este ca desi incerc sa ii dau tratament, refuza absolut orice. Strange buzele si nu pot sa ii dau nimic: nici mancare de regim, nici ceai nici apa nici medicamente(astea i le dau fortat). Doar san vrea si atat. Inca face kk apos, are gaze...nu stiu ce sa ii mai dau sa o mai pun pe picioare.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
CarlaV spune:
Brazuca, imi pare tare rau, multa sanatate!
Ioana, Stefania, felicitari pentru kilograme
Panda, suna super faza ca pe primul l-ai facut de proba, s-ar putea sa folosesc si eu textul daca e voie, stiu pe cineva care s-ar face in toate culorile daca aude asta
Lavi, chiar m-as apuca sa-i fac Sabinei fratior daca as putea acum si daca n-ar fi ea disperata sa suga, asa ca deocamdata mai asteptam. Si Saby face acelasi lucru cu unghiutele la plasa de la patut, si le rupe oricat de scurt le-as taia, apoi se zgarie pe ea si ma zgarie si pe mine pe piept si pe fata.
Catralu, ma bucur ca s-a terminat cu bine
Si eu fac zilnic si fructele si legumele, mi se pare ca au gust mai bun facute mereu proaspete.
Saby merge in picioare tinuta de manute si tinandu-se de mobila, trebuie sa mearga cineva cu ea permanent prin toata casa. A inceput sa manance si mai mult (daca era posibil) si sa vorbeasca diverse, iar cand o supara ceva bodogane de parca injura. Continua sa vina sa suga de oriunde ar fi in casa daca vede sanul, ba chiar se catara pe mine si il cauta, ma trage de bluza. Maine plecam la mare, sper sa nu fie foarte frig.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madabout2003 spune:
Hola!
N-am mai intrat de pe la capitolul 67..dar n_am vrut cu nici un chip sa_l ratez pe 69 !!
Eu tocmai am iesit din sesiune, azi am avut ultimul examen am creierii franjuri!!! Maine incep stagiu si poate intru mai des sa vad ce a-ti mai scris in ultimele zile!
Emily e ok, a trecut si ea cu bine examenele, are 70 cm si 8.600. Mi_a zis pedriatra sa continui numai cu o masa divesificata in rest lapte, o fi bine n_o fii ma iau dupa ei ca vad ca pana acum ea e ok!
Am citit ca vorbiti de ce ghidusii fac strumfii. A mea inca nu stie sa zica consoane deci nema mama, papa, baba tata, in schimb stie sa tipe! Sau sa cante o zice ea dar eu zic sa tipa mai tare ca sirena CAP-ului! Serios, si cu cat te minunezi mai mult cu atat te incanta mai tare cu vocalizele!! Imi vine s_o mananc!
PS Saptamana asta am renuntat la regim ca dee trebuie sa ma recompensez ca am fost studioasa raaau! Revin miecuri cu vesti pe planul asta!
MADA mamica de Emily 07/08/07
violetan spune:
Fetele, un sfat, va rog mult. Ne zicea anya/alina de chamomila ch pentru dureri de dintisori. Am voie sa-i mai dau dac i-am dat 2 zile la rand acum cateva zile? Multumesc mult de tot! Il chinuie tare rau dintzishorii astia
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71