Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
loredana_76 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am pus si noi citeva poze noi la 8 luni.Am fost in parcul Carol si e foarte frumos acolo,mi se pare cel mai civilizat parc si mirosea a primavara.
Voi ce le mai dati dimineata in loc de fructe.David cred ca deja s-a plictisit numai de fructe ca nu prea mai vrea si nu stiu cu se sa-i inlocuiesc masa.Poate imi dati si mie niste idei.
panda77 spune:
Violeta, Vivela, - a se citi "plecaciune".
pentru toate dragele de mamici cu strumfei perfecti, va multumesc frumos pentru toate vorbele frumoase!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Vivela spune:
Mamici, voi cand faceti piureul de fructe, il faceti pentru mai multe zile? Adica merge sa facem ca la cel de legume sau cel de fructe, nefiind fiert/copt, trebuie facut de fiecare data proaspat? Eu recunosc ca am facut cantitate mai mare (pt 2-3 zile) dar nu stiu cat de bine am procedat.
Si inca o intrebare: fructele le dati cu coaja (ma rog, cele care se preteaza)? Eu le-am mai bagat la blender si am pus si para si mar cu tot cu coaja (inainte le curatam, dar de vreo saptamana nu le mai curat, doar le spal bine).
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
panda77 spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Mamici, voi cand faceti piureul de fructe, il faceti pentru mai multe zile? Adica merge sa facem ca la cel de legume sau cel de fructe, nefiind fiert/copt, trebuie facut de fiecare data proaspat? Eu recunosc ca am facut cantitate mai mare (pt 2-3 zile) dar nu stiu cat de bine am procedat.
Si inca o intrebare: fructele le dati cu coaja (ma rog, cele care se preteaza)? Eu le-am mai bagat la blender si am pus si para si mar cu tot cu coaja (inainte le curatam, dar de vreo saptamana nu le mai curat, doar le spal bine).
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
Vivela, eu fac piure de fructe in fiecare zi pt ca am inteles ca se oxideaza si se pierd vitaminele. Dar eu fac si piureul de legume in fiecare zi, asa ca poate exagerez. Coaja de fructe inca nu i-am dat Ilincai.
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
lorinaoo1 spune:
Lia da, matinale rau si eu cred ca incisivii superiori sunt de vina. Pe la 6 am dat-o cu dentinox si peste o ora a adormit si mi-a facut bucuria sa doarma aproape 3 ore Miruna ce mai face? Cum se mai simte? Roade la carti sau la ziare ?
Dna Hook tare mi-a mai crescut "cozonacul" (a se citi inima ) la aprecierile tale Daca nu a facut poc e pt ca am o inima mare-mare Si zau ca imi era dor tare de postarile tale mai optimiste cu gust de umor . Mai zambeste pe aici pe forum ca poate s-or tine departe de Adeluta toate relele
Anya bravo Arinei ca e vorbareata si ca e fata cuminte si afectuoasa A papat pascuta Arina ?
Petra ooo, ati fost la munte, ce frumos... Cum a reactionat Alma?
Alina.a Eli frumoasa.
Panda si eu subscriu la ce au spus fetele, ai o Ilinca grozav de frumoasa si comentariile de la fotografii le-am remarcat si eu de cand ai venit la strumfarie.
Ioana tine-o tot asa!
Ioanaiub ce-mi citira ochii? La voi e zapada? Brrr...
Vive eu nu dau fructele cu coaja, inca. Piureul si eu il fac pt mai multe zile si il pun la congelator in borcanele cu variatii de continut. Dar daca e piure de cartofi, il fac proaspat, pt ca nu-mi place cum arata decongelat.
Loredana ce scump e David , mai ales cand degusta niste toporasi sau mozolit pana la urechi Si sunt super pozele din parc.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
lorinaoo1 spune:
Asa... acuma vin si eu cu o intrebare: sotul meu a cumparat cereale Nestle grau cu miere pt 8 luni. Eu stiu ca mierea se da de la un an. Ii dau sau le pastrez pt papica buna peste vreo 3 luni (ca acusica facem 9 luni)?
Lori a mea cred ca e campioana la pozne: si-a dat cu ceva in ochi (posibil coada de la periuta de dinti sau cheile de jucarie) si acum are o pata rosie pe globul ocular (nu stiu prea multa anatomie, dar cred ca e pe cristalin); isi rupe unghiile sau si le da peste cap gheraind plasa de la patut sau orice altceva si mai are si pielea degetelor "arsa" de la frecarea cu plasa de la patut; a cazut pana acum de 4 ori , oricat de grijulie as fi crezut ca sunt; are niste unghii ascutite si se zgaraie tot timpul, chiar si in ureche, oricat i-as taia eu unghiile. Se pune cineva cu noi ?
violetan spune:
quote:
Originally posted by loredana_76
Buna dimineata si de la noi.
Am pus si noi citeva poze noi la 8 luni.Am fost in parcul Carol si e foarte frumos acolo,mi se pare cel mai civilizat parc si mirosea a primavara.
Voi ce le mai dati dimineata in loc de fructe.David cred ca deja s-a plictisit numai de fructe ca nu prea mai vrea si nu stiu cu se sa-i inlocuiesc masa.Poate imi dati si mie niste idei.
poze
Loredanaaaaaaaaa, ce baietzel ai ptiu ptiu ptiu!!! Ce papusha de copil! Mai rara la baietzei asa ceva!!! E absolut incantator, iar poza aia in care sta pe masa de calculator e fenomenala. Am si eu poze cu bb catzarat pe tastatura, dar a ta e mult mai meseriasha!!! Sa va traisca puishorul dragalash!!
Eu v-am mai zis: copilashii nostri sunt cei mai cei! De fapt eu ador toti copilashii, fara exceptie, numai ca nu pot sa nu ma minunez cand ii vad, de fiecare data cu aceeasi incantare!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Vivela spune:
Lavi, ne-am pune si noi cu voi, dar D e setat nu pe automutilare , ci pe mutilarea mea si a obiectelor din jur. Adica: mi-a facut praf aparatul foto (era cu o clapeta ce continea ecranul) si i-a stricat ceva, ca nu se mai aprinde deloc. N-am fost atenta si l-a prins si s-a jucat cu el, l-a bagat in gura, l-a balit, l-a chinuit bine si apoi l-a trantit pe parchet. Si atat i-a fost... deci poze cu noi, mai incolo, cand oi cumpara altul .
De zgariat, D zgarie si el, dar prefera fata mea si nu pe a lui, iar picioarele mele sunt pline de vanatai de la cate calcaie mi-am luat (tocmai am capatat una maaare si moooov ) .
Deci suntem si noi in topul nazdravanilor. Ma gandesc cu groaza cand o incepe sa umble si o sa prinda el ce-i place. Atunci sa te tii distractii .
Panda, Lavi, multumesc de raspunsuri .
Maaaama, ce urlaaaa....fug!
violetan spune:
Se pune cineva cu noi ?
[/quote]
Da!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Ioanaiub ce-mi citira ochii? La voi e zapada? Brrr...
da, azi dimineata era zapada, a nins aseara si azi noapte, acum s-a topit pentru ca e soare dar bate un vaaaaant reeeeece ... luni a fost mai interesant, la pranz erau 18 grade si seara ningea, cred ca vine din vestul Europei, ca si in Germania si in Franta e zapada
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez