Strumfi de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:
Originally posted by gogosel

panda, nu e adevarat! e foarte frumoasa si foarte expresiva.
o tzuc dulce pe obrajorii aia tari si carnosi!

tuturor strumfilor - NOAPTE BUNA si mamicilor - SOMN NEINTRERUPT!

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Gogosel , iti dai seama ca pt mine e neasemuita, printesa printeselor, suma de trasaturi perfecte etc . Dar, asa cum spunem eu cu ta-su, pe copilul asta l-am facut asa, de proba, sa ne facem mana. Abia urmatorul o sa fie cu adevarat perfect . E textul care indigneaza toata familia si asa de mult ne distram ca ne iau in serios si ne cred parinti denaturati .

Scuze, dragelor, pentru impolitete: BUNA DIMINEATA si de la noi si sa aveti o zi superba, cu strumfei veseli si papaciosi!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata, mamici si strumfei!
Am si eu o intrebare, mai ales la aline, daca se poate!
Nashika lui laurentiu e gravida in 8-9 saptamani si si-a facut analizele de sange (toxo, rubeola, cmv etc). I-a iesit IgM negativ la toate, dar la CMV a iesit IgM negativ si IgG pozitiv, cu valoare echivoca. Dr ginecolog (vargolici de la romar) i-a recomandat sa repete CMV si daca creste valoarea sa renunte la sarcina. Eu stiam ca daca IgM e negativ, chiar daca IgG e pozitiv inseamna ca a fost in trecut, dar nu e activat in prezent. Cum e? Ca ea isi doreste bble asta, mai ales ca anul trecut a pierdut in 6 saptamani o sarcina (se pare) gemelara. Ma ajutati cu un raspuns? Va pup pe toate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Lavi, multumim de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata.
Lavi, multumim de cafeluta, eu acum o beau.

Violeta, nu vreau sa ma substitui alinelor, vreau insa sa-ti spun ca eu, la analizele din sapt 8-9, am avut IgG pozitiv (120) la rubeola si IgM negativ (chiar am in fata dosarul in care am pus eu toate analizele din timpul sarcinii, ca sa fiu sigura ce-ti zic). Si dr meu nu s-a aratat prea ingrijorat (spre deosebire de mine) si tot asa mi-a explicat, ca am avut in trecutul relativ recent - poate in ultimul an, poate in ultimele 6 luni boala si ca nici vorba sa-mi afecteze sarcina. Inutil sa-ti mai spun acum ca D e perfect, deci dr a avut dreptate. Sanatate multa nashicii si sarcina usoara.

Editez ca sa spun ca acum am obsevat (cum naiba n-oi fi vazut pana acum ) ca si CMV era pozitiv (IgG), dar era 14, deci valoare mica. Nu era trecuta cu rosu pe hartie, spre deosebire de cea pt rubeola si de aceea cred ca mi s-a parut normala.

www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by panda77

Multumesc frumos, cafera si violetan pentru cuvintele voastre frumoase ! Adevarul e ca fie-mea nu e o frumusete in sensul clasic, dar e expresiva .

dulce toti strumfeii .

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mai spune cineva asta dupa ce vede www.flickr.com/photos/23506973@N07/2283632060/" target="_blank">aici???

Nu frumoasa, foarte frumoasa mi se pare Ilinca!!! Si apoi...cum definesti tu "frumusetea clasica"? Stiu ca esti mandra de ea, ca e cel mai frumos copil din lume pentru tine. Ti-am scris ca sa stii ca nu doar pentru tine. Si eu o consider foarte frumoasa, clasic sau nu, habar n-am. Prea ni se pare ca numai modelul "de coperta" e bun. Suntem oare manipulati?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt raspuns, vivela!
Panda, papushika ta e FRUMOASA in toate sensurile clasice sau neclasice. Asta e situatzia, n-ai ce-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:

Gogosel , iti dai seama ca pt mine e neasemuita, printesa printeselor, suma de trasaturi perfecte etc . Dar, asa cum spunem eu cu ta-su, pe copilul asta l-am facut asa, de proba, sa ne facem mana. Abia urmatorul o sa fie cu adevarat perfect . E textul care indigneaza toata familia si asa de mult ne distram ca ne iau in serios si ne cred parinti denaturati .

Scuze, dragelor, pentru impolitete: BUNA DIMINEATA si de la noi si sa aveti o zi superba, cu strumfei veseli si papaciosi!

Draga mea, v-a iesit din prima! Cred si eu ca indigneaza pe toata lumea afirmatia ta, si eu te-as lua de urechi daca ai fi pe langa mine. Daca ai avea dreptate, as mai zice, dar la o asa minunatie de copil, numai bun de pupacit toata ziua, zau ca nu merita sa faci astfel de afirmatii, nici macar in gluma.
Si da, ai dreptate, urmatorul o sa fie ... MAI perfect (scuze, nu m-am putut abtine).

www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:

Multumesc frumos, cafera si violetan pentru cuvintele voastre frumoase ! Adevarul e ca fie-mea nu e o frumusete in sensul clasic, dar e expresiva .

dulce toti strumfeii .

Mai spune cineva asta dupa ce vede www.flickr.com/photos/23506973@N07/2283632060/" target="_blank">aici???

Nu frumoasa, foarte frumoasa mi se pare Ilinca!!! Si apoi...cum definesti tu "frumusetea clasica"? Stiu ca esti mandra de ea, ca e cel mai frumos copil din lume pentru tine. Ti-am scris ca sa stii ca nu doar pentru tine. Si eu o consider foarte frumoasa, clasic sau nu, habar n-am. Prea ni se pare ca numai modelul "de coperta" e bun. Suntem oare manipulati?

Oana, nu stiu cat este manipulare , eu cred ca de vina pt atitudinea mea defensiva e de fapt educatia primita, care excludea aprecierile de ordin fizic: erai fie prost fie destept .
In ceea ce o priveste pe Ilinca, am de gand sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa echilibreze frumusetea ei fizica (despre care n-am s-o las sa se indoiasca) prin valori interioare. Dar asta muuult mai tarziu...pana atunci o alint la greu cu "frumoasa lu' mama".

Oare am reusit sa ma fac inteleasa, ca stiu ca am tendinta sa ma complic prin explicatii cand de fapt vreau sa simplific lucrurile ?

Asa ca multumesc frumos Oana pentru cele scrise: alaturi de celelalte fete care mi-au scris mi-ai oferit o bucurie intensa: am acum o pipota cat Casa Poporului . si sper sa-ti platesc curand cu aceeasi moneda .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

mai mai mai OANA GHINETZ sa iti fie o mare rushinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma uitai peste pozele tale si ce am vazut mullte dar multe multe bunataturi imi curg balele la propriu la figurat la ce vrei tu... inca ma mai uit... yumyyyyyyy yummyyyyy

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Waw! Ma flatezi rau de tot!
Spune ce ti-a facut mai mult cu ochiul si da comanda pentru cand ai drum prin Iasi. Te astept cu drag. O sa asortez cu o cafea si o pofta nebuna de stat la palavre.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:

dulce toti strumfeii .

Oana, nu stiu cat este manipulare , eu cred ca de vina pt atitudinea mea defensiva e de fapt educatia primita, care excludea aprecierile de ordin fizic: erai fie prost fie destept .
In ceea ce o priveste pe Ilinca, am de gand sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa echilibreze frumusetea ei fizica (despre care n-am s-o las sa se indoiasca) prin valori interioare. Dar asta muuult mai tarziu...pana atunci o alint la greu cu "frumoasa lu' mama".

Oare am reusit sa ma fac inteleasa, ca stiu ca am tendinta sa ma complic prin explicatii cand de fapt vreau sa simplific lucrurile ?

Asa ca multumesc frumos Oana pentru cele scrise: alaturi de celelalte fete care mi-au scris mi-ai oferit o bucurie intensa: am acum o pipota cat Casa Poporului . si sper sa-ti platesc curand cu aceeasi moneda .

Mergi la inceput