Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Delphinas, e legea grvitatiei, d-aia se scurge.. in sus n-are cum sa mearga E ok, stai linistita. Si e mai bine vaginal. Eu cand am inceput sa iau prima data utrogestan, la inceputul sarcinii am facut si o mica alergie la el... facusem un fel de basicute care ma cam mancau... dar au trecut cam intr-o saptamana, de la sine. Scrie pe prospect ca pot aparea.
Monic, multam de info. Eu nu prea merg la targuri, asa ca habar n-aveam. O sa ma orientez, poate ajung vineri, ca scapa al meu mai devreme de la munci.

_
Our future determines our past
Fasolica de S16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata somnoroaselor! La noi in Baia Mare a nins azi noapte, peste tot e alb. Si e si friiiiiiiiig, -2 grade. Ce bine era in pat la caldurica, din pacate a trebuit sa vin la birou.

Delphinas, utrogestanul curge, din pacate. Eu schimb 4-5 absorbante pe zi (din alea zilnice). Asta e. Pe cale orala nu pot sa-l iau pentru ca imi da o stare de somnolenta. Era sa adorm la semafor intr-o dimineata , noroc ca m-au claxonat cei din spate. Eu iau utrogestan de 2 luni, am inceput cu 4/zi, acum pun doar 2, dimineata si seara.

Ma simt bine azi, sunt happy! Sper sa se mentina starea asta de bine pana la sfarsitul zilei. Sunt ca un copil mic zilele astea, ieri am inceput sa plang cand am probat o pereche de pantaloni din catifea care nu-mi intrau pe burta si sotul mi-a spus "sunt mici, nu te mai chinui". Saracul nu a avut nici o intentie sa ma jigneasca sau sa faca misto, atatea scuze si-a cerut dupa aia cand m-a vazut cu lacrimi in ochi. De ce suntem asa de sensibile? Ma enerveaza chestia asta, inainte glumeam pe tot felul de chestii, acum daca imi spune cineva ceva care nu-mi place incep sa dau apa la soricei.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetelor si de la mine

Si mie imi este asa de somn... cred ca de la vremea asta proasta!! Fi-miu s-a bucurat tare mult de dimineata cand a vazut pe geam zapada, abia astepta sa plece la gradi sa se poata juca un pic cu ea. La noi se pusese in toata curtea si pe masini, dar pe alei nu. Altfel e caldut afara, nu e ger....

Anis imi pare tare rau de rezultatele proaste, dra nu este nimic ce nu s epoate rezolva!! Incearca sa ai mai multa grija de tine si sa papi mai bine. Iti tin pumnii sa se rezolve repede si bine. Fetele ce mai fac??

Ramonzca, la mine a fost cam pe invers.... Aveam placenta dezlipita, am racit si am tusit destul de rau, dar cand mi-a trecut raceala si am fost la eco, mi se lipise si placenta!!! Acum raceala si tusea mi s-au intors, mult mai rau ca data trecuta, dar sper sa nu patesc nimic... Bafta multa si sanatate!!!!

Khristin, felicitari pentru bebe maricel!!! Masuratorile seamana foarte mult cu ale mele de la 12 sapt si 5 zile, insa nu stiu cate ai tu?!?!?! Pune si tu la semnatura si nr de saptamani ca sa putem corela ce spui cu varsta lui bebe. Te pup si sa creasca mare si sanatos!!!!

monica_dicut si eu voi merge la kidex, dra nu ca sa cumpar pentru bebe. eu am de facut cumparaturile de primavara-vara pentru Matei. Pentru bebe nu cumpar deocamdata nimic, caci mai intai tre sa fac ordine in ce mai am de la Matei si apoi sa vad ce mai trebuie cumparat... In plus de asta nici nu stim ce va fi, baietel, fetita....
Eu zic ca daca gasesti oferte deosebite la carucioare, scaunele de masina.... poti sa iei de pe acum. Dar tine cont ca si in aprilie mai e un targ, Baby Expo la Polivalenta, si poti gasi si acolo ce-ti doresti...

Va pup si va urmaresc...

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

innebunesc!!!!!!!!!!!!!!nu-mi trece raceala...noaptea nu tusesc deloc dar ziua e crunt..degeaba am luat ieri 3 paracetamol...4-5 ceaiuri de lamaie....vreo 8 vitamina C cu propolis, tinctura de propolis, sirop de brad....inhalatie....nimic

deseara merg la dr gineco si parca vad ca-mi va spune sa nu plec la londrace ma fac??????????

cum se face ridichia neagra ca l;a mine nu lasa zeama....ce gaura se face in ea si cata miere se pune????????

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Remember me ?
Si eu vreau sa merg la Kidex macar in ideea ca o sa vad toate caruturile la un loc si pot sa ma hotarasc pe care l-as vrea. Ca asa din pozele de pe net sau din magazine nu m-am lamurit. Sau poate ce vreau eu e imposibil .. exista si varianta asta.
Oricum am inteles ca celalalt targ, Baby Expo ar fi si mai bun la partea asta de nou-nascuti. Vin mai multe firme. La Kidex ar fi mai mult pentru copii mai mari. Ma rog, om vedea.
Eu de abia astept saptamana viitoare ca ma mai duc la o eco sa vad ce se mai intampla pe acolo. In rest totul e ok, nimic nou. Cu kg inca stau bine. Am pus doar 1,5 pana acum. Am inceput sa visez la concediu. Asa ca si targul de turism e in target weekendul asta.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

buna dimineata, burtici !
va pe toate !
delphi, eu de la bun inceput iau utrogestan pe cale vaginala, unul dimineata, unul seara si patesc exact ca si tine. asta este. sper sa ajunga si acolo unde trebuie macar o parte din el...

anis, imi pare rau ca esti dezamagita, din pacate nu suntem sanatoase 100%, cum ne-am fi dorit, mai avem mici lipsuri insa cu tratament sigur totul va fi bine pentru bb.

eu am inceput iar cu o semi paranoia, pana in 10 aprilie cand mergem iar la eco...mai e cale lunga... eu greturi nu mai am de ceva vreme si nici senzatii de nici un fel in burtica. parca nici burta nu a mai crescut deloc... ma gandesc, desigur, oare o bine bb??? oricum am decis ca nu ma mai suport ! trebuie sa ma vopsesc urgent ! am asteptat pana la 14 sapt. deci jumatate de par e negru, jumatate e blond !!!! ma simt urata si grasa !!!! ce ziceti? sa mai astept cu vopsitul? o fi prea curand? habar nu am...

fete, ce mai stiti de julymorning?

rose

Mergi la inceput

Anis, imi pare rau de analizele tale. Trebuie sa vorbesti cu medicul tau, cu siguranta iti va da tratamentul potrivit. Din pacate nu ne putem feri de toate bacteriile care colcaie in jurul nostru, eu in trecut am avut probleme cu candida, gardnerella si tot din spital m-am procopsit cu un streptococ D. Acum e totul OK, dar m-am chinuit si eu cu tratamentele.

Ramo, offff pacatoasa raceala ai. Stai cuminte in patut si urmeaza tratamentul cu ceaiuri si paracetamol. Si neaparat vitamina C.

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

a-rose cica ar fi bine...
Prezent la datorie.

_
Our future determines our past
Fasolica de S16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

neata, julymorning !!
abia acum am vazut ca ai scris ! ma bucur ca esti bine ! ca de cateva zile nu te-am mai "citit"...

rose

Mergi la inceput

Fetelor, am 2 intrebari : ce papati azi si cu ce va ungeti burticile ca sa nu faceti vergeturi. Sa nu va suparati pe mine, azi sunt zuzu

Ce noroc aveti ca in Bucuresti sunt tot felul de targuri pentru copii. In orasul meu nu se organizeaza nimic. De abia astept sa-mi povestiti ce ati vazut frumos

Pui mic

16+

Mergi la inceput