Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)
Raspunsuri - Pagina 8
khristin spune:
Salutare ,
In primul rand sa va spun ca aici ninge cu niste fulgi ca-n povesti de nu-ti vine sa crezi....peisaj feeric de iarna adevarata, si chiar ai crede de n-ar fi sfarsitul lui martie , in sfarsit....
Apoi, sa va spun ca am venit de la eco, cu vesti bune, emotionati si indragostiti tare de pui ....am dat peste o tehnciana super simpatica si vorbareata care se tot minuna de ce se tot misca bb, moment in care i-am spus sa nu mai faca glume din astea cu mine ca fiimea a fost culmea energiei, si ma asteptam macar la al doilea sa fie mai potolit , eh, se pare ca nu Cat il masura acolo, a inceput sa sughita nevoie mare, hac-hac , isi ducea degetelul in gurita, ne-a incantat la culme, atat pe mine cat si pe taica-su. Se pare ca bb se dezvolta normal la caldurica, si ca e cu o saptamana mai avansat, ceea ce mi-a schimbat DPN pe 29 septembrie de la 5 oct., ceea ce ma cam mira, in sfarsit il voi lasa asa cum au spus initial....deci masuratorile sint pliul nucal 2.00 mm, CRL - 67.6 mm si BPD - 20.6 mm si 155 batai/minut . Deci asta-i puiul . Masuratorile voastre cum au fost? Data viitoare mergem la eco intre 18 si 20 saptamani, si ni-l masoara vreo ora, timp in care speram sa aflam si sexul. Pupici tuturor gravidutelor
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
zambetmic spune:
'neata burtici
eu mi-am propus pana vineri sa fiu optimista si sa ma gandesc numai la scenarii fericite
iar daca mi se confirma ca e totul ok, chiar m-am gandit sa ma duc sa cumpar ceva frumos
m-am mai gandit sa fac si un ceva ... inca nu stiu ce, unde sa pun pozele de la eco, poze cu mine la diferite stadii ale sarcinii si sa scriu cateva cuvinte, cum m-am simtit (pana acum cuvantul definitoriu va fi paranoia ) ce simptome am avut, greutatea, chestii de genul asta, care sa ramana amintire
anis, imi pare rau ca ai probleme, dar sper ca se vor rezolva cu tratament, nu?
va doresc o zi frumoasa tuturor!!!
guguloi 11+
monica_dicut spune:
Neatza burtici
Eu sunt lesinata de
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
monica_dicut spune:
Fetele din Bucuresti, mergeti careva la Kidex?
O fi prea devreme sa ne apucam sa cumparam una alta?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
_giulianna_ spune:
Neata dragute burtici!
Moni eu am zis ca ma duc la Kidex dar n-o sa cumpar nimic pentru ca nu vrea sotul sa cumparam nimic inainte. Imi vine sa-l
Zice sa-mi aleg eu ce vreau, sa-i spun tot tot si se va ocupa el cat voi fi la maternitate.
Daaarrrr daca mergem poate se lasa induplecat si cumparam totusi ceva.
Apropos....cand incepe Kidex?
17+
Mamica fericita de
JulyMorning spune:
Neatza!!
Si eu as merge la kidex, in special pentru ca am inteles ca se gasesc si haine pt gravidoase... si neaparat tre sa imi iau niste pantaloni. La Romexpo va fi? Eu inca nu ma apuc sa cumpar nimic... mai asteptam un pic.
_
Our future determines our past
Fasolica de S16+
monica_dicut spune:
Incepe maine, pe 27 si tine pana duminica pe 30.
E super daca au si haine de burtoase. SI tot 27-30 e si targul de turism, tot la ROmexpo. Asa ca impuscam doi iepuri dintr-o lovitura
POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa
EL NINO
JulyMorning spune:
Monic, stii cumva si intre ce ore e? Ca vineri ne gandeam sa tragem o fuga pe la munte, asa ca pierd weekendul si poate ajung joi... oi avea timp dupa serviciu?
_
Our future determines our past
Fasolica de S16+
Delphinas spune:
Buna dimineata. da nu face nimeni cafeluta astazi? eu vreau laptic cald. ia sa pun eu de si sa va astept pe toate.
anis imi pare tare rau ca esti dezamagita in privinta analizelor. si mie mi-au iesit transamiazele marite, chiar ma gandeam ca pot avea hepatita b, dar dr m-a intrebat daca am luat cumva paracetamol cu o zi inainte, caci din cauza asta e posibil. incearca mai bine sa le refaci in alta parte si sa vezi cum ies.
monica nu mai vb de ca abia mai pot sa-mi tin ochii. abia ma trezesc dimineata. imi vine sa dorm non-stop.
fetele de luni iau utrogestan pe cale vaginala si stau eu in pat jumate de ora, dar dupa aia absorbantul zilnic e plin de utrogestan. scuzati detaliile. asa patiti si voi? si mi-a zis sa-i iau vaginal de acum, caci oral imi da o stare parca as fi beata.
si la mine ninge ca in povesti. zici ca vine craciunul nu pastele. dar poate isi revine vremea. si eu duminica vreau sa merg la meci, pe stadion. poate iese soarele.
va dulce pe toate si va astept la
poze
9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute
monica_dicut spune:
july, de la 9 la 6 tin cam toate targurile.Nu cred sa fie altfel dar nu garantez 100%. Asta e nasol ca nu prea ai timp sa ajungi dupa serv. In timpul saptamanii nu e nimeni si in weekend e buluc.
POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa
EL NINO