Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)
Raspunsuri - Pagina 10
JulyMorning spune:
a-rose multam de gandurile pt mine. Nu prea am avut chef... am citit din cand in cand, dar m-am abtinut de la scris. Am facut amnio ieri si cred ca si de la emotii. In rest totul ok, astept rezultatul.
_
Our future determines our past
Fasolica de S16+
anca81 spune:
JulyMorning, iti tinem pumnii sa iasa bine amnio si felicitari pentru semnatura
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
16+
monica_dicut spune:
Nocom, ma voi duce cu siguranta si la Baby Expo. Acum cred ca ma duc asa mai mult sa vad ce si cum. Nu cred ca voi cumpara neaparat. Probabil ca voi lua ceva la ce nu ma voi putea abtine.
Anca81, mie mi-a recomandat cineva crema de la Mustela. Cu aceea ma dau. E 70 ron tub de 250 ml la Sensiblu si HelpNEt
ramo sa treaca. La ridiche tre sa faci gaura ca un uragan, mai mare sus iar jos doar o intepi putin si o umpli cu zahar sau miere.
a-rose paranoia e normala
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
musettepink spune:
Helloooo!!!!!!!
July tin pumnii la amnio!!!!!!!!!!!
Monica si eu merg la Kidex dar mi se pare cam devreme sa ma apuc sa cumpar carucior si patut si alte alea dar ma uit la toate modelele si ma hotarasc care imi place.Dar cred ca la hainute nu ma abtin,din alea o sa cumpar
Anis imi pare rau pt analize,vezi ce zice dr.el stie de acest virus care circula prin spital.Tie la cate saptamani ti-a facut cerclaj?si daca nu-l mai faci in spital atunci unde?cred ca cerclaj ma paste si pe mine si acum chiar m-ai speriat.
Felicitari tuturor celor care si-au vazut bebelusii la eco
Anca81 eu pt vergeturi ma dau cu o crema de la Arkopharma,mi-a recomandat-o o prietena farmacista si uneori cu ulei de masline,dar ma dau cand imi aduc aminte nu ma dau zilnic.
Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
15+
a-rose spune:
anca81, subscriu !
in deva nu exista nici un fel de targ pentru nimic, nici rochii de mireasa, nici bebelusi...0... mai mult, am intrat ieri in singurul magazin de gravide care se vrea cu pretentii si m-am ingrozit ! cred ca voi da o fuga pana in cluj sa-mi iau cate ceva hainute...
cat despre papa, eu azi sunt yoplait cu piersica alba bunacioasa. plus ca am papat deja 1 ceai, o banana si jumatate de sandvici...si e numai ora 10 !!!am uitat aseara sa fierb laptele, ca de obicei pana la ora asta beam si o sticluta de teddy cu lapte facut cu inka si miere...
rose
anca81 spune:
Rose, la fel si eu, voi merge in Cluj pentru hainute si articole bebe. Ieri am cautat in dulap niste pantaloni mai larguti si spre norocul meu am gasit o pereche. Dar sunt din stofa si trebuie sa-i port cu tocuri. Jeans-ii care-i purtam cu incaltaminte sport imi sunt cam stramti pe burtica cand stau jos, au inceput sa ma deranjeze. Am neaparata nevoie de o pereche de pantaloni de gravidoasa. In Baia Mare, nimic. Mie salopetele nu-mi plac deloc, asa ca nu sunt o optiune pentru mine.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
16+
oanasm spune:
'neata burticutze!
pupici la toata lumea!
july mamik..sunt sigura iese totul bine la amnio!!! cand primesti rezultatul?
anca nici in satu mare nu se organizeaza nimik de expo pt bebei si/sau burtici..asta e...eu din ungaria cred ca voi face mare parte din cumparaturile lui bb!
monica uitasem sa-ti spun ca pe langa hartia de la dr, iti tebe si o hartie scrisa de tine..cum ca soliciti reducerea programului pe baza recomandarilor dr..sau ma rog, ceva de genu!
cineva zicea de salar in conditiile unui program redus cu 1/4! salarul ramane la fel!!!!
Oana
17+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Delphinas spune:
fetele...eu azi am venit la scarbici si cu sarafanul de la compleu. de fapt de ieri l-am imbracat, cand am fost la nasi si se uitau asa frumos la mine si ma admirau. chiar ma simteam super bine. si cei de la servicu s-au mirat, dar ieri chiar mi-a fost frigut la burtica si am zis ca nu stau cu sarafanul in dulap si mie sa-mi fie frig la burta. chiar daca nu am eu burta de sarafan, dar ce mai conteaza eu sunt si pot sa le port.
initial am avut oarecare retineri sa le port, credeam ca poate aduce ghinion, dar dupa ce am vazut mazarica-brotacel la eco, m-am mai relaxat. dr chiar mi-a zis ca stresul asta o sa-mi afecteze scoarta.
poze
9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute