Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello burticilor!!!! Azi dupa 15 ma duc sa iau rez.la DT. Sper sa fie bine totul!!!!!
delphinas multim de cafeluta...tocmai o savurez....yummy
irina bine ai venit si o odisee norocoasa iti doresc
anis cred ca stii ca in sarcina anumite valori pot di crescute sau marite....ai grija de tine, nu te ingrijora , cu tratament toate trec.....si tu doar ai mai trecut prin 2 sarcini asa ca trebuie sa fii puternica. Multa sanatate!!!!!
khristin felicitari pentru bebe miscaret si marisor
julymorning felicitari pentru semnatura si la mai mare!!!!! Tinem pumnii sa iasa bine amniocenteza
ramo multa sanatate!!! ai grija de tine!!! placenta nu se poate dezlipi de la tuse!!!! nu te ingrijora
monica_dicut eu zic ca paranoia o fi ea normala dar nu e buna la nimic....doar rau face...mult mai buna este gandirea optimista

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

july, ce mari sunteti ! abia astept sa ajungem si noi la 17 saptamani !!! tot inainte !!! iti tin pumnii la amnio si sunt convinsa ca va fi ok. tu esti tanara, faci sport - asa mi s-a parut din pozele tale - ai o viata sanatoasa, sigur va fi bine !

anca, am uitat sa raspund la intrebarea 2 : eu ma ung pe burta, sani si coapse numai cu ulei de masline. miros ca o salata ! o prietena de a mea s-a uns cu ulei de masline si nu a avut nici macar o vergetura, absolut nimic. se mirau toate asistentele de la maternitate ! am inceput doar de cateva zile dar constat deja ca pielea e mai fina... mirosul ma deranjeaza putin dar imi face impresia ca trece repede sau nu ma mai simt eu ! oricum, nu am auzit plangeri de la sot. stiu ca mi-ar zice daca ar constata ceva.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

july DD o sa aiba grija de tine si de bb si o sa fie bine cu amnio. DD are grija de noi toate.

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

july DD o sa aiba grija de tine si de bb si o sa fie bine cu amnio. DD are grija de noi toate.

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumesc de sustinere, fetelor, sunteti niste dragute!
Oana, rezultatele le primesc cam in 10-14 zile. Nu sunt foarte ingrijorata, ca oricum nu mi-ar ajuta la nimic. Ce-o fi o fi.... ajungem acolo si vedem ce avem de facut mai departe.
a-rose eu n-am apucat sa pun poze.. doar cu catelul si ceva de la eco.. deci nu eram io in poze. Si pana la un moment dat am fost mai sportiva, dar in ultimul timp nu prea.
Sa vedeti chestie: am fost la doc de fam sa-mi mai iau cateva zile de concediu, asa mi-a recomandat medicul dupa amnio. Medicul nu era, insa asistenta mi-a dat.... dupa ce mi-a tinut o prelegere ca de ce fac amnio.... ca este atat de periculoasa, ca uite ce tineri si frumosi suntem amandoi, cum sa cred ca poate fi ceva in neregula cu bebele. I-am explicat ca trebuie sa stiu, nu pot sa stau cu mainile in san si sa nu fac nimic, cand stiu ca exista o procedura simpla care ma poate ajuta. Ea o tinea pe a ei.. ca pot sa ma infectez. pffff.... ce-mi plac mie oamenii astia care insista aiurea-n targ, fara sa-ti respecte parerea. Da' am fost draguta cu ea, ca poate mai am nevoie de concediu.
De saptamana viitoare ma intorc la serviciu... aveti idee daca programul se poate scurta doar cu 2 ore, sau pot reduce pana la 4 ore?? Si daca da... cum?
Apropo... nu se gandeste nimeni sa cumpere macar partial din cele necesare (carut, perna de dormit, etc) online, de pe site-uri? Pe ebay au niste preturi incredibile...

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Rose, va fi si la Cluj Baby Expo, 6-8 Iunie. Yuppppeeee!

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

July, n-am stiut de amnio. Sunt cam zapacita. Ai facut-o sau o faci ca nu prea am inteles bine?

Oricum bafta. Sunt sigura ca va fi totul bine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Monica, am facut-o ieri :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata burticute!!

Anca, eu tot cu ulei de masline ma ung si stiu din experienta altor fete ca este f..f bun.

O zi buna tuturor cu vesti bune si fara greturi

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna fetelor,
acum am venit si eu de la dr.....m-a consultat pe masa si mi-a luat secretie pentru analize.A zis ca totul e bine, asteptam rezultatele analizelor iar peste 2 saptamani sa fac TT. Asta cum se face ? tot din secretie sau din sange?

Va si va doresc o zi buna.

14+

Mergi la inceput