Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning
Apropo... nu se gandeste nimeni sa cumpere macar partial din cele necesare (carut, perna de dormit, etc) online, de pe site-uri? Pe ebay au niste preturi incredibile...

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Eu stiam ca site-ul E-Bay nu accepta comenzi din Romania. Stiu eu gresit??????

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Beatrice, pentru TT se iau cam 10 ml de sange... o seringa mititica. Si eco facuta cu max 2 zile inainte.
Andy, se fac comenzi, cum sa nu. Doar acum 2 saptamani am facut o comanda de pe ebay spania. Merge de pe oricare ebay: SUA, anglia, germania, spania, italia... Doar ca vanzatorul trebuie sa fie dispus sa trimita. Acolo la datele tranzactiei de obicei e trecut unde anume e de acord sa expedieze: europa, sua, restul lumii. Problema putin mai complicata e ca trebuie sa-ti faci cont paypal. Dar de aprox 1 an si jumatate este acceptata si Romania pt paypal.

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Beatrice, pentru TT se iau cam 10 ml de sange... o seringa mititica. Si eco facuta cu max 2 zile inainte.
Andy, se fac comenzi, cum sa nu. Doar acum 2 saptamani am facut o comanda de pe ebay spania. Merge de pe oricare ebay: SUA, anglia, germania, spania, italia... Doar ca vanzatorul trebuie sa fie dispus sa trimita. Acolo la datele tranzactiei de obicei e trecut unde anume e de acord sa expedieze: europa, sua, restul lumii. Problema putin mai complicata e ca trebuie sa-ti faci cont paypal. Dar de aprox 1 an si jumatate este acceptata si Romania pt paypal.

_
Fasolica de S17+

Eu m-am uitat ca au o lista cu tarile unde expediaza si ro nu era trecuta si de aceea intrebam. Dar daca se poate e super atunci. Mersi de info!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

july, poate ca am vazut pe altcineva. blonda, imbracata sport la malul marii ! catelul stiu sigur ca l-am vazut e negru, nu? programul de lucru eu stiu ca se poate reduce numai cu 2 ore, respectiv 1/4 din 8 ore...

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

super, anca ! vom avea burtici respectabile atunci...

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Beatrice, eu maine ma duc la TT.
Inainte te duci la dr. sa-ti faca un eco - mie mi-a zis sa fac analiza a doua zi dupa ce merg la eco ( si iti completeaza o fisa de date cu care te duci la recoltare sange )
Eu azi ma duc la eco si maine dimineata la TT. La noi costa 110 ron si trebuie sa mergi nemancata ( sau sa papi ceva f..f usor)

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

a-rose ai o memorie fantastica . Da, alea sunt pozele: un catel negru si o blonda... dar e cumnata-mea, nu eu. Eu faceam pozele :). Si poze cu mine n-am pus, ca nu gasesc niciuna pe calculator... le-am mutat pe toate pe cd-uri, din lipsa de spatiu pe hard si naiba mai stie pe unde sunt... Dar o sa incerc sa caut... desi nu prea am cu ce ma lauda, doar niste mai multe kile in plus...

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetele va poftesc la potricale. am cumparat 2 kg. Doamne as manca portocale intr-o veselie. inainte nu ma dadeam asa in vant dupa ele, dar acum....yamiii ce bine sunt. si ma gandesc ca acusi incep sa nu mai aiba nici un gust, sa fie fade si ce ma fac eu...oare nu pot sa-mi plantez un portocal acasa?

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna dimineata.
Frig azi in Bucuresti nici nu ma mir ca in unele orase a nins.
Eu azi am papat merdenele ( asta le pap in fiecare dim ) si un mar.
Nu stiu ce sa mananc la pranz. Eu lucrez in cetri

Si pe mine ma bate gandul sa ma duc la Kidex vedem in weekend
www.kidex.ro
La Baby Expo ( www.babyexpo.ro) am fost si cand eram burtica si cu Inisa bb si mai mare de cateva ori si e nebunie acolo. Acolo am luat si caruciorul Graco cu super pret.
Dar ei zic ca e prea repede sa luam pp bebei ceva doar asa la o plimbarica.

July tinem pumni sa iasa bine amnio

Aly programul de 6 ore este platit 100%

Ramoncsa bafta la echo

Anis, probabil analize au oest proaste din cauza sarcinilor apropiate. Corpul isi revine mai greu. Curaj

Khristin felictari pt bb miscator

Andy tinem pumni la DT

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Delphinas apropo de fructe... ma gandeam ca noi prindem cea mai faina perioada, cea mai bogata in fructe si legume. Apar ciresele, capsunile, pepenele... eu abia astept. Cred ca o sa gasesti alte fructe drept inlocuitor pentru portocale :)

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput