Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri , am crezut ca iar ma urca pe masa sa-mi i-a secretie ca nu-mi place deloc.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

laureta multam
Si multumim si pt link-uri, m-am lamurit si cu programul cum e. Bine ca mai e unul in aprilie, atunci sigur cred s-ar putea sa fac ceva shopping.

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

sa nu fac o confuzie TT-ul este triplu test , cel pentru sindromul down nu?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Beatrice, triplu test e pentru Down, Edwards si defect de tub neural.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

[quote]Originally posted by anca81

Fetelor, am 2 intrebari : ce papati azi si cu ce va ungeti burticile ca sa nu faceti vergeturi. Sa nu va suparati pe mine, azi sunt zuzu

Salut burticilor

Eu ma dau cu un ulei special contra vergeturilor in perioada sarcini, este produs de Weleda si mi l-a recomandat cineva care a folosit si nu s-a ales cu absolut nici o vergetura. E putin cam scump...

Am o intrebare: imi puteti spune pentru ce luati utrogestan caci mie nu mi-a dat medicul asa ceva si aici citesc ca iau multe fete?

o zi minunata la toate burticile

11+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ma oftic pt ca sunt prea devreme targurile astea.
Eu mi-am propus sa investesc in hainute cand plec in Grecia. Sunt mai frumoase si mai ieftine acolo.

La targ sa ma uit de carut, patut, cadita, masa de infasat etc...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor, a venit randul meu la paranoia!!!!

Am facut saptamana trecuta DT la Medicover, la Synevo, si ieri m-au sunat ca sunt gata si mi le trimit pe mail. Am asteptat, am asteptat, dra nimik. Ii sun de dimineatza si imi spun ca mi le trimit in max 1/2 de ora. Pe la 12 am sunat iar, le-am dat si un nr de fax si imi spuneau ca in 10 min mi le trimit, dra tot nimik!!!!!! Sa fie oare ceva nasol la rezultat si nu vor sa le trimita pe mail?!?!?! Stiti vreuna sa existe vreo politica in acest sens, daca sunt nasoale, sa nu le trimita, ci sa mergi personal sa le iei???? NU vreau sa exagerez, ca nu-mi sta in fire, insa nu mai am rabdare sa astept... si asta ma innebuneste!!!!!!

OFFFF

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nacom, tatal meu este f.f. bolnav. A facut si el analizele si i le-au trimis prin fax. Cand s-a dus cu ele la dr., doctorii si-au facut cruce ca un om cu astfel de analize inca mai traieste, asa ca... nu cred ca e vreo chestie ca altfel lui nu i le mai trimiteau prin fax
Rabdare, poate e vreo asistenta mai lenesa azi la munca!! :))

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom, sunt sigura ca sunt doar ocupati. Dar suna-i din nou si spune-le ca ai programare la medicul tau in 30 de minute si ai nevoie si de analize, sa te le trimita urgent. Poate functioneaza

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am inteles,

Multumesc Denisa, si imi pare rau sa aud asta despre tatal tau. Multa sanatate ii doresc!! Atunci, o sa mai astept......

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput