Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna fetelor,
eu ma simt din ce in ce mai bine, adica nu prea mai am nici greturi si nici ameteli. Ce ma enerveaza e ca ajung foarte greu dimineata la servici....de cand nu mai pot lua metroul de la obor fac cam o ora si jumatate pana la servici....e o aglomeratie infernala si mereu ajung cu draci la servici.
Va doresc o zi superba plina de vesti bune.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor ati citit in ziare de barbatul insarcinat care va naste in iulie o fetita?!!????????"saracu " cica a mai fost insarcinat cu tripleti dar a trebuit sa renunte la sarcina.......

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Musettepimnk, am citit...dar "barbatul" este de fapt femeie

A suferit o operatie de schimbar ede sex...insa si-a pastrat organele de reproducere feminine...
Asta inseamna ca nu ia 1 mil de dolari..

17+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

toate burticutzele!!!!!
maria2004 felicitari pentru semnatura(eu iti zic de azi pentru maine) si la mai mare!!!!!!!
denisa felicitari pentru bebe sanatos si miscaret!!!!D-ne ajuta in continuare!!!!!!
monica profiti si tu de o zi libera ....super!!!!!!
beatrice ma bucur ca te simti mai bine!!!!!
musettepink tu ce mai faci? cum te simti????
alexa ai grija de tine si stai mai mult in pat daca asa te simti mai bine
O zi buna tuturor!!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Musette da, asa sper sa vrea sa ne arate ce este...daca nu, mai avem rabdare, sanatos sa fie . Te pupic dulce
andy_galromultumesc mult de urari...la fel va doresc si voua

+14+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Andygarlo merci de intrebare,fac bine,ma chinuie niste dureri de cap dar am citit ca sunt normale in sarcina.Tu ce faci?pe cand urmatoare ecografie?pup burtica!

fetelor voi cum dormiti,in ce pozitie,eu inainte de sarcina obisnuiam sa dorm pe burta acum nu se mai poate si ma simt super pe spate dar am citit ca nu e indicat,cica cel mai bine e pe partea stanga dar eu una intepenesc o noapte intreaga doar pe stanga,mai trec si pe drapta dar de atunci am niste dureri in partea drapta si am zis ca nu e ok nici asa,voi cum va descurcati???????????

15+

Mergi la inceput

Maria asa e ,sanatos sa fie si va arata el cand se hotareste ce este.....te pupic si eu!!!!!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim burtici

musette si eu stau toata noaptea pe stanga . ma mustra uneori constiinta cd stau pe spate sau pe dreapta, dar noaptea stau 7 ore numai pe stanga.
anis eu sunt convinsa ca in af de antibiotice dr o sa iti dea si ceva pt candida. ca asa se da de obi
andreea pana unde vine partea elastica la blugii de la tara ? ca eu am unii la care partea elastica e f larga si vine pana la buric. si nu ma simt bine in pantaloni ca imi cad de pe mine.nu am burta asa de mare incat sa tina elasticul si pantalonii

eu parca am mai intrebat o data : nu va amorteste niciun picior ? eu dupa ce merg sau stau in picioare 5 minute imi amorteste de la genunchi pana la mijloc piciorul drept si incepe sa ma doare. daca sunt singura care pateste asa ceva ma sperii ca inseamna ca nu are legatura cu sarcina

o zi buna

17+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetele!!!

Chiar ca astazi nu ati mai fost ca de obicei. Credeam ca o sa stau o ora sa va prind din urma, dar m-am descurcat repede. Se veede ca Eva si Piolica sunt in concediu...

Maria 2004 ce mai faci mami scumpa? Ma bucur ca sunteti bine. Unde mergi la eco si TT, ca si eu tot pe 10 aprilie merg, la medicover, la ora 2.30, si ma gandeam ca ar fi frumos sa ne potrivim....

denisa.g felicitari pentru bebe mare si miscator. Ma bucur ca sunteti in garfic si sunteti bine. De sex nu v-a spus nimic, caci bebe e deja mare si cred ca s-ar vedea..... Macar o banuiala, ceva....

musettepink, au merg azi la kidex. La 12.20 il iau pe fi-miu de la gradi, il duc acasa la nani, si cred ca pe la 13.00 sunt la kidex. Tu la ce ora mergi?

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Nocomte imbratisez cu drag si te pupic
Eu o sa merg la ecografie si TT la Sanador si asta la ora 8 dimineata...deci din pacate nu ne putem vedea.Dar avand in vedere ca vom naste amandoua la Polizu..sigur o sa ne intersectam la un moment dat si abia astept sa te cunosc

+14+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput