Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Musette chiar maine mergem la eco sa vedem pe bebe si abia astept!!!!!! eu as spera sa imi spuna si ce se ascunde acolo(poate ceva roz ) dar nu cred ca am sanse inca..
Nocom ...maine schimbam semnatura amandoua....crestem, crestem!!!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

asa e andy, sa ne creasca puiutii mari sanatosi!!!!!!!

PUP

13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andygalro bafta maine.tin pumnii sa fie totul bine si poate se si vede ceva ceva!

Nocom eu cred ca am sa merg mai tarziu,trebuie sa termin cu serviciu si apoi sa ma intalnesc cu sotul sa vada si el...cred ca dupa 16 o sa ajungem.

Freshanana cum poti mama sa intepenesti 7 ore pe stanga ca eu dupa 2 ore ma trezesc anchilozata.Bravo tie,bine ca reusesti!dar nu cred ca e nimic grav daca mai stam si pe partea dreapta nu?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy_garlo, Nacom, Musette, multumesc mult pt urari. La fel va doresc si voua:bebei mari si sanatosi si tuturor gravidutelor!!
De sex a zis ca a vazut ecva dar nu e sigur si a zis ca mai bine nu ne zoce acum nimic ca apoi sa nu fim dezamagiti. Peste 3 sapt. mergem iar si atunci ne zice.

Freshanna, mai bine mergi la un reumatolog - sa nu fie de la vreo vertebra din zona lombara care apasa pe nerv ( cum am eu). Mie acum mi-a dat voie sa iau supozitoare cu indometacin pt durerile de spate.

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetelor si de la mine.
Eu sunt la munca ,dar am o durere de cap infernala.asa ca numai chef de munca n-am.
Eu ma mai trezesc si pe burta ,dar mai mult pe partea stanga si din cand in cand pe dreapta dorm.Adevarul ca ma foiesc intr-una .Voi cum dormiti??Nu va treziti noaptea??Ca eu ma trezesc destul de des,cam la fiecare miscare.Si ma cam dor si picioarele mai degraba genunchii.Offf bine ca ma plang!
Andy galro bafta maine sa vii cu vesti bune
toate burticile
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Explicati-mi si mie care e chestia cu dormitul pe stanga ? Ca io nu pricep . Eu dorm pe spate si pe stanga, ce-i drept, dar nu ca asa ar fi bine, altfel nu pot. Pe dreapta nu pot nici moarta sa stau mai mult de cateva minute. Parca ma trage de toate matele in jos

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Boo la carte scrie ceva de genul ca pe partea stanga se asigura cel mai bine nutrientii pt fat,se reduc edemele si altre neplaceri ale sarcinii.Tot in caret scrie ca de preferat pe partea stanga deci nu e interzis pe partea dreapta dar e mai bine.Pe spate cica se ingreuneaza digestia,se produce constipatie si umflaturi ale mainilor si picioarelor.Pe burta nu se poate caci daca incepe sa-ti creasca burta e ca si cum ai dormi pe un pepene.Sper ca te-am lamurit.Deci ramne pe partea stange cel mai bine si pe dreapta ca alternativa cand anchilozezi pe stanga.Eu asa am priceput.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, pe partea dreapta nu e indicat si din cauza ca bebe apasa pe ficat.

Eu mereu ma trezesc dimineata pe burta, cand ma culc stau 2-3 minute pe dreapta, ma intorc pe stanga iar cand ma trezesc sunt pe burta. N-am ce sa-i fac, asta e deocamdata.

Azi imi vine cartea aceea despre sarcina, What to expect when you're expecting, de abia astept sa ma uit prin ea.

Am mai gasit un site cu hainute pentru burtici, www.gravidemall.ro. Sunt ceva pantaloni din catifea si jeansi care merita vazuti, salopetele, sarafanele si bluzele sunt horor . Asa ma eneveaza, mie mi-ar placea sa port jeansi si pantaloni normali, cu talie joasa si centura aceea din tricot pentru burtica, tricouri dragute si colorate, camasutze, bluzite dar nu gasesc nimic sa-mi placa. Toate sunt urate si te fac sa arati ca o babaciune. Chiar nu inteleg de ce nu se gandeste nimeni sa le faca pe gravidutele de la noi sa arate bine si vesele. Offffff!

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Multumesc Eu pe burta n-am mai dormit, nu stiu de ce. Dar nu imi vine. Iar pe dreapta nu pot deloc. Asa ca deocamdata raman pe stanga si pe spate. Oricum cand dorm pe stanga dorm cu o perna mare in brate

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

stup nou

Mergi la inceput