Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici! Mi-e soooooomn tare, la noi e zapada destul de mare, a nins toata noaptea iar acum e soare.

Alexa, durerea din burtica se poate datora intinderii ligamentelor, am avut si eu asa ceva si bineinteles ca m-am panicat. M-au linistit fetele spunandu-mi sa stau cuminte in pat si sa iau un No-Spa. Daca nu sangerezi, e totul in regula.

Delphinas, mie te rog o cafea cu lapte, ma cam doare capul in dimineata asta.

Andreea, mi-am comandat si eu maternity jeans-ii de la Tara, marimea 40. Burtica mea are 90 cm, marimea asta e pentru 108 dar daca sunt foarte mari ii voi returna.

Va pe toate si va doresc o zi minunata si fara probleme/dureri/greturi si alte necazuri!

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici

Eu azi sunt libera ca am fost sa-mi fac analizele anuale. Si am vorbit cu nenea doctorul si a zis ca-mi da fara probleme adeverinta pentru scurtarea programului de lucru fapt pt care sunt extrem de fericita ca asa nu mai am nici un chef....

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Multi pupici si de la mine
Si eu am fost tare ocupata zilele astea si nu am mai apucat sa va scriu, dar m-am gandit la voi si v-am si citit.
Julyma bucur mult ca ai scapat de amnio si tin pumnii stransi sa fie un rezultat bun...sigur va fi bine
Delphinasmultumim pentru ceiut, ciocoalata...si apropos de picioare si maine umflate, am avut si eu problema asta la prima sarcina (retineam prea multa apa) toata treaba este sa mananaci cat mai putin sarat...sau chiar fara sare deloc, daca poti
anca81cum te mai simti??
AlexaMnu cred ca e cazul sa te ingrijorezi...eu zic ca doar se intind ligamentele pe acolo si bebe isi face mai bine loc
Eu abia in 10 aprilie ajung la eco si la TT...sa-mi tineti pumnii
si maine facem 15 saptamani...uauuu ce mari suntem
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita

+14+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi mult Anca, Nu sangerez...e totul normal...in rest.

Zambetmic, si mi-e spus la fel medicul inlegatura cu BT, eu am 28 de ani, dar am ales sa-l fac. L-am facut la 12 sapt si a iesit bine...acum nu stiu ce sa zic...decizia iti apartine. Problema cu testul e ca s-ar putea sa te panicheze degeaba. Am o cunostinata care l-a facut de doua ori, prima data a iesit 1/100 si a doua oara 1/5000 probabilitatea de sindrom douwn. Cum ziceam e o optiune personala.

Delphinas, e posibil sa ti se umfle deja picioarele. Si mie mi s-a intamplat ieri...dar am stat cu picioarele in jos mult timp, pe scaun dar... Incearca sa bei multe lichide, sa faci miscare din ora in ora macar daca nu mai des...o plimbarica mica (eu n-am facut asa...dar o sa fac de acum inainte) si incearca sa mananci cat mai putina sare. Atentie la toate mezelurile ca au foarte multa sare.

O zi excelenta si pofta buna la cafelutza.

Multa sanatate!

Alexa

17+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

de felul meu eu nu prea bat cu sarea. de baut beau multe lichide, dar zic eu ca le elimin ,ca la fiecare jumatate de ora merg la baie.
dar.........de cand sunt insarcinata....lucru care inainte nu prea il faceam.....mananc parca mai multe mezeluri. Doamne asa imi plac. bine, nu toate, am eu preferatele mele. deci de le ele mi se trage. pai in cazul de fata....renuntam....
stiti in schimb ce imi place mie tare mult? si puteti da dati cat vreti, ca mie tot o sa-mi placa si o sa pap moderat: pateu. si nu oricare, e la noi o firma care face un pateu asa bun, zici ca e facut in casa. e asa gustos, dar am zis ca nu fac abuz, mananc cam o data pe saptamana.

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

zambetmic eu am ales sa nu fac nici BT nici TT nici drytest, voi face, daca e nevoie direct amnio. La prima sarcina nu am facut nimic am mers doar pe ecografii.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maria, ma simt mai bine, multumesc Au trecut durerile, acum simt doar putin disconfort cand imi apas burtica. Si a crescut considerabil in ultimele 4 zile.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata burticutele!!

Am fost si noi aseara la dr si am vazut bebele. E f.f. jucaus, in permanenta se misca: ducea manutele la gura apoi le lasa, dadea din picioruse, se intorcea cu funduletul in sus... deschidea si inchidea gura :))
A fost f.f frumos: ne-a masurat femurul, plicur nucal si linia craniului. Totul e in grafic. Suntem f..f sanatosi si jucausi.
Azi dimineata am fost la TT. Asteptam rezultatele in 2-3 sapt.

Suntem fericiti ca ne-a dat voie sa ne reluam activitatea sexuala ( stopata acum 7 saptamani)

Apropo : celor ce au nevoie: mi-a dat voie sa folosesc supozitoare cu glicerina pt iesitul afara sa nu fortez contractiile, sa folosesc de la plafar ceaiuri anti-constipatie.

Pup toate burticutele si o zi buna, cu vesti bune!!

viitoare mamica de septembrie 2008

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Denisa felicitari pt bebe jucaus si sanatos!!!!!!!

Maria2004 pe 10 aprilie afli si ce ascunzi in burtica?tin pumnii!

Cine merge azi la Kidex???????

Am facut si eu analize la Synevo si nu am avut probleme nici cu recoltarea in sensul ca am intrat in fata fiind gravi desi babele si mosii m-ar fii linsat daca ar fii putut iar rezultatul mi l-au trimis imedit ce am sunat pe mail.

Va pup pe toate!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

slaba activitate pe aici. slabut de tot. sau poate nu v-ati trezit inca? Doamne cat as mai dormi si eu.

poze

9+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput