Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
_giulianna_ spune:
Hehe july eu chiar acum am finalizat comanda :))
Abia astept sa vina sa vad daca-mi vin sau nu. Mi-am comandat 44. 17+
Mamica fericita de
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
felicitari fetele care aveti rezultate bune la teste. ma bucur enorm pt voi.
ma simt asa , nu ca nu as fi, dar am mancat ceva cu usturoi si m-am balonat asa tare si imi vine sa
oare cine m-o fi pus sa mananc usturoi.
am vazut ca nu pra bateti cu supele sau ciorbele. eu as manca numai ciorba de cartofi cu leustean si cu mamaliga.
poze 9+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
andy_galro spune:
july, andreea_and multumesc pentru raspunsuri. M-am mai documentat si eu de pe net si oricum vineri merg la dr. gineco si il voi ruga pe el sa imi explice mai multe.
Andreea13+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
aly_c20 spune:
am vb acum cu dr meu si i am citit rezultatele la TT, maine voi merge la el sa mi faca o ecografie...pt redatare, pt ca valaoarea la AFP depaseste putin pragul de 15 sapt...
mi a zis sa nu ma panichez pt ca unii dr dau o marja de eroare de +-3 zile, altii de +- 5 zile.
sper sa fie totul bine cu bblul meu:(15+
Muuh spune:
July iti tin pumnii sa fie totul bine. Ma intrebai de ce imi pun problema de amnio. Am refuzat sa fac TT si DT iar Vlada mi-a spus ca in conditiile astea daca la eco din saptamana 20 i se pare ceva in neregula imi face amnio, cred ca spera sa merg la TT/DT. Eu am zis da fara sa clipesc, nu sunt stresata de subiect doar vroiam sa ma documentez temeinic inainte iar tu erai singura persoana pe care o cunosc si care a facut amnio. Iti multumesc de invitatie in butoiul cu optimism.
Eu sunt multumita de cei de la Synevo mi-au trimis rezultatele exact cand au spus fara alte telefoane, cred ca depinde de persoana care le trimite cat de organizata si constiincioasa este.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
JulyMorning spune:
aly dar cand ti-a luat sange pt TT nu ai facut si eco? Sau cu o zi inainte? Ca asa se face.. se coroboreaza rezultatele cu o eco recenta.
Muuh dupa experienta prin care am trecut, as inclina sa zic ca ai ales mai bine. Eu tot nu prea pricep de ce se fac testele astea, bi-test, dry test si TT, avand in vedere marja de eroare destul de mare. Nu stiu ce as face la o alta sarcina... probabil as inclina sa nu mai fac atatea teste. Acu' m-am aruncat si io ca ne-initiatul, sa fac de toate. De banii aruncati nu mai zic. Macar asta sa fie singura pierdere. Sper sa iasa totul bine, pentru noi toate :)
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
Ada_74 spune:
Neata si o zi buna tuturor.
Anculet, din cate am citit pe net, chlamidia se trateaza fara probleme si in perioada sarcinii, deci nici nu poate fi vorba despre o intrerupere de sarcina. Hai, capul sus si nu-ti mai face griji acum.
Lili
10+ sapt.
AlexaM spune:
Neatza fetelor,
Am si eu o problema, poate ma puteti ajuta voi...daca vi s-a intamplat si voua.
De ieri de pe la 5-6 ma doare burtica. In stanga jos. Nu e o durere puternica, dar e constanta atat timp cat ma misc. Daca stau cuminte in pat nu ma doare. Initial m-am gandit ca am stat o gramada pe scaun la serviciu si poate am stat stranb cumva si din cauza asta...Aseara m-a tot durut pana m-am bagat in pat, dar m-a lasat imediat si am dormit fara probleme. Acum vad ca ma doare doar la anumite miscari si nu stiu cum sa fac...o sa sun la dr mea mai tarziu sa vad daca poate sa-mi dea un sfat prin telefon, daca nu, ma duc pana la ea la cabinet. Problema e ca am programare peste 3 saptamani si ea are programari tot timpul...dar poate ma strecor si eu 5 min.
Daca i s-a mai intamplat cuiva, va rog sa imi spuneti si mie ca parca vad cum se instaleaza paranoia...
Multa sanatate tuturor si multa bafta la analize celor care asteapta rezultatele...
Alexa 17+
bobo junior
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
buna dimineata burticoaselor. haideti fuga la
ceiuc, laptic, cioco sau ce vreti voi. azi tot eu va servesc.
pe mine de dimineata ma tine un junghi un partea stanga, exact la incheietura piciorului. toate bune si frumoase, dar dimineata cu ce sa ma incalt cand vin la servicu??? mi se umfla picioarele deja. e normal asta de pe acum? nu e cam devreme?
am observat ca mi se umfla si degetele caci ma cam strang inelele. da eu nu vreau sa dau verigheta jos.
va dulce si va doresc o zi minunata.
la mine se anunta vreme in incalzire, deci ma pot duce la meci duminica. yupiiiii
poze 9+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
zambetmic spune:
'neata ... fetelor am mai luat un kg uuufffff
cred ca tre sa scot de tot painea din meniu ...
mai am o zi pana sa aflu daca guguloiu e bine
medicul m-a intrebat daca vreau sa fac BT (cred ... asta parca se face in primul sem, nu? ); mi-a zis ca nu este obligatoriu pt ca am doar 29 de ani, si nu stiu ce sa fac ...
in primul rand vreau sa ma asigur ca sarcina e bine merci si ca a mai crescut guguloiu si e in grafic
voi ce spuneti cu testele? le faceti sau nu? guguloi 11+