Mamici norocoase de sept-oct 2008(31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

iata ca am venit si eu cu rezultatele:
Sindrom Down a iesit 18< 1:10000, deci zic eu ca e ok
dar celelalte nu stiu sa le interpretez, deci va rog un pic de ajutor de la cele care ati facut si vi s-a explicat:
Rubella IgG - 103Ul/ml
Rubella IgM - 0,1 (<0,9 negativ)

Citomegalovirus IgG POZITIV
Citomegalovirus IgM NRGATIV

Toxoplasma IgG >250,0(<6,5-negativ, 6,5-8-echivoc, >=8-pozitiv)
Toxoplasma IgM NEGATIV

Anti Herpesvirus IgG POZITIV
Cam asta ar fi. Va rog mult cele care stiti sa imi explicati un pic. Va multumesc mult!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mai e cineva care are in rezultatele de la analize si Anti Herpesvirus? Eu nu am asa ceva si tocmai mi-a iesit un herpes de 2 zile si ma intrebam daca influenteaza cu ceva bebelusul.
O fi grav?

pupici

11+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va salut si eu dupa cateva zile bune de absenta. dar v-am citit, sa stiti!!
July, mama, tare curajoasa esti! felicitari!! cand ai rezultatul??

anis, imi pare rau ca ti-au iesit analizele asha, insa cred ca se pot corecta in timp. despre microbul ala de spital...iti tin pumnii stranshi!!

felicitari celor care v-ati vazut minunile!

noi azi am facut 17 saptamani, inca nu am mishcat, dar mai avem timp:), oricum, eu abia astept!
greturi nu mai am cam de o luna, decat ca mi-e cam somn la pranz, merg des la baie...noaptea cam o data, de doua ori...nu imi place sa mananc carne, mai ales de porc, sa nu o vad!!
m-am ingrasat 3 kg de cand am ramas. cam de o luna nu am pus nimic pe mine...
inschimb obosesc destul de repede, mai ales dupa pranz sunt ceva mai inceata in miscari
am si eu problema cu hainele, ca n-am decat o pereche de blugi in care ma simt confortabil, in rest, mai am vreo doua fuste pe care le ridic pana sub sani si e ok. dar maien vin la buc si am de gand sa-mi iau macar o pereche de pantaloni, dar eu as vrea sa-mi iau si un sarafan sau o salopeta de blue jeans, sper sa gasesc ceva pt marimea mea

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna, burtici:)
LauraSv, eu am facut prima ecografie la 6 sapt si a fost abdobinala, iar la 8 sapt am mai facut una endovaginala si mi a aratat ci cum ii bate inimioare .
azi am facut TT, dar nu cred ca e ceea ce trebuia sa mi faca, eu stiam ca e ceva cu sindromul down...dar..
eu am
AFP 54,9
HCG 83100
ESTRIOL LIBER 1,8
dupa rezulatatele astea mai degraba sunt in sapt a 16 si eu stiu ca sunt in a 15 :D
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aly, TT e pentru depistarea sindr. Down, de ce crezi ca nu asta trebuia sa-ti faca?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
17+

Mergi la inceput

apoi..eu nu stiu...dar rezulatatele alea ce le am scris eu sunt de la TT, ca nu scrie nik de sindrom down:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

Andreea care blugi ai luat de la tarafashion? Maternity jeans?
Ma batea si pe mine un gand sa-mi comand dar cum sunt mai plinuta...nu stiu cum mi-ar veni.

Da, acestia http://www.tarafashion.ro/romana/products/42600/maternity-jeans-gravide-pantaloni-tabel-de-marimi/, nici eu nu sunt tocmai silfida, ca sa nu zic , dar vin chiar bine, sunt si putin elastici si inchisi la culoare asa ca eu zic ca te-ar avantaja. Eu mi-am luat oricum o marime mai mare in ideea ca vreau sa ii port toata sarcina si acum imi sunt putin larguti dar nu cad pt ca au "burtica" aceea inalta de bumbac. Mie imi plac mult pt ca nu ma strang pe nicaieri, sunt ff comozi. Si merg foarte bine cu bluza asta http://www.tarafashion.ro/romana/products/52054/bluza-model-3507ms-tunica-bluze-plata-online/, hai ca le-am facut destula reclama .
Anca nu pot sa iti garantez ca iti vin acum, dar cum am spus sunt si putin elastici, poate mai incolo in sarcina daca mai pui cateva kg, nu ca ti-as dori asta .
Alina mercic de incurajare, cred ca daca nu m-au sunat pana acum nu ma mai suna, nu? Multumesc lui Dumnezeu si voua pentru sustinere.
JulyMorning mercic mult pentru toate detaliile , ti-am mai spus ca eu sunt foarte speriata de amnio, sper sa fie ok TT-ul si sa fi scapat, ca doctorul meu a zis ca nu se risca sa imi recomande daca e totul ok.
Andy galro analizele tale sunt bune, ai imunitate la toxo si CMV, nu stiu rubella dar cred ca e pozitiv si IgG-ul pt ea, asa ca stai linistita.
Anculet nu te mai stresa pana nu ajungi la doctor, el iti va spune exact ce e de facut.
Aly in saptamana 15 se face TT, cred totusi ca asta trebuia sa faci.
Dyanira eu ti-am zis daca poti sa gasesti cas din lapte pasteurizat, nici nu stiu daca exista da intreaba.

15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

aly ceea ce ai scris tu acolo reprezinta TT, sunt markerii biochimici: alfa-proteina, free HCG (un alt fel de beta-hcg, hormonul sarcinii) si estriol. Multe laboratoare dau rezultatul deja interpretat, de genul :risc sindrom down 1/10.000, 1/100, etc. Avand in vedere ca tie ti-au dat doar valorile, nu si interpretarea, trebuie sa mergi la medicul tau sa-ti interpreteze.
claudinnanu stiu daca sunt curajoasa... cred ca mai frica mi-ar fi fost sa nu il fac si sa stau pana la 9 luni cu frica in san.
andreea poti sa-mi spui si mie ce masura ti-ai luat? adica un fel de corespondeta cu masurila obisnuite, daca poti sa-ti dai seama? Ca as vrea sa-mi comand si eu si nu stiu ce masura sa iau... am vazut ca au tabel de marimi, da' eram curioasa daca si corespund.

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

july, curajoaso!
am vazut si eu pantalonii, parca 40 este marimea cea mai mica. sa vina andreea sa ne spuna.
am papat supa , acum imi e cam rau si mie tare mila de alexa ca tre' sa stea in casa din cauza mea

alexa simami

Mergi la inceput

merci,july..am sa l sun in seara asta pe dr sa vad ce mi zice, normal la control ar trebui sa merg peste 2 sapt...
fetele...oare e posibil sa simt cum misca bb la 15 sapt?
asa am avut senzatia ieri..am simtit ca o falfaire :)
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

hihihihi... ne luam toate pantaloni de la tara si apoi facem un meeting cu gravidoasele de sept-oct in blugi cu burtica

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

Mergi la inceput